Новости за 19.09.2024

BYD показала недорогий вантажний електромобіль E-ValiBYD показала недорогий вантажний електромобіль E-Vali
Електричний фургон BYD E-Vali доступний у версіях на 204 і 340 сил із запасом ходу до 250 км. Модель запропонують у стандартному та подовженому варіантах вантажопідйомністю до 1450 кг.
Пікап Tesla Cybertruck продається майже на рівні з усіма іншими електричними пікапами разом узятимиПікап Tesla Cybertruck продається майже на рівні з усіма іншими електричними пікапами разом узятими
У липні Tesla продала 5 175 Cybertruck, що майже дорівнює 5 546 реєстраціям усіх інших електричних пікапів, таких як Ford F-150 Lightning, Rivian R1T, Chevy Silverado EV і Hummer EV.
Mercedes-Benz представив ексклюзивний AMG GT Motorsport Collectors EditionMercedes-Benz представив ексклюзивний AMG GT Motorsport Collectors Edition
Фахівці спортивного підрозділу Mercedes-AMG підготували особливу версію «Motorsport Collectors Edition» купе AMG GT. Новинка буде виготовлена тиражем лише 200 екземплярів.
У Китаї показали недорогий електромобіль GAC Aion RTУ Китаї показали недорогий електромобіль GAC Aion RT
Електромобіль GAC Aion RT - обтічний седан D-класу з досить багатим оснащенням. Модель запропонують у версіях потужністю 204 і 224 к.с.
Рух на кордоні з Угорщиною обмежили через ремонтРух на кордоні з Угорщиною обмежили через ремонт
У пункті пропуску «Чоп - Захонь» на українсько-угорському кордоні частково обмежили рух легкових та вантажних транспортних засобів у напрямку виїзду з України.
Названо найпопулярніші в серпні бензинові авто в УкраїніНазвано найпопулярніші в серпні бензинові авто в Україні
Українські автомобілісти продовжують віддавати перевагу автомобілям із бензиновими двигунами. Їхня частка у загальній кількості продажів значно перевищує дизельні авто, гібриди та електрокари.
Переважна більшість акумуляторів електрокарів прослужать довше за саме автоПереважна більшість акумуляторів електрокарів прослужать довше за саме авто
Останній аналіз Geotab, в якому була задіяна вибірка з 10 000 електромобілів, показав, що за минулі роки якість акумуляторів покращилася. У середньому батареї деградують лише на 1,8 відсотка на рік.
В ЄС створять резерв дизельного пального для УкраїниВ ЄС створять резерв дизельного пального для України
Європейський Союз створить резерв дизельного пального, щоб допомогти Україні пройти нинішній опалювальний сезон.
Шини, автобуси та вантажні квадроцикли: що надійшло у війська від нардепаШини, автобуси та вантажні квадроцикли: що надійшло у війська від нардепа
Народний депутат України Петро Порошенко знову передав техніку та інше майно у бойові підрозділи Сил оборони.
Stellantis Pro One представляє програму CustomFit на виставці IAA Transportation 2024 в ГанноверіStellantis Pro One представляє програму CustomFit на виставці IAA Transportation 2024 в Ганновері
Концерн Stellantis є першим виробником у Європі, який запропонував серійні комерційні фургони середнього розміру з водневою силовою установкою. Також незабаром будуть представлені й великі фургони з водневою силовою установкою.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015