Новости за 27.01.2023

У Китаї почали тестувати Polestar 4У Китаї почали тестувати Polestar 4
Виробник Polestar, який займається виробництвом електрокарів у Китаї у співпраці з Volvo, вивів на випробування модель Polestar 4.
Bentley випустила ювілейну версію купе Continental GT AzureBentley випустила ювілейну версію купе Continental GT Azure
На честь 70-річного ювілею легендарного Bentley R-Type Continental (JAS 949) компанія Bentley створила ексклюзивний Continental GT Azure.
Tesla опублікувала звіт з рекордними прибуткамиTesla опублікувала звіт з рекордними прибутками
Tesla опублікувала звіт про прибутки за четвертий квартал 2022 року, і цифри солідні.
Оновлений Audi Q7 вперше спіймали на тестахОновлений Audi Q7 вперше спіймали на тестах
Опубліковані фотографії показують черговий етап у еволюційному розвитку німецької моделі.
Названо найпопулярніші вживані кросовери в УкраїніНазвано найпопулярніші вживані кросовери в Україні
У минулому році ринок нових кросоверів та позашляховиків SUV встановив рекорд в Україні, досягнувши 78% ринку, хоча були місяці, в які доля SUV перевищувала 80% і 85%.
Ілон Маск черговий раз переніс дату випуску пікапа Tesla CybertruckІлон Маск черговий раз переніс дату випуску пікапа Tesla Cybertruck
У США під час конференції, присвяченої підбиттю підсумків діяльності у четвертому кварталі 2022 року, глава Tesla Ілон Маск повідомив, що масове виробництво броньованого пікапа Cybertruck стартує лише у 2024 році.
Dacia винайшла найбюджетніший у світі підігрів пасажирських кріселDacia винайшла найбюджетніший у світі підігрів пасажирських крісел
Після того як компанія BMW ввела підписку на підігрів керма, сидінь та низку інших функцій, румунська Dacia вирішили покепкувати над колегами по цеху і почала пропонувати автовласникам безкоштовні грілки.
Закон про розмитнення авто через «Дію» можуть прийняти вже в лютомуЗакон про розмитнення авто через «Дію» можуть прийняти вже в лютому
Розмитнення автомобілів через «Дію» дасть можливість значно зменшити корупцію на митниці та зробить процедуру зручною для українців.
BMW та Toyota опинитися в немилості у кліматичних активістівBMW та Toyota опинитися в немилості у кліматичних активістів
Кліматичні активісти нещодавно розмістили загалом 400 підроблених рекламних щитів BMW та Toyota у Німеччині, Бельгії, Франції та Великій Британії.
Renault випустила комплекти для електрифікації старих моделейRenault випустила комплекти для електрифікації старих моделей
Такі комплекти дозволяють продовжити термін служби старих автомобілів, а завдяки повністю електричній установці не виробляють шкідливих викидів.
Автопілот від Tesla виявився одним з найгірших на ринкуАвтопілот від Tesla виявився одним з найгірших на ринку
Незалежна агенція Consumer Reports, яка займається тестуванням та дослідженням різних продуктів, провела оцінку передових систем допомоги водієві.
В Японії повернуть у виробництво легендарний Subaru Impreza STIВ Японії повернуть у виробництво легендарний Subaru Impreza STI
Купе Subaru Impreza 22B STI випустили 1998 року лімітованою серією з 400 авто. Тепер модель отримала більш сучасну версію.
Компанію Toyota очолить президент LexusКомпанію Toyota очолить президент Lexus
Новим генеральним директором Toyota Motor Corporation з 1 квітня замість Акіо Тойоди (правнука засновника компанії) стане нинішній президент Lexus Кодзі Сато.
Daimler Truck North America допрацьовує надпотужну водневу вантажівкуDaimler Truck North America допрацьовує надпотужну водневу вантажівку
Daimler Truck North America запрошує дослідників з Орегонського державного університету для роботи над надпотужною вантажівкою на паливних елементах для регіональних та далеких перевезень.
На модернізацію Нюрбургрингу витратять 12 мільйонів доларівНа модернізацію Нюрбургрингу витратять 12 мільйонів доларів
Компанія-оператор Нюрбургрингу готує гоночну трасу до серйозної цифрової модернізації. Мета проєкту вартістю 12 мільйонів доларів - підвищення безпеки.
Nissan перестане випускати одну з деколи популярних моделейNissan перестане випускати одну з деколи популярних моделей
Nissan Titan не виправдав очікувань компанії, продемонструвавши слабкі продажі. Модель хочуть замінити більш компактним електричним пікапом.
Skoda представила недорогий електричний кросоверSkoda представила недорогий електричний кросовер
Компанія Skoda випустила бюджетну версію електричного кросовера Skoda Enyaq Coupe.
Duster отримав версію для суворого бездоріжжяDuster отримав версію для суворого бездоріжжя
Німецька компанія Carpoint, яка спеціалізується на продажу та обслуговуванні автомобілів марки Dacia, представила лімітовану версію позашляховика Duster, адаптовану до суворого бездоріжжя.
Toyota зупиняє європейське виробництвоToyota зупиняє європейське виробництво
Через брак компонентів у ланцюжку постачання Toyota буде змушена тимчасово зупинити виробництво з 31 січня.
Представлено ювілейний спорткар PorscheПредставлено ювілейний спорткар Porsche
Дизайн Porsche Vision 357 витриманий у дусі моделі 356 - первістка німецької марки. Спортивне купе оснастили високоспритною опозитною шісткою на 500 к.с.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015