Новости за 24.12.2022

Компанія Chevrolet почала тестувати новий кросоверКомпанія Chevrolet почала тестувати новий кросовер
Chevrolet почав тестувати на дорогах загального користування середньорозмірний кросовер Chevrolet Equinox нового, четвертого, покоління.
Китайський позашляховик Tank 300 здивував результатами краш-тестіКитайський позашляховик Tank 300 здивував результатами краш-тесті
Незалежна організація ANCAP перевірила в краш-тестах безпеку нового позашляховика рамного Tank 300.
Cadillac повертає статуетку богині на капотCadillac повертає статуетку богині на капот
Хоча богиня Cadillac не така відома, як вінок і герб, вона прикрашала капоти автомобілів у період з 1930 по 1956 рік.
Опубліковано перші зображення нового покоління AC CobraОпубліковано перші зображення нового покоління AC Cobra
Нова AC Cobra збереже класичний дизайн, але стане більшою і комфортнішою. Як і раніше, спорткар оснащуватимуть двигуном Ford V8.
Стало відомо, звідки в Україну привозять викрадені автомобіліСтало відомо, звідки в Україну привозять викрадені автомобілі
Щорічно в Україні під час реєстрації у сервісних центрах МВС виявляють сотні автомобілів, які розшукує Інтерпол. Їхні власники стикаються із серйозними проблемами.
Компанія BMW вироблятиме акумуляторні батареї Solid PowerКомпанія BMW вироблятиме акумуляторні батареї Solid Power
Компанія Solid Power із Колорадо надасть BMW ліцензію на розробку та виробництво акумуляторних елементів.
Buick Regal 1987-го відновили й оснастили 650-сильним двигуномBuick Regal 1987-го відновили й оснастили 650-сильним двигуном
Унікальний рестомод збудували фахівці компанії Salvaggio Design, заснованої у 2003 році Дейвом Сальваджіо з Вісконсіна.
У Китаї показали новий стильний бюджетний кросовер ChanganУ Китаї показали новий стильний бюджетний кросовер Changan
Кросовер Changan випустять під новим суббрендом Shenlan. Модель отримає дві версії - гібридну та електричну.
Новий Honda Element показали на рендерахНовий Honda Element показали на рендерах
Незалежні американські дизайнери показали на рендерних зображеннях, яким може бути новий компактний кросовер Honda Element, якщо Honda вирішить його відродити.
У грудні прогнозується спад продаж нових автомобілів у СШАУ грудні прогнозується спад продаж нових автомобілів у США
Очікується, що загальний обсяг роздрібних продажів нових автомобілів у США знизиться у грудні, оскільки високі ціни на автомобілі та зростаюча вартість кредитів підштовхнули споживачів до скорочення витрат.
Чернігівські підприємства корпорації «Еталон» відновлюють виробництво і вже анонсують нові моделіЧернігівські підприємства корпорації «Еталон» відновлюють виробництво і вже анонсують нові моделі
Корпорація «Еталон» наприкінці грудня традиційно провела прес-конференцію за підсумками року.
Канада хоче заборонити продаж бензинових і дизельних автоКанада хоче заборонити продаж бензинових і дизельних авто
Відомство винесло на громадське обговорення проєкт постанови, яка передбачає встановлення суворих квот на продаж нових легкових автомобілів.
У Німеччині встановили спеціальні дорожні знаки для безпілотних автомобілівУ Німеччині встановили спеціальні дорожні знаки для безпілотних автомобілів
Нові дорожні знаки є орієнтиром для автономних автомобілів. На них зображено чорно-білий малюнок із трикутників.
Китайські топ-менеджери допоможуть Tesla прискорити виробництво електромобілів у СШАКитайські топ-менеджери допоможуть Tesla прискорити виробництво електромобілів у США
Глава Tesla Inc у Китаї Том Чжу та група його підлеглих були залучені до США для усунення виробничих проблем, що викликало суперечки серед колег на тлі того, що генеральний директор Ілон Маск приділяє велику увагу Twitter.
