Новости за 26.09.2024

Skoda Kodiaq першого покоління отримав бронюSkoda Kodiaq першого покоління отримав броню
Кросовер Skoda Kodiaq отримав броньовану модифікацію. Це найдорожчий варіант моделі за всю її історію.
У популярних кросоверів Ford виявили проблеми з електронікоюУ популярних кросоверів Ford виявили проблеми з електронікою
Повідомляється, що в деяких кросоверах Explorer може статись коротке замикання, тоді як Bronco Sport були повторно відкликані через неправильний ремонт.
Leapmotor готує новий електричний кросоверLeapmotor готує новий електричний кросовер
Китайський виробник електромобілів Leapmotor готує новий електричний кросовер. Це буде перша модель бренду, яка буде створена на модульній архітектурі B Platform.
ЄБРР пропонує Україні підвищити податки на розкішЄБРР пропонує Україні підвищити податки на розкіш
Підвищення податків на предмети розкоші є найвиправданішим варіантом для підвищення податкових надходжень до бюджету.
Знамениту американську модель повернули на ринок після трьох років відсутностіЗнамениту американську модель повернули на ринок після трьох років відсутності
Chrysler відродив модель Voyager - один із перших у світі мінівенів. Сімейне авто, яке припинили випускати в 2021 році, повертається без жодних змін у конструкції.
Власники MINI Cooper C тепер можуть грати в UNO на дисплеї мультимедіаВласники MINI Cooper C тепер можуть грати в UNO на дисплеї мультимедіа
MINI Cooper C є найдешевшою моделлю в лінійці оновленого Cooper. Автомобіль доступний у 4 варіантах оздоблення: Essential, Classic, Favoured і JCW з 4 варіантами контрастного даху.
Українці витратили майже 15 млрд грн на нові автоУкраїнці витратили майже 15 млрд грн на нові авто
У серпні 2024 року українці витратили майже 15 мільярдів гривень на нові авто, зокрема преміальні BMW, Toyota та Mercedes-Benz.
Toyota оновила спортивний хетчбек GR CorollaToyota оновила спортивний хетчбек GR Corolla
Популярний повнопривідний спорткар отримав нову автоматичну трансмісію та інші оновлення.
Ціни на вживані авто в США ідуть унизЦіни на вживані авто в США ідуть униз
У США помітно знизилися ціни на автомобілі з пробігом, хоча вони ще не вийшли на рівень 2019 року. Найшвидше дешевшають електромобілі Tesla.
Ілон Маск помстився власнику Cybertruck, який критикував пікапІлон Маск помстився власнику Cybertruck, який критикував пікап
Блогер Lamar MK, відомий своєю увагою до електромобілів Tesla, заявив, що його відео на платформі X різко втратили перегляди, що може бути результатом тіньового бану.
Кросовер Volvo EX30 став другим найбільш продаваним електромобілем у ЄвропіКросовер Volvo EX30 став другим найбільш продаваним електромобілем у Європі
Найдешевший електромобіль Volvo неочікувано став другим найбільш продаваним електромобілем у Європі, поступаючись лише Tesla Model Y.
В Одесі суд призначив рік умовно палію автівки військовогоВ Одесі суд призначив рік умовно палію автівки військового
Київський районний суд Одеси призначив хлопцю рік випробувальних робіт за спалення автівки військового. Підпалювач має статус дитини, що постраждала внаслідок бойових дій і збройної агресії РФ, а його батько - учасник бойових дій.
Кросовер Chevrolet Groove провалив краш-тестиКросовер Chevrolet Groove провалив краш-тести
Новий Chevrolet Groove отримав незадовільну оцінку за краш-тест. Компактний кросовер є небезпечним як для водія та пасажирів, так і для пішоходів.
Ціни на Alfa Romeo Giulia в США знизились на 15 000 доларівЦіни на Alfa Romeo Giulia в США знизились на 15 000 доларів
Дилери Alfa Romeo у США пропонують обидві комплектації Giulia - як стандартну версію, так і гарячу Quadrifoglio - зі знижками понад 15 000 доларів США.
BMW 1 Серії «поповнили» новими версіями та спорт-пакетомBMW 1 Серії «поповнили» новими версіями та спорт-пакетом
З листопада 2024 року в лінійці моделі будуть виконання з позначеннями 116 і 123 xDrive, а для топового M135 xDrive стане доступний опціональний пакет M Technology.
Електричний кросовер Audi Q6 E-Tron розкрив «американські» ціни та технічні подробиціЕлектричний кросовер Audi Q6 E-Tron розкрив «американські» ціни та технічні подробиці
Вже цієї осені стартують продажі електричного кросовера Audi Q6 e-tron. У США ціни на новинку стартують від 63 800 доларів. Зазначається, що загалом будуть доступні три різні версії.
Презентовано екстремальну версію пікапа Ford F-150Презентовано екстремальну версію пікапа Ford F-150
Тюнінг Ford F-150 від Hennessey Performance збільшив потужність його двигуна до 800 сил. Крім того, пікап отримав посилену підвіску та позашляхові шини, а його кліренс збільшили до 400 мм.
Постачальник запчастин для VW, BMW і Mercedes збанкрутувавПостачальник запчастин для VW, BMW і Mercedes збанкрутував
Один з німецьких постачальників автомобільних запчастин вже збанкрутував. Він постачав деталі для VW, BMW і Mercedes.
Кросовер Chery Tiggo 9 перетворили на плагін-гібридКросовер Chery Tiggo 9 перетворили на плагін-гібрид
Кросовер Chery Tiggo 9 отримав рестайлінгову версію та з оновленням перетворився на плагін-гібрид.
Прославлене гоночне авто майже півстоліття простояло покинутим у гаражіПрославлене гоночне авто майже півстоліття простояло покинутим у гаражі
Dodge Charger домінували в перегонах NASCAR у 70-х роках, тому зараз дуже цінуються колекціонерами. Їх вартість подекуди сягає півмільйона доларів.
OKKO передала армії шостий «Пульстрон» за 50 млн грнOKKO передала армії шостий «Пульстрон» за 50 млн грн
Мережа АЗК ОККО у рамках проєкту «ОКО ЗА ОКО 3» передала військовим уже шостий «Пульстрон».
Як призначити належного користувача онлайн юридичним особам?Як призначити належного користувача онлайн юридичним особам?
Завдяки шерингу авто підприємства можуть ефективніше управляти своїми транспортними засобами та оптимізувати робочий процес.
Старий 92-річний Chrysler виставили на аукціон за 650 000 доларівСтарий 92-річний Chrysler виставили на аукціон за 650 000 доларів
До наших днів збереглося лише 12 кабріолетів Chrysler Imperial LeBaron 1932 року. Це одна із найдорожчих моделей за всю історію американської марки.
Львівська співачка Ірина Федишин купила ще 20 авто для ЗСУЛьвівська співачка Ірина Федишин купила ще 20 авто для ЗСУ
На площі Ринок отці освятили ще 20 автомобілів для військових, які боронять нашу країну від російського агресора. Ці авто Ірина Федишин придбала завдяки зібраним коштам на концертах містами Європи влітку.
PEUGEOT на Паризькому Автосалоні 2024: презентація 100% електричної гами Бренду, що підкреслює відданість інноваціям та задоволенню від водінняPEUGEOT на Паризькому Автосалоні 2024: презентація 100% електричної гами Бренду, що підкреслює відданість інноваціям та задоволенню від водіння
Повністю 100% електричний модельний ряд транспортних засобів - найповніший та найширший серед усіх європейських брендів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015