PEUGEOT на Паризькому Автосалоні 2024: презентація 100% електричної гами Бренду, що підкреслює відданість інноваціям та задоволенню від водіння

13:32 26.09.2024
PEUGEOT на Паризькому Автосалоні 2024: презентація 100% електричної гами Бренду, що підкреслює відданість інноваціям та задоволенню від водіння

Бренд PEUGEOT більше, ніж будь-коли раніше до цього, прагне вивести задоволення від водіння на новий та ще вищий рівень. Варто зазначити, що йдеться про «чисте» задоволення від водіння, яке дарують надсучасні інновації та досягнення прогресу. Саме задоволення від водіння стане головною темою для відвідувачів стенду PEUGEOT на Паризькому Автосалоні 2024, що буде проходити в період 14-20 жовтня у виставковому центрі Paris Expo Porte de Versailles.

Кожного дня PEUGEOT буде пропонувати різноманітні заходи, пов'язані з основними напрямками роботи Бренду; наприклад:

Крім того, Бренд PEUGEOT також буде присутній на заході La Seine Musicale у місті Булонь-Бійанкур (Boulogne-Billancourt), де буде влаштовано центр тест-драйвів і всі охочі автомобілісти зможуть провести тест-драйв представленого модельного ряду PEUGEOT.

Особливою «родзинкою» від Бренду PEUGEOT стане світова прем’єра повністю 100% електричного фастбеку PEUGEOT E-408: він ідеально втілює «чисте» задоволення від водіння, а також надихає технологічними інноваціями та сучасними досягненнями прогресу.

Найбільша модельна лінійка повністю 100% електричних транспортних засобів поміж основних європейських Брендів

Бренд PEUGEOT прагне стати лідером у сфері електромобілів серед основних європейських брендів середнього класу. Завдяки моделі PEUGEOT E-208, Бренд вже є лідером у сегменті В-класу в Європі серед електромобілів. Крім того, PEUGEOT пропонує найширшу лінійку електромобілів серед європейських Брендів, до дозволяє давати відповіді на запити клієнтів у різних класах та сегментах. Причому Бренд не зупиняється, а навпаки – продовжує розвивати власну лінійку електромобілів: так, абсолютно новий PEUGEOT E-408 відзначає в Парижі власну світову прем’єру та доповнює гаму повністю 100% електричних моделей Бренду. Таким чином, сьогодні PEUGEOT пропонує на європейському ринку загалом 12 моделей електромобілів.

Щоб забезпечити своїм клієнтам плавний перехід до нових електричних двигунів та світу нульових викидів, кожна модель PEUGEOT поруч зі 100% електричною версією також пропонує гібридну бензиново-електричну модифікацію. Цього вдалось досягнути завдяки високотехнологічним мульти-енергетичним платформам, на яких створені різні моделі PEUGEOT.

Усі сучасні автомобілі PEUGEOT оснащені онлайн-сервісами та технологіями з підтримкою штучного інтелекту ChatGPT, що забезпечує плавну, швидку, ефективну взаємодію з автомобілем.

Стенд PEUGEOT на Паризькому Автосалоні 2024 прикрасять наступні моделі:

Бренд PEUGEOT також втілює прояв «французької досконалості» в Чемпіонаті з перегонів на витривалість WEC (World Endurance Championship). Гібридний спортивний болід PEUGEOT 9X8 стане почесним гостем Паризького Автосалону 2024 та буде прикрашати стенд PEUGEOT, підкреслюючи історичну спортивну спадщину легендарних болідів PEUGEOT 905 і PEUGEOT 908 - переможців гонки «24 години Ле-Ману» в 1992-1993 і 2009 роках відповідно. Екстремальний PEUGEOT 9X8 виступає ідеальною науково-дослідницькою лабораторією, завдяки чому вдається приносити технології, надійність, продуктивність спортивних автомобілів в серійні моделі Бренду.