Українські медики зможуть безкоштовно користуватись UberУкраїнські медики зможуть безкоштовно користуватись Uber
Лікарі та медсестри із понад 300 медичних закладів України зможуть безкоштовно користуватися послугами таксі, щоб доїхати на роботу або з роботи.
Subaru представила спецверсію ForesterSubaru представила спецверсію Forester
Спеціальну версію Forester забарвили у колір Geyser Blue, який спочатку пропонувався лише у Північній Америці. Також модифікація включає спеціальні 18-дюймові диски з обробкою чорним металіком.
Оновлений Porsche Panamera «засвітився» на шпигунських фотоОновлений Porsche Panamera «засвітився» на шпигунських фото
Видання Motor1 опублікувало шпигунські знімки Porsche Panamera із зимових випробувань неподалік Полярного кола.
Бюджетний гібридний кросовер Dacia Jogger доступний для замовленняБюджетний гібридний кросовер Dacia Jogger доступний для замовлення
Dacia Jogger Hybrid 140 витрачає близько 5 л на 100 км та може проїхати до 900 км на одному баку бензину. У кросовера великий багажник, а за доплату доступний третій ряд сидінь.
Lexus LS з новими технологіями «вийде» у 2023 роціLexus LS з новими технологіями «вийде» у 2023 році
Lexus на початку 2023 року почне продавати в Європі оновлений люксовий гібридний седан Lexus LS. Він отримає нове обладнання та нові технології.
Ferrari відсудила у свого покупця 300 000 євро за фото в InstagramFerrari відсудила у свого покупця 300 000 євро за фото в Instagram
Ferrari подала в суд на свого клієнта - дизайнера Філіпа Плейна, і відсудила у нього кругленьку суму. Причиною стали фотографії в Instagram, які, на думку юристів Ferrari, псують репутацію бренду.
Оновлений Ford F-150 «спіймали» під час тестівОновлений Ford F-150 «спіймали» під час тестів
Оновлений Ford F-150 отримає змінену зовнішність та нове додаткове оснащення. Модель вперше оснастять багатоцільовими задніми дверима.
Rheinmetall передасть ЗСУ модульні військові вантажівки HX 8x8Rheinmetall передасть ЗСУ модульні військові вантажівки HX 8x8
За дорученням уряду Німеччини оборонний концерн Rheinmetall поставить Україні 26 нових військових вантажівок HX 8x8.
Почалися тести нового Hyundai Kona N-LineПочалися тести нового Hyundai Kona N-Line
Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів у Південній Кореї Hyundai Kona нового покоління у спортивній комплектації N-Line.
Нові Lada будуть копіями китайських автомобілівНові Lada будуть копіями китайських автомобілів
Лінійка Lada отримає кросовери та седани C та D-класу. Їх випускатимуть у Санкт-Петербурзі на колишньому підприємстві Nissan.
Покинутий Ford Mustang GT500 1967 здивував навіть експертів ShelbyПокинутий Ford Mustang GT500 1967 здивував навіть експертів Shelby
На цей раз під шарами пилу було знайдено Ford Mustang Shelby GT500 1967 року. Крім цього унікального екземпляра авто, в покинутому гаражі було ще багато чого цікавого, але про це не сьогодні.
Tesla подвоює знижки на свої основні електромобілі в СШАTesla подвоює знижки на свої основні електромобілі в США
Автовиробник Tesla пропонує знижки в розмірі 7500 доларів на електромобілі Model 3 і Model Y, що поставляються в США в цьому місяці.
Bugatti виставила на аукціон унікальний гіперкарBugatti виставила на аукціон унікальний гіперкар
Chiron Profilee W16 випустять у єдиному екземплярі. Гіперкар отримав безліч змін у порівнянні зі стандартною моделлю.
