Кросовер Chevrolet Groove провалив краш-тести

18:17 26.09.2024
Кросовер Chevrolet Groove провалив краш-тести

Кросовер Chevrolet Groove розчарував результатами краш-тестів. Автомобіль визнали небезпечним під час ДТП і поставили йому оцінку в 0 зірок із 5 можливих. Відео випробувань з'явилося на Youtube-каналі Latin NCAP.

Саме ця організація проводила краш-тести Chevrolet Groove. Варто відзначити, що її норми м'якші, аніж у EuroNCAP, яка перевіряє безпеку авто в ЄС.

Утім, навіть за стандартами Latin NCAP новий Chevrolet Groove виявився небезпечним. Під час лобового та бокового зіткнень його силовий каркас деформувався, а манекен показав, що грудна клітка, коліна та ступні водія слабо захищені.

Кросовер Chevrolet Groove отримав 39,42% за захист дорослих, 68,57% - за захист дітей, 36,37% - за безпеку пішоходів і 58,14% - за системи безпеки. У Latin NCAP закликали Chevrolet доопрацювати модель і не рекомендують купувати її.

Одначе варто відзначити, що кросовер Chevrolet Groove не є розробкою американського бренду. Річ у тім, що під такою назвою на експорт поставляється китайський Baojun 510. Вартість авто становить усього $12 000.


Источник: Фокус
Фото: Latin NCAP
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015