Опубліковано нові фото Volkswagen Tiguan наступного покоління

21:58 21.11.2022
Опубліковано нові фото Volkswagen Tiguan наступного покоління

Компанія Volkswagen продовжує дорожні випробування прототипів кросовера Tiguan нової генерації. Один із них нещодавно знову помітили на дорогах загального користування та сфотографували.

Судячи з усього, радикально зовнішність нового «Тігуана» не зміниться. Новинка лише дещо може зрости в габаритах (що може стати приводом для появи семимісної версії), а дизайн «освіжать» нові бампери, фари та ліхтарі з іншою «начинкою» і нова решітка радіатора.

В основу Volkswagen Tiguan третього покоління ляже модульна платформа MLB Evo, яка дозволить оснащувати його не лише традиційними (бензиновими та дизельними), а й гібридними силовими установками. На цій же архітектурі побудовані «восьмий» Volkswagen Golf, а також актуальні версії Audi A3 та Skoda Octavia.

Стандартно кросовер буде оснащуватись 1,5-літровою бензиновою «турбочетвіркою» потужністю 150 к.с.. Більш «дорожчим» версіям можуть дістатися турбодизельні мотори на 150 і 200 к.с., а «топовий» варіант може отримати гібридну силову установку, що працює за схемою «м'якого» гібрида».


Источник: MMR
Фото: AutoExpress
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015