На українських АЗС побільшає «російського» дизельного пальногоНа українських АЗС побільшає «російського» дизельного пального
Словаччина добилася звільнення від санкцій Європейського Союзу щодо російської нафти, що дозволить їй продовжувати експортувати нафтопродукти, включаючи дизельне пальне, в Україну.
У виробництво надійшов найоригінальніший китайський електрокарУ виробництво надійшов найоригінальніший китайський електрокар
Молода китайська компанія Human Horizons запустила виробництво електромобіля HiPhi Z.
Перший електромобіль Maybach розсекретили під час випробуваньПерший електромобіль Maybach розсекретили під час випробувань
Електричний кросовер Mercedes-Maybach EQS SUV зможе проїхати 600 км без підзарядки. Вартість електрокара перевищить 150 000 доларів.
У листопаді доля SUV-сегменту в Україні досягла 86%У листопаді доля SUV-сегменту в Україні досягла 86%
При цьому за 11 місяців доля SUV скалала 77,6%. Найбільшу частку в SUV-сегменті складають кросовери C-SUV класу - майже 50%.
Tesla вже зупинила найм і планує звільнити частину співробітників у 2023 роціTesla вже зупинила найм і планує звільнити частину співробітників у 2023 році
Згідно з джерелом видання Electrek, компанія зараз призупинила наймання нових працівників, а у першому кварталі командам доведеться звільнити частину людей.
В Італії показали суперкар, який працює на паливі з пластикових пляшокВ Італії показали суперкар, який працює на паливі з пластикових пляшок
Нестандартний двигун Bertone GB110 розвиває 1100 к.с. Із ним суперкар розганяється до сотні за 2,79 с і розвиває 380 км/год.
Volkswagen пообіцяв підвищити якість своїх автомобілівVolkswagen пообіцяв підвищити якість своїх автомобілів
Компанія Volkswagen найближчими роками підвищить якість своїх автомобілів. Таку заяву зробив голова Volkswagen Group Олівер Блюме.
General Motors відкликає 140 тисяч електромобілів Chevrolet Bolt EVGeneral Motors відкликає 140 тисяч електромобілів Chevrolet Bolt EV
Електрокар Chevrolet Bolt знову відкликаний через ризик займання, цього разу через ремені безпеки. У сервісній акції бере участь понад 140 000 екземплярів Chevrolet Bolt.
Оновлений Гелендваген уперше помітили під час тестівОновлений Гелендваген уперше помітили під час тестів
Популярний позашляховик отримає оновлений дизайн і нову інформаційно-розважальну систему. Двигун може бути доповнений електромотором.
KIA Stinger отримає прощальну версію Tribute EditionKIA Stinger отримає прощальну версію Tribute Edition
KIA Motors представила прощальну версію спортивного ліфтбека класу Gran Turismo - KIA Stinger. Компанія виготовить 1000 спеціальних ліфтбеків серії Tribute Edition.
Sony та Honda показали фото нового електромобіляSony та Honda показали фото нового електромобіля
Компанії Sony та Honda, які створили в 2022 році спільне підприємство з розробки та випуску електромобілів, показали в Мережі зображення-тизер свого першого електрокара.
У Тунісі представили недорогий седан «власного» виробництваУ Тунісі представили недорогий седан «власного» виробництва
Місцева компанія Wallyscar представила свою нову модель - компактний седан Wallys 719, який продаватиметься не лише на внутрішньому ринку, а й у сусідніх державах.
Новий електричний Hummer отримав «армійський» тюнінгНовий електричний Hummer отримав «армійський» тюнінг
Ще не всі власники GMC Hummer EV отримали свої авто, а модель отримала перший тюнінг. Позашляховик виконали у стилістиці мілітарі.
Acura показала конкурента Tesla Model YAcura показала конкурента Tesla Model Y
Відроджений кросовер проходить тести у Північній Америці, а його дебют запланований на другу половину 2023 року.
