Новости за 21.11.2022

Рятувальники отримали від іноземних партнерів майже 800 автоРятувальники отримали від іноземних партнерів майже 800 авто
Наразі загалом від іноземних партнерів для Державної служби України з надзвичайних ситуацій вже отримано майже 800 пожежно-рятувальних і спеціальних авто.
Розсекречено новий електрокросовер Audi Q6 e-tronРозсекречено новий електрокросовер Audi Q6 e-tron
Електричний кросовер Audi Q6 e-tron збудують на платформі нового Porsche Macan. Найбільш «далекобійна» версія моделі зможе проїхати понад 600 км без підзарядки.
Стало відомо, скільки людей гине в Україні в ДТПСтало відомо, скільки людей гине в Україні в ДТП
В Україні за перші 10 місяців 2022 року в ДТП загинула 2161 людина. Про це повідомив заступник голови Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.
МВС попереджає водіїв про погіршення погодних умовМВС попереджає водіїв про погіршення погодних умов
В України спостерігається погіршення погодних умов, через що водіям потрібно бути уважними та обережними на дорозі.
Розсекречено салон нового Mercedes-Benz E-ClassРозсекречено салон нового Mercedes-Benz E-Class
Архітектура салону Mercedes-Benz E-Class нового покоління виявиться іншою, ніж у інших новинок компанії.
У США значно зменшилась цікавість до електромобілів TeslaУ США значно зменшилась цікавість до електромобілів Tesla
Останнє опитування Kelley Blue Book свідчить про значне зниження інтересу покупців Tesla, але цьому може бути вагоме пояснення.
Mercedes-Benz зробить електрокари потужнішим і швидшим за платною підпискоюMercedes-Benz зробить електрокари потужнішим і швидшим за платною підпискою
За допомогою змін у програмному забезпеченні автовиробник пропонує підвищити віддачу силових установок електромобілів, а також приблизно на секунду скоротити час розгону до сотні.
У США продають дуже рідкісний Mitsubishi Pajero 1997 рокуУ США продають дуже рідкісний Mitsubishi Pajero 1997 року
У США на аукціоні виставили Mitsubishi Pajero Evolution 1997 року. Особливість позашляховика полягає в тому, що він був омологований для участі у Dakar Rally.
У Швейцарії винайшли акумулятори, які заряджаються за 72 секундиУ Швейцарії винайшли акумулятори, які заряджаються за 72 секунди
Цей акумулятор дуже перспективний, але до його виходу на ринок ще дуже далеко. Наразі мова йде про експериментальні зразки.
Розсекречено новий розкішний кросовер Lincoln NautilusРозсекречено новий розкішний кросовер Lincoln Nautilus
Кросовер Lincoln Nautilus став виразнішим на вигляд і трохи підріс у розмірах. Базова версія моделі отримала збільшення потужності.
Опубліковано нові фото Volkswagen Tiguan наступного поколінняОпубліковано нові фото Volkswagen Tiguan наступного покоління
Компанія Volkswagen продовжує дорожні випробування прототипів кросовера Tiguan нової генерації.
Попит на бензин для генераторів зростаєПопит на бензин для генераторів зростає
На минулому тижні (14-20 листопада) декілька системних операторів підвищили ціну на пальне. Тим часом на фоні аварійних відключень через обстріли енергетичної інфраструктури зростає попит на бензин як пальне для генераторів.
Toyota показала недорогий «позашляховий» мінівенToyota показала недорогий «позашляховий» мінівен
Мінівен Toyota Innova поєднує просторий салон із високим кліренсом як у кросовера. Модель запропонована в бензиновій і гібридній версіях.
Кен Блок промчав Лос-Анджелесом на ралійному HyundaiКен Блок промчав Лос-Анджелесом на ралійному Hyundai
Американський гонщик та шоумен Кен Блок опублікував відео заїзду на ралійному Hyundai i20 WRC вулицями Лос-Анджелеса.
Cкільки «бодяжного» пального на українському ринку?Cкільки «бодяжного» пального на українському ринку?
За словами експерта, не маючи повноцінного виробничого ланцюга та доступу до імпортних добавок до пального, міні-НПЗ вимушені використовувати звичайний біоетанол для підвищення октанового числа.
General Motors готуює стильний та недорогий електромобільGeneral Motors готуює стильний та недорогий електромобіль
Новий Wuling Bingo за розмірами можна порівняти з Volkswagen Polo і Ford Fiesta. Бюджетний електромобіль запропонують у двох варіантах за потужністю та оснастять великою батареєю.
Фотошпигуни «спіймали» седан Audi A3 2024 рокуФотошпигуни «спіймали» седан Audi A3 2024 року
Фотожурналісти видання Motor1 помітили замаскований прототип компактного седана на випробуваннях.
Опубліковано список найпопулярнішіх авто у канадськіх крадіївОпубліковано список найпопулярнішіх авто у канадськіх крадіїв
Якщо ви думаєте, що у Канаді не крадуть автомобілі, то дуже помиляєтесь. У 2021 році канадські злодії викрали кілька тисяч автомобілів.
Яким був перший український мотоцикл?Яким був перший український мотоцикл?
ХМЗ-1М створювався з огляду на американський Harley-Davidson. Усього випущено лише 300 таких мотоциклів і до наших днів дійшов лише один екземпляр моделі.
Європейські трейдери активно закуповують дизель з РФ до введення ембаргоЄвропейські трейдери активно закуповують дизель з РФ до введення ембарго
Європейські трейдери намагаються закупити російське дизельне паливо до запровадження ембарго ЄС у лютому, оскільки альтернативні джерела залишаються обмеженими.
