Покинутий Ford Mustang GT500 1967 здивував навіть експертів Shelby

07:12 24.12.2022
Покинутий Ford Mustang GT500 1967 здивував навіть експертів Shelby

На цей раз під шарами пилу було знайдено Ford Mustang Shelby GT500 1967 року. Крім цього унікального екземпляра авто, в покинутому гаражі було ще багато чого цікавого, але про це не сьогодні.

Ford Mustang був покритий щільним шаром пилу, а оригінальні заводські шини, що спустили і вросли в землю, вказували на те, що машина простояла на цьому місці досить довго. Двері гаража були підперті зовні величезною старою коробкою передач, мабуть - з метою безпеки.

Продовжуючи говорити про автомобіль, обов'язково варто відзначити його кліматичну установку. Так-так, цей Shelby був оснащений кондиціонером, для встановлення якого власнику, ще за життя, потрібно було перенести всі прилади з центральної консолі на кермову колонку. Досить інноваційне рішення для тих років…

Нові власники цього раритету просто не змогли не запросити експерта з компанії Shelby, який, власне, і підтвердив справжність цієї моделі. Він відразу помітив на машині відмінні риси GT500, на які, можливо, інші навіть не звернули б уваги. Всі ключові елементи автомобіля виявилися оригінальними. Отримати таку експертну думку при покупці такого примірника є просто невід'ємною частиною угоди.

На відео, наданому покупцями, продемонстровані всі шильдики, номери та написи, що відносять даний Ford Mustang 1967 до чистокровних Shelby GT500. За всі свої роки машину неабияк потріпала корозія і з нею їм доведеться провести величезну відновлювальну роботу, але відразу після того, як машину просто помили під проточною водою, стало зрозуміло, що Ford має всі шанси на нове життя.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015