Новости за 24.05.2024

Bugatti побудувала унікальний Chiron Super SportBugatti побудувала унікальний Chiron Super Sport
Bugatti представила черговий проєкт свого відділення персоналізації Bugatti sur Mesure - Chiron Super Sport у стилістиці родстера Type 55 Super Sport, розробленого Жаном Бугатті.
Honda показала новий електричний седан під окремим брендомHonda показала новий електричний седан під окремим брендом
Опубліковано подробиці про новий електричний седан під назвою Lingxi L від спільного підприємства Dongfeng та Honda.
Презентовано найменший і найдешевший кросовер SuzukiПрезентовано найменший і найдешевший кросовер Suzuki
Кросовер Suzuki Hustler Tough Wild отримав пластиковий обвіс та повний привід, а його салон оздоблено водостійкими матеріалами. Компактне авто оснащають моторами на 49 і 64 к.с.
Aston Martin вважає двигун V6 надто маленьким для преміального сегментуAston Martin вважає двигун V6 надто маленьким для преміального сегменту
Посилення екологічних вимог до автомобілів не зупиняє Aston Martin від бажання використовувати потужніші двигуни. Нещодавно компанія анонсувала новий V12 з подвійним турбонаддувом потужністю 835 к.с. та 1000 Нм крутного моменту.
Scania почне виготовляти самоскиди з автопілотомScania почне виготовляти самоскиди з автопілотом
Повністю автоматизовані самоскиди зможуть виконувати роботи без участі водіїв на великих карєрах.
Незвичний електрокросовер Suzuki показали на перших зображенняхНезвичний електрокросовер Suzuki показали на перших зображеннях
Електромобіль Suzuki eWX - компактний 3,4-метровий кросовер із дуже оригінальним дизайном. Бюджетна модель зможе проїхати 230 км без підзарядки.
Названо найпопулярніші в Україні вживані авто віком до 5 роківНазвано найпопулярніші в Україні вживані авто віком до 5 років
Українські автомобілісти продовжують віддавати перевагу вживаним авто, імпортованим з-за кордону. Найбільшим попитом користуються моделі віком до 5 років.
Tesla починає будівництво нового великого заводу Megafactory в КитаїTesla починає будівництво нового великого заводу Megafactory в Китаї
Компанія планувала розпочати будівництво в другій половині 2023 року, а виробництво - у другому кварталі 2024 року. Однак, схоже, проект зазнав певних затримок.
У Каліфорнії автомобілі повинні попереджати водіїв про перевищення швидкостіУ Каліфорнії автомобілі повинні попереджати водіїв про перевищення швидкості
Нещодавно ухвалений закон пердбачає, що нові автомобілі, що продаються або виробляються в Каліфорнії, мати пасивні обмежувачі швидкості з 2027 року.
На ринок виходить економічний сімейний кросовер Renault SymbiozНа ринок виходить економічний сімейний кросовер Renault Symbioz
Кросовер Renault Symbioz - 4,4-метрова компактна модель на базі Captur із банатим оснащенням. Авто дебютувало в 145-сильному гібридному варіанті, а бензинові версії вийде в 2025 році.
Nissan випустив парфуми із запахом шинNissan випустив парфуми із запахом шин
Nissan здивував своїх фанатів новим незвичайним парфумом із запахом шин та квітучою сакурою - Smell My Dust (Понюхай мій пил).
Електромобіль BYD Seagull EV виходить одразу на кілька європейських ринківЕлектромобіль BYD Seagull EV виходить одразу на кілька європейських ринків
Компанія BYD наступного року планує вивести свій найдешевший електромобіль одразу на кілька ринків в Європі. Напередодні свого офіційного дебюту BYD Seagull EV вже викликає ажіотаж серед іноземних конкурентів.
Кількість аварій на українських дорогах зросла на 6 відсотківКількість аварій на українських дорогах зросла на 6 відсотків
Майже 6,5 тисяч ДТП з постраждалими зафіксовано в Україні за 4 місяці 2024 року за даними Департаменту патрульної поліції (ДПП).
Volkswagen Golf GTI Clubsport показали на перших фотоVolkswagen Golf GTI Clubsport показали на перших фото
Volkswagen Golf GTI Clubsport отримає 2,0-літровий турбомотор потужністю понад 300 сил. Хетчбеку переналаштують шасі, а його дизайн стане агресивнішим.
