Новости за 21.05.2022

Представлено ще раз «оновлений» Hyundai PalisadeПредставлено ще раз «оновлений» Hyundai Palisade
У середині квітня він дебютував у специфікації для США, а тепер настав час моделі для внутрішнього ринку Південної Кореї. Американська і корейська версія мають принципові відмінності
Опубліковано шпигунські фотографії Geely Atlas нового поколінняОпубліковано шпигунські фотографії Geely Atlas нового покоління
У розпорядженні китайських ЗМІ опинилися свіжі шпигунські фотографії кросовера, зроблені під час дорожніх випробувань, а також нова інформація про генерацію популярної моделі.
Російський завод Haval відновив виробництво автомобілівРосійський завод Haval відновив виробництво автомобілів
Російський завод «Хавейл Мотор Мануфекчурінг Рус» у Тульській області повернувся до виробництва автомобілів.
Вартість володіння Tesla Model 3 порівняли із Toyota CamryВартість володіння Tesla Model 3 порівняли із Toyota Camry
Несподівано для експертів електрокар поступився моделлі з ДВС.
Шпигуни сфотографували новий BMW XM з мінімум камуфляжуШпигуни сфотографували новий BMW XM з мінімум камуфляжу
У розпорядженні сайту Motor1.com опинилися фотографії першого гібрида BMW M-серії - позашляховик з мінімальним камуфляжем перевозили евакуатором у бік аеропорту.
Китайський Roewe RX5 отримав гігантський екран, який можна рухатиКитайський Roewe RX5 отримав гігантський екран, який можна рухати
Популярна в КНР модель набула більш агресивного вигляду, підросла в розмірі та обзавелася сучасним обладнанням, у списку якого - великий екран, який можна рухати.
УАЗ повернувся до роботи після двох тижнів простоюУАЗ повернувся до роботи після двох тижнів простою
УАЗ відновив виробництво автомобілів після травневих свят, об*єднаних із корпоративною відпусткою.
Лукашенко помріяв про «свої мерседеси»Лукашенко помріяв про «свої мерседеси»
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у Білорусі і РФ уже розроблені програми з імпортозаміщення: за його словами, скоро у них будуть «свої мерседеси».
Із чого складається вартість пального в УкраїніІз чого складається вартість пального в Україні
Про це розповів керуючий директор WOG Holding BV Андрій Пивоварський.
Німці з китайського електромобіля зробили міні-сміттєвозНімці з китайського електромобіля зробили міні-сміттєвоз
Міні-автомобіль для комунальних служб випустила компанія Ari Motors.
«Опт» на бензин: мало й дорого«Опт» на бензин: мало й дорого
Ситуація на гуртовому ринку пального за тиждень практично не змінилась - бензин А-95 у середньому за 56 грн/л, ДП - за 65 грн/л.
Ще один «Москвич»! На цей раз від JAC?Ще один «Москвич»! На цей раз від JAC?
За деякими даними, на підприємстві налагодять великовузлове складання китайських електромобілів. Продавати їх планують під брендом «Москвич».
Ілон Маск анонсував появу самокерованого автомобіляІлон Маск анонсував появу самокерованого автомобіля
Американський мільярдер і бізнесмен Ілон Маск повідомив, що самокеровані автомобілі Tesla, які не потребують присутності водія, з*являться вже за рік.
Рух Варшавською трасою з Києва до Ковеля повністю відновленоРух Варшавською трасою з Києва до Ковеля повністю відновлено
Повністю відновлено сполучення Варшавською трасою М-07 за маршрутом Київ - Ковель після відновлення основного мосту, раніше пошкодженого авіаударом російських окупантів.
Nissan показав електрокар за ціною ЛоганаNissan показав електрокар за ціною Логана
У Японії презентували новий Nissan Sakura. Компактний міський електромобіль надійде у продаж на батьківщині з літа і коштуватиме від 1,78 мільйона єн ($13 900) - на рівні Renault Logan.
Mercedes-Benz розкрив усі таємниці та анонсував бренд MythosMercedes-Benz розкрив усі таємниці та анонсував бренд Mythos
Концерн Mercedes-Benz оприлюднив стратегію розвитку на найближчі роки.
Дизельне паливо не втримається на рівні 58 грн/лДизельне паливо не втримається на рівні 58 грн/л
Зараз оптова ціна дизльного палива вища, ніж 58 грн/л, тому на заправках дизпаливо не може коштувати у межах 58 грн, як очікують в уряді.
У Київській області повністю розмінували основні автошляхиУ Київській області повністю розмінували основні автошляхи
В Офісі президента заявили, що сапери повністю завершили розмінування усіх основних автомобільних шляхів у Київській області. В регіоні також повністю відновили електропостачання.
Volkswagen допоможе Mahindra наздогнати Tata на ринку електромобілів в ІндіїVolkswagen допоможе Mahindra наздогнати Tata на ринку електромобілів в Індії
Терміни виходу електромобілів Mahindra на ринок не називаються.
Чому не варто заправляти авто «до повного»Чому не варто заправляти авто «до повного»
Багато водіїв в Україні люблять завжди заповнювати бак свого авто бензином чи дизелем на повну, бо не хочуть витрачати дорогоцінний час, заїжджаючи на АЗС. Але чи варто насправді так робити і чи не шкодить це автомобілю?
Українські компанії минулого року ввезли бензин із Росії та Білорусі на $6 млрдУкраїнські компанії минулого року ввезли бензин із Росії та Білорусі на $6 млрд
Повну імпортозалежність від дешевих російських і білоруських нафтопродуктів було припинено з початком повномасштабної війни Росії проти України.
Покупцям Tesla Model X доведеться чекати на свій електромобіль 2 рокиПокупцям Tesla Model X доведеться чекати на свій електромобіль 2 роки
Днями деякі замовники автомобілів Tesla отримали повідомлення до свого особистого кабінету, в яких представники компанії повідомили, що терміни доставки оновленого Model X переносяться з липня 2022 року на квітень 2023-го.
В МВС прокоментували закон про конфіскацію авто у нетверезих водіївВ МВС прокоментували закон про конфіскацію авто у нетверезих водіїв
Конфіскація авто у водіїв напідпитку працюватиме набагато краще, ніж високі штрафи.
В Одесі на заправці автомобілістам замість бензину заливали дизельне пальнеВ Одесі на заправці автомобілістам замість бензину заливали дизельне пальне
Автомобілістам в Одесі протягом години 19 травня заливали дизельне пальне замість 95-го бензину. Про це у соцмережах повідомили власники машин.
Дефіцит бензину у Києві усунуть до кінця травняДефіцит бензину у Києві усунуть до кінця травня
Наразі у Києві зберігається дефіцит палива, але наприкінці травня він зникне, водії без проблем зможуть заправляти свої транспортні засоби.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015