Дизайнери показали новий Peugeot 3008Дизайнери показали новий Peugeot 3008
Дизайнери іспанського видання Motor показали на рендерному зображенні, як він приблизно виглядатиме.
Компанія MINI представила ювілейний кабріолет MINI Cooper SКомпанія MINI представила ювілейний кабріолет MINI Cooper S
З нагоди 30-річчя кабріолета MINI автовиробник, що належить BMW Group, презентував абсолютно новий MINI Cooper S Convertible Seaside Edition.
Hyundai став третім найбільшим автовиробником у світіHyundai став третім найбільшим автовиробником у світі
У Hyundai зазначили, що таких високих показників продажів вдалося досягти завдяки оптимізації ланцюжка постачання. Збільшення витрат за виробництво і брак чіпів стали перешкодою в дорозі компанії.
У РФ планують продати зупинені заводи китайцямУ РФ планують продати зупинені заводи китайцям
На думку місцевих депутатів це дозволить закрити попит росіян. Адже моделі європейських марок для них зараз недоступні.
На аукціон виставили рідкісний Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series 2009 рокуНа аукціон виставили рідкісний Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series 2009 року
SL 65 AMG Black Series набув більш агресивного вигляду зі значними механічними модернізаціями та обмеженим тиражем, який становив лише 350 екземплярів по всьому світу.
Завантажені напоями Pepsi електричні вантажівки Tesla Semi проїжджатимуть лише по 160 кмЗавантажені напоями Pepsi електричні вантажівки Tesla Semi проїжджатимуть лише по 160 км
Представники PepsiCo пояснили, що під час перевезення фірмового газування дальність поїздок не перевищить 160 км.
У Британії створили найнижчий будинок на колесах у світіУ Британії створили найнижчий будинок на колесах у світі
Висота незвичайного будинку на колесах Van Cake складає лише 1 метр. Його збудували на базі Volkswagen Camper Van всього за три дні.
Електромобілі виявились найбільш придатними для перевезення собакЕлектромобілі виявились найбільш придатними для перевезення собак
Собаки набагато спокійніше почуваються подорожуючи в електромобілях. У звичайних авто вони більше нервують через гуркіт та вібрації.
Вантажівки DAF отримали електрогідравлічну керовану задню вісьВантажівки DAF отримали електрогідравлічну керовану задню вісь
Вантажівки DAF нового покоління стали ще досконалішими. Так, на сідлові тягачі та шасі колісної формули 6х2 тепер доступна керована задня вісь із електрогідравлічним приводом (EHS).
В мережі показали, як збирають електричні пікапи Ford F-150 LightningВ мережі показали, як збирають електричні пікапи Ford F-150 Lightning
Відомий відеоблогер Зак Нельсон під ніком JerryRigEverything, який випробовує на міцність смартфони та інші мобільні гаджети, вирушив на завод Ford Rouge, щоб показати своїм глядачам, як збирають електричні пікапи F-150 Lightning.
Британці представили трековий суперкар, який працює на біопаливіБританці представили трековий суперкар, який працює на біопаливі
Екстремальний Radical SR3 XXR має співвідношення потужності до маси понад 350 к.с за тонну. У рух болід наводить легкий 1,5-літровий двигун на 232 к.с.
Volkswagen змушує працівників китайського заводу працювати понаднормовоVolkswagen змушує працівників китайського заводу працювати понаднормово
Volkswagen вніс жорсткі зміни у графік роботи власного заводу у китайському Фошан.
Названо найрозумніші автомобілі 2022 року за версією JD Power та HVR LabНазвано найрозумніші автомобілі 2022 року за версією JD Power та HVR Lab
70% рейтингу склали китайські моделі...
Електрокар Tesla Model Y підготували до екстремального бездоріжжяЕлектрокар Tesla Model Y підготували до екстремального бездоріжжя
Позашляховик Tesla Model Y завдяки доробкам здатний впоратися із найсуворішими умовами. Вартість повного тюнінг-пакету складає понад 11 тисяч євро.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015