Ford Motor Company вибирає автоматизацію Rockwell для просування своєї програми електромобілів

00:29 29.12.2022
Ford Motor Company вибирає автоматизацію Rockwell для просування своєї програми електромобілів

Rockwell Automation, найбільша у світі компанія, що займається промисловою автоматизацією та цифровою трансформацією, оголосила, що Ford Motor Company обрала Rockwell як свого постачальника первинних засобів управління та рішень для експлуатації транспортних засобів для своїх наступних трьох місць складання електромобілів.

Спільно співпрацюючи над конструкціями та архітектурами складальних інструментів, які збільшать швидкість виходу на ринок, Rockwell може допомогти машинобудівникам задовольнити вимоги клієнтів виробництва та досягти своєчасних успішних запусків.

«Ми зміцнюємо зобов'язання будувати електромобілі світового класу на майбутнє і зміцнюємо відносини між Роквеллом і Фордом, які існують вже більше 75 років, - сказав Блейк Морет, голова і генеральний директор Rockwell Automation. - Ми з нетерпінням чекаємо тісної співпраці з Ford і його екосистемою протягом наступних декількох років для прискорення результатів бізнесу і просування позиції компанії як світового лідера на ринку електромобілів».

Продукція та послуги Rockwell будуть використовуватися на автомобільних виробничих комплексах Ford, розташованих в Oakville (Канада); Blue Oval City, Tenn. і Avon Lake (штат Огайо).


Источник: Україна Електро
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015