У Польщі розробляють недорогі електрокариУ Польщі розробляють недорогі електрокари
Електромобілі Izera виробляють польські енергетичні компанії. Доступні електричні кросовер і хетчбек побудовані на платформі від Geely і мають запас ходу в 400 км.
Tesla відкликає Model X через питання безпеки для дітейTesla відкликає Model X через питання безпеки для дітей
Щоб вирішити цю проблему Tesla випустила спеціальне оновлення ПЗ для своїх електромобілів.
Рідкісний Ferrari F50 1995 року виставили на продажРідкісний Ferrari F50 1995 року виставили на продаж
Рідкісний Ferrari F50 з мінімальним пробігом виставили на продаж. Автомобіль перебуває в стані нового.
SAIC випустив двоповерховий будинок на колесахSAIC випустив двоповерховий будинок на колесах
Суббренд китайської компанії SAIC Maxus анонсував нову модель будинка на колесах. Новинка поки що доступна тільки на внутрішньому ринку.
Наскільки зменшується запас ходу електрокара в сильний мороз?Наскільки зменшується запас ходу електрокара в сильний мороз?
У Китаї провели масштабний тест-драйв електромобілів у морозяну погоду.
ABB розробила мобільну зарядку для Formula E Season 9, яка одночасно заряджає два електрокариABB розробила мобільну зарядку для Formula E Season 9, яка одночасно заряджає два електрокари
Компанія ABB представила технологію зарядки, яку вона використовуватиме в 9-му сезоні чемпіонату світу ABB FIA Formula E. Компанія візьме на себе нову роль як офіційний постачальник зарядних пристроїв.
Volkswagen може відмовитися від однієї з найпопулярніших моделейVolkswagen може відмовитися від однієї з найпопулярніших моделей
Компактний Volkswagen Polo залишається популярним та масовим, проте в умовах нових еко-норм його випуск може стати нерентабельним.
Ринок відчуває несподіване підвищення попиту на нафтопродуктиРинок відчуває несподіване підвищення попиту на нафтопродукти
Минулого тижня трейдери зазначали нетипове збільшення попиту на всі марки нафтопродуктів, зокрема на бензин.
Есперти вважають, що вартість вживаних автомобілів не знижуватиметьсяЕсперти вважають, що вартість вживаних автомобілів не знижуватиметься
Українці щороку купують на американських онлайн аукціонах тисячі вживаних автомобілів. Але дешевих вживаних машин більше не буде.
На скільки зросла вартість доставки автомобілів в Україну і що буде зі ставками даліНа скільки зросла вартість доставки автомобілів в Україну і що буде зі ставками далі
За даними ECG - Європейської асоціації перевізників автомобілів, у третьому кварталі нинішнього року ціни на автомобільні вантажні перевезення сягнули чергового історичного максимуму.
Власники електрокарів менше задоволені їхньою покупкою, ніж власники бензинових автоВласники електрокарів менше задоволені їхньою покупкою, ніж власники бензинових авто
Про це свідчать результати нового дослідження рівнів задоволеності клієнтів, проведеного американським аналітичним агентством J.D. Power.
Щоб загасити Tesla Model S, знадобилося 45 000 літрів водиЩоб загасити Tesla Model S, знадобилося 45 000 літрів води
Інцидент стався у центральній Пенсільванії. Під час руху однією з автомагістралей штату електрокар Tesla Model S вдарився дном об великий камінь, який лежав на дорозі.
У Косово почали штрафувати водіїв із сербськими номерамиУ Косово почали штрафувати водіїв із сербськими номерами
Зокрема, упродовж 20 листопада ухвалено рішення про 1740 штрафів.
ЄС виділив Україні 14 млн євро на закупівлю шкільних автобусівЄС виділив Україні 14 млн євро на закупівлю шкільних автобусів
Європейський Союз відділив 14 млн євро на закупівлю шкільних автобусів для українських навчальних закладів.
Пропозиції дизпального обмежені, та казати про дефіцит зараноПропозиції дизпального обмежені, та казати про дефіцит зарано
Ситуація на основних напрямках постачань дизельного палива залишається напруженою, обсяги пропозицій продукту обмежені, але казати про дефіцит ще зарано, розповіли українські трейдери.
Дилерський центр PEUGEOT та CITROEN в місті-герої Херсон відновлює свою роботуДилерський центр PEUGEOT та CITROEN в місті-герої Херсон відновлює свою роботу
Ми раді повідомити, що офіційний дилер Брендів PEUGEOT та CITROEN у місті-герої Херсон відновлює свою повноцінну роботу.
Оренда комерційного транспорту від RYDER - це зручно та вигідноОренда комерційного транспорту від RYDER - це зручно та вигідно
Парк техніки «Райдер Україна» представлений майже 200-ми американськими автомобілями всесвітньо відомих брендів NISSAN, GMC, FORD, MERCEDES-BENZ, що дає можливість забезпечити вимоги найвибагливіших клієнтів.
Дизельні авто небезпечні для своїх пасажирів та водіївДизельні авто небезпечні для своїх пасажирів та водіїв
Концентрація оксиду азоту в салоні автомобіля в рази перевищує вихлопи від авто на зовні. Такі результати дослідження, проведені Інститутом фізики навколишнього середовища Гейдельберзького університету спільно з журналом AutoBild.
ТОП найдешевших електрокарів з великим запасом ходуТОП найдешевших електрокарів з великим запасом ходу
Які електрокари пропонують гарний запас пробігу від зарядки до зарядки при невисокій вартості. Електромобілі від 20 тисяч доларів, здатні проїхати до 500 км без перезарядки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015