Новий Nissan Murano помічено на тестахНовий Nissan Murano помічено на тестах
Nissan готує оновлення для свого не дуже популярного кросовера Murano. Представлене на ринку третє покоління моделі вийшло ще 2014 року і вже давно відстало від часу.
Незалежні дизайнери показали Jeep Cherokee 2025Незалежні дизайнери показали Jeep Cherokee 2025
Jeep відмовився робити наступника легендарного Cherokee, але це не зупиняє фанатів, щоб помріяти, якою б могла бути ця машина. Один з прихильників намалював і зробив відео автомобіля, який міг би стати наступним Cherokee 2025.
Розкішний гібридний мінівен Lexus отримав «бюджетну» версіюРозкішний гібридний мінівен Lexus отримав «бюджетну» версію
Компанія Lexus представила в Японії гібридний мінівен LM у базовій версії. Модель на даний момент доступна в Японії.
В Іспанії дебютували недорогі кросовери EBROВ Іспанії дебютували недорогі кросовери EBRO
Нові EBRO S700 і S800 - недорогі кросовери із багатим оснащенням. Моделі запропонують у 150-сильній бензиновій та 350-сильній гібридній версіях.
Ram презентував новий пікап з індексом 1200Ram презентував новий пікап з індексом 1200
Лінійка пікапів Ram поповнилася бюджетною середньорозмірною версією з індексом 1200. Його найближчі родичі - Fiat Titano та Peugeot Landtrek.
Стало відомо, коли більшість автомобілістів будуть готові пересісти на електромобіліСтало відомо, коли більшість автомобілістів будуть готові пересісти на електромобілі
За даними нового дослідження, на сьогодні майже половина всіх покупців транспортних засобів не розглядає можливість придбання електромобіля.
Новий Jeep Compass стане більшим та брутальнішим на виглядНовий Jeep Compass стане більшим та брутальнішим на вигляд
Jeep почав розробку третього покоління моделі Compass. Кросовер зазнає суттєвих змін.
Позашляховик Ineos Grenadier працює у соляній шахтіПозашляховик Ineos Grenadier працює у соляній шахті
Компанія Ineos Automotive продовжує тестувати свій позашляховик Grenadier, розроблений як сучасна заміна оригінального Land Rover Defender.
Ілон Маск проти мита США на імпорт електрокарів із КитаюІлон Маск проти мита США на імпорт електрокарів із Китаю
Генеральний директор компанії Tesla Ілон Маск заявив, що не підтримує введення адміністрацією президента США Джо Байдена мита на імпорт електрокарів із Китаю.
Німеччина спростила порядок отримання документів для українських водіївНімеччина спростила порядок отримання документів для українських водіїв
Федеральний кабінет міністрів Німеччини схвалив законопроект, у якому прописані полегшення для українських професійних водіїв та визнання їх водійських посвідчень.
Google створив найшвидший зарядний пристрій для електрокарівGoogle створив найшвидший зарядний пристрій для електрокарів
Станція Gravity DEAP Tree підтримує зарядку електрокарів потужністю до 500 кВт. За 5 хвилин можна збільшити запас ходу авто на 320 км.
У Києві відкрили пішохідний міст на Оболонський острівУ Києві відкрили пішохідний міст на Оболонський острів
Міст отримав унікальну за своїм дизайном конструкцію. Архітектором проекту є Андрій Миргородський (автор мосту між Аркою Свободи українського народу та Володимирською гіркою).
Volkswagen терміново розробляє нові гібридиVolkswagen терміново розробляє нові гібриди
Volkswagen поспішає з випуском нових гібридних моделей для ринку США через деяке уповільнення попиту на електромобілі.
ОККО забезпечила АЗК засобами безперебійного живлення та інтернетуОККО забезпечила АЗК засобами безперебійного живлення та інтернету
ОККО модернізувала корпоративну мережу для підвищення якості і надійності забезпечення АЗК інтернетом за будь-яких умов, впровадивши інтелектуальну систему управління.
У Німеччині відродили культовий спорткар BMW 50-хУ Німеччині відродили культовий спорткар BMW 50-х
Спорткар Tender 5.7 - сучасна варіація на тему класичного BMW 507. Спорткар оснащений 500-сильною турбошісткою та регульованою підвіскою.
PEUGEOT пропонує свої бестселери за максимально вигідними цінами: авто уже на складах в УкраїніPEUGEOT пропонує свої бестселери за максимально вигідними цінами: авто уже на складах в Україні
Тепер автомобілі PEUGEOT додають ще одну перевагу - максимально вигідні ціни на моделі 2023 року випуску.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015