Незалежні дизайнери показали Jeep Cherokee 2025

17:31 24.05.2024
Незалежні дизайнери показали Jeep Cherokee 2025

Через падіння продажів Jeep вирішив відмовитися від моделі Cherokee (так само як і від Renegade) і зосередитися на інших, більш успішних продуктах. Тепер в американській палітрі легендарної марки - Wrangler, його похідна Gladiator, Grand Cherokee, Wagoneer і Grand Wagoneer, а також електрифіковані моделі 4xe і майбутній повністю електричний Wagoneer S.

Однак фантазія незалежних дизайнерів не дозволять Cherokee загинути, тому вони розробили власний дизайн для шостого покоління (KM) Jeep Cherokee 2025 року.

Автори каналу AutoYa на YouTube уявили, які міг би виглядати Jeep Cherokee (KM) 2025 року. Вони взяли за основу давній коментар Джима Моррісона, керівника офісу Jeep у Північній Америці, який нібито сказав, що наступний Cherokee буде «більшим і кращим, ніж будь-коли». В результаті дизайнерський проект виглядає дещо натхненним Wagoneer S, а не лише нещодавніми Grand Cherokee та Wagoneer.

На фото та відео «уявний» Jeep Cherokee представлений у величезній кількості шикарних кольорів. Вони також пропонують нам поглянути на інтер'єр із ще більшою кількістю відтінків - навіть двоколірних. Серед них жовто-блакитний, який виглядає досить цікаво.


Источник: 24tv.ua
Фото: Autoevolution
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015