Dacia винайшла найбюджетніший у світі підігрів пасажирських крісел

20:24 27.01.2023
Dacia винайшла найбюджетніший у світі підігрів пасажирських крісел

Після того як компанія BMW ввела підписку на підігрів керма, сидінь та низку інших функцій, румунська Dacia вирішили покепкувати над колегами по цеху і почала пропонувати автовласникам безкоштовні грілки.

У Dacia заявили, що не підтримують сучасну тенденцію з підпискою для доступу до деяких функцій автомобіля та збережуть традиційний підхід до продажу авто. Щоб підкреслити свою позицію, компанія пропонує безкоштовні грілки власникам автомобілів, які не згодні з тим, що вони повинні щомісяця платити за доступ до функцій автомобіля, які вже вбудовані в нього.

Наповнені гарячою водою грілки безкоштовно роздаватимуться у дилерських центрах Dacia у Лондоні, Манчестері та Суонсі протягом двох днів: 1 та 2 лютого. Загалом у рамках акції Dacia випустить 75 грілок, тобто по 25 для кожного з салонів.

«Просити когось платити за активацію встановленого на заводі обладнання, звичайно, це не в стилі Dacia! Ми віримо в простоту, пропонуючи нашим клієнтам технології, які роблять керування більш зручним і комфортним, з функціями, які вже включені у вартість автомобіля», - повідомили у компанії.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015