У Китаї розсекретили конкурента електричного Hummer

00:50 29.12.2022
У Китаї розсекретили конкурента електричного Hummer

До інтернету потрапили перші фото Dongfeng Menshi Hero. Брутальний електричний позашляховик надійде у продаж із 2023 року за ціною приблизно від 100 000 доларів. Про це повідомляє сайт Autohome.

Концептуальна версія електрокара дебютувала у серпні на автошоу в Ченду. Модель позиціонується як конкурент електричного GMC Hummer EV і буде доступна у двох версіях - позашляховик та пікап.

Новий Dongfeng Menshi Hero зберігає агресивний рубаний дизайн прототипу та відрізняється від нього лише деталями. Зокрема, бампери не настільки масивні, а колісні арки менші за розмірами. Крім того, відсутні позашляхові аксесуари на кшталт додаткової оптики чи багажника на даху.

Салон Dongfeng Menshi Hero не показали, але очевидно він буде таким же, як у концепту - з плескатим кермом, невеликою віртуальною панеллю приладів і великим сенсорним дисплеєм.

Позашляховик завдовжки 5,2 метра запропонують у двох модифікаціях - на 816 та 1070 к. с. Потужніший варіант зможе розганятись до 100 км/год за 4,2 с.

У початковій версії встановлять батарею на 65 кВт.год та бензиновий мотор-генератор: запас ходу складе близько 800 км. У 1070-сильному варіанті генератора не буде, але місткість батареї складе 140 кВт.год. Такий електромобіль Dongfeng зможе проїхати 500 км без підзарядки.

Новий Dongfeng Menshi Hero оснастять повним приводом з блокуванням диференціалів і пневмопідвіскою зі змінним кліренсом. Як і GMC Hummer EV, він отримає керовані колеса та зможе їздити боком.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015