Новости за 25.06.2022

Представлено найрозкішніший Bentley Continental GT MullinerПредставлено найрозкішніший Bentley Continental GT Mulliner
Купе отримало мотор W12 6.0, деталі зі шпону ліщини та годинник Breitling у салоні.
Volkswagen звинувачують у примусі до праці на заводі у КитаїVolkswagen звинувачують у примусі до праці на заводі у Китаї
Volkswagen Group запідозрили у порушенні прав людини в китайському регіоні Сіньцзян, де європейський автогігант має спільне підприємство з SAIC.
Суперкар McLaren Artura підготували до гонокСуперкар McLaren Artura підготували до гонок
Компанія McLaren представила заміну гоночному 570S GT4. Суперкар Artura GT4, на відміну від дорожньої версії машини, позбавлений гібридної надбудови та оснащений посиленою трансмісією.
Brabus відреставрували знаменитий Mercedes-Benz 300 SL Gullwing із картини УорхолаBrabus відреставрували знаменитий Mercedes-Benz 300 SL Gullwing із картини Уорхола
Оригінальний автомобіль з номером шасі 198.040-5500629, знятий Уорхолом, відреставрували зусиллями Brabus.
В Угорщині АЗС вводять обмеження на продаж пальногоВ Угорщині АЗС вводять обмеження на продаж пального
Уряд Угорщини ввів тимчасове цінове обмеження на пальне, аби захистити споживачів від інфляції.
«Техкомплект» виготовив самоскид з підвищеною продуктивністю«Техкомплект» виготовив самоскид з підвищеною продуктивністю
Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив черговий новий самоскид ТК-DF-CC на базі шасі Donfeng DFH 5120B80 з універсальним тристороннім розвантаженням для перевезення сільськогосподарських вантажів.
DAF Trucks покаже вантажівки нової серії XDDAF Trucks покаже вантажівки нової серії XD
На майбутній міжнародній виставці IAA Transportation 2022 компанія DAF Trucks презентує машини нового сімейства XD.
Bentley відновили виробництво моделі 1929 рокуBentley відновили виробництво моделі 1929 року
Сучасний Bentley Speed Six Continuation Series точно відтворює модель 1929 року. Автомобілі збирають вручну за технологіями першої половини ХХ століття.
На аукціон виставили стильний рестомод Chevrolet CamaroНа аукціон виставили стильний рестомод Chevrolet Camaro
Популярний спеціалізований американський аукціон пропонує всім любителям стильних та ексклюзивних авто придбати унікальний рестомод на базі Chevrolet Camaro.
Ретро-кросовер на базі RAV4 викликав шалений ажіотажРетро-кросовер на базі RAV4 викликав шалений ажіотаж
900 отриманих за рік замовлень - колосальний успіх для проекту.
Футуристичні вантажівки безпілотники Einride тестуватимуть на американських дорогахФутуристичні вантажівки безпілотники Einride тестуватимуть на американських дорогах
На автошляхи загального користування у Сполучених Штатах виїдуть безпілотні електровантажівки шведського виробника Einride. Проєкт реалізується за підтримки підрозділу General Electric Appliances.
Старий BMW 43 роки простояв занедбаним: тепер його продають за $2 мільйониСтарий BMW 43 роки простояв занедбаним: тепер його продають за $2 мільйони
BMW 507 - найрідкісніша і найдорожча модель в історії німецької марки. Усього випустили лише 252 таких спорткари, а серед їхніх власників були гонщики Формули-1 та Елвіс Преслі.
Lexus показав електричний суперкарLexus показав електричний суперкар
Електричний суперкар Lexus позиціонують як наступника знаменитої моделі LFA. Він надійде у виробництво до 2030 року та стане найдорожчою моделлю марки.
Porsche показав новий прототип для перегонів на витривалістьPorsche показав новий прототип для перегонів на витривалість
Німецька компанія Porsche представила гібридний спортпрототип 963, який виступатиме у перегонах WEC та IMSA з наступного сезону.
Adi Putro презентує перший автобус із кузовом монококAdi Putro презентує перший автобус із кузовом монокок
Відомий індонезійський виробник автобусів - компанія Adi Putro презентує перший у країні міський автобус середнього класу із кузовом типу монокок - Jetbus Transit.
Електричний KIA Niro запропоновано в незвичній модифікаціїЕлектричний KIA Niro запропоновано в незвичній модифікації
Південнокорейські інженери опублікували на YouTube-каналі Asian Petrolhead відеоролик, де продемонстрували незвичайну модифікацію електричного кросовера Kia Niro Plus.
Скільки пального потрібно завозити в Україну, щоб подолати дефіцит?Скільки пального потрібно завозити в Україну, щоб подолати дефіцит?
Своєю думкою ділиться директор WOG Holding BV Андрій Пивоварський.
Акції Toyota та Subaru впали через відкликання дебютних електромобілівАкції Toyota та Subaru впали через відкликання дебютних електромобілів
Акції японських автовиробників Toyota і Subaru впали після того, як вони оголосили про відкликання побудованих на єдиній платформі електромобілів bZ4X і Solterra.
Електричний BMW 7 серії став головною нагородою світового турніру з гольфуЕлектричний BMW 7 серії став головною нагородою світового турніру з гольфу
Напередодні першого етапу BMW International Open зірки світового туру DP націлилися не тільки на престижний титул, але й на нагороду BMW Hole-in-One Award.
В Україну ввезли 200 тис. «блях», такий масштаб вразив європейцівВ Україну ввезли 200 тис. «блях», такий масштаб вразив європейців
В Україну ввезли майже 200 тис. «євроблях» за період, коли за розмитнення авто не потрібно було сплачувати податки та внески до бюджету.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015