DAF Trucks покаже вантажівки нової серії XD

16:28 25.06.2022
DAF Trucks покаже вантажівки нової серії XD

На майбутній міжнародній виставці IAA Transportation 2022, яка відбудеться в Ганновері з 20 до 25 вересня, компанія DAF Trucks презентує машини нового сімейства XD. Ці вантажівки призначені для дистрибуції та інших видів перевезень і будуть пропонуватися паралельно з нині випущеними моделями CF-серії. Новинки побудовані на платформі магістральних моделей XF, XG і XG+, удостоєних почесного звання «Міжнародна вантажівка року 2022».

Як і старші брати, машини сімейства XD задають новий стандарт з економічності, безпеки і рівня комфорту. Інша за дизайном кабіна завдяки великому лобовому склу, а також бічному склінню з низькою поясною лінією забезпечує найкращу в класі оглядовість.

Опційно можлива установка бордюрного віконця у правих дверях. Крім того, сліпі зони зведені до мінімуму завдяки системі камер DAF Corner View. Кабіна обіцяє бути і найпросторішою в класі, оскільки її внутрішній об'єм досягає 10 м куб. Усередині водій також оцінить повністю цифрову приладову панель.

Вантажівки отримають економічний турбодизель Paccar MX-11, а також вдосконалені системи допомоги водієві. Нова модель також готова для встановлення альтернативних силових установок, включаючи повністю електричні. Перероблене в передній частині шасі, а також нова підвіска кабіни і заднього моста поліпшили керованість і підвищили плавність ходу. Серійне виробництво вантажівок DAF XD розгорнеться вже у вересні 2022 року.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015