Бренд PEUGEOT та відповідальне партнерство на користь всього світу

PEUGEOT - це відповідальний Бренд, який відданий власним цінностям і дотримується їх в кожному напрямку основної діяльності. Бренд PEUGEOT пишається тим, що співпрацює з такими асоціаціями, як Under The Pole та Born Free, що підкреслює прагнення до покращення освіти, захисту навколишнього середовища, збереження біологічного різноманіття планети.

Under The Pole - це програма підводних досліджень, яка поєднує в собі інноваційні експедиції по всьому світу, наукові дослідження, а також курси підвищення обізнаності про збереження океанів, особливо серед молодих поколінь людей. Так, під час проведення Паризького Автосалону 2024 вони представлять свій освітній ролик і підводну науково-дослідницьку капсулу.

Born Free - це асоціація, яка займається освітніми програмами, що мають на меті допомогти громадам співіснувати з дикою природою в кенійському Національному парку Меру. Відвідувачі стенду PEUGEOT на Паризькому Автосалоні 2024 зможуть дізнатися, як ці проекти вписуються у філософію Бренду та сприяють майбутньому розвитку світу.

Високотехнологічні інновації від PEUGEOT на Паризькому Автосалоні 2024

Відвідувачі стенду PEUGEOT зможуть дізнатись більше про вражаючий концепт-кар PEUGEOT INCEPTION, що буде представлений у надзвичайно інтригуючому просторі Tech innovation. Це концепт-кар, який нещодавно дебютував на виставці VivaTech, наново переосмислює використання внутрішнього простору, пропонуючи рівну підлогу (завдяки платформі STLA BEV) та надзвичайно зручні сидіння для комфорту і відпочинку в дорозі.

Концепт-кар PEUGEOT INCEPTION втілює майбутнє мобільності відповідно до бачення PEUGEOT, поєднуючи комфорт, екологічність, передові технології. Він пропонує інноваційні рішення для збереження ресурсів, зменшення ваги, мінімізації відходів, одночасно з цим забезпечуючи над звично високий рівень продуктивності.

Крім того, представляючи нове втілення фірмового салону i-Cockpit, концепт-кар PEUGEOT INCEPTION демонструє еволюцію ергономіки водіння - усе завдяки механізму керуванням Hypersquare, що забезпечує футуристичний, інтуїтивно-зрозумілий, позитивний досвід та чисте задоволення від водіння.

Кермо Hypersquare пропонує ергономічну форму та додаткові сенсорні елементи керування, що робить водіння таким же легким, як використання смартфона. Електронна система рульового керування «по дротам» (steer-by-wire) забезпечує точне та чутливе керування буквально кінчиками пальців, усуваючи традиційне механічне з'єднання між кермом та колесами. Новий механізм керування PEUGEOT Hypersquare та наступне покоління салону i-Cockpit будуть представлені в майбутніх автомобілях бренду, які очікуються ближче до 2026 року.

Проте відвідувачі стенду PEUGEOT зможуть уже зараз відчути деякі переваги таких технічних інновації - за допомогою симулятора Hypersquare.

Безліч інших цікавих заходів на стенді PEUGEOT

Окрім симулятора водіння Hypersquare, відвідувачі стенду PEUGEOT також можуть стати учасниками інших різноманітних заходів, що будуть проводитись протягом тижня під час роботи Паризького Автосалону 2024.

А саме: активності у стилі WEC-перегонів з професійними гонщиками PEUGEOT SPORT; спілкування з відомими інфлюенсарами; знайомство з гравцями клубу Stade Toulousain, давнього партнера PEUGEOT; спеціальний день, присвячений роботі Under The Pole та Born Free; презентація сучасного мистецтва від YELLOW CORNER тощо.

Таким чином, Бренд PEUGEOT прагне поділиться своїм ентузіазмом та баченням автомобільного світу з представниками ЗМІ та відвідувачами Паризького Автосалоні 2024!


Источник: PEUGEOT
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015