Новости за 19.03.2023

Новий Nissan Patrol може стати гібридомНовий Nissan Patrol може стати гібридом
Поява технології e-Power на позашляховику Patrol та пропорційних моделях залежатиме від багатьох факторів - запитів клієнтів, наявності зарядної інфраструктури та цін на викопне паливо.
Volkswagen Arteon Shooting Brake помітили в АрізоніVolkswagen Arteon Shooting Brake помітили в Арізоні
Цікаво ще й те, що за деякими даними у 2024 році Volkswagen Arteon знімуть із виробництва. У модельній лінійці марки його замінить ID.7.
Турецький кросовер Togg T10X виявився дорожчим за Tesla Model YТурецький кросовер Togg T10X виявився дорожчим за Tesla Model Y
В Туреччині відкрили попередні замовлення на перший національний електромобіль, створений компанією Togg. Ціни на новинку виявилися не дуже демократичними.
У Тернополі встановлять нові камери автоматичної фіксації порушень ПДРУ Тернополі встановлять нові камери автоматичної фіксації порушень ПДР
Встановлення в Тернополі та на трасах навколо міста камер автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху зможе знизити кількість порушень правил дорожнього руху, а також принесе до місцевого бюджету нові надходження.
Great Wall випустить спеціальну версію позашляховика Tank 300Great Wall випустить спеціальну версію позашляховика Tank 300
Китайський концерн Great Wall Motors готує до виробництва лімітовану серію позашляховика Tank 300 із бензиновим V6.
Україна та Євросоюз продовжили на рік «транспортний безвіз»Україна та Євросоюз продовжили на рік «транспортний безвіз»
Дія Угоди триватиме до 30 червня 2024 року. Українським перевізникам не потрібно отримувати дозволи для двосторонніх та транзитних перевезень до країн ЄС.
Tesla погоджує з владою Німеччини збільшення обсягів випуску електромобілівTesla погоджує з владою Німеччини збільшення обсягів випуску електромобілів
Компанія Tesla не втрачає надії зберігати середні темпи збільшення обсягів виробництва електромобілів на 50% на рік, і до 2030 року налагодити щорічний випуск 20 млн. транспортних засобів.
Невдовзі стартують продажі оновленого Lincoln CorsairНевдовзі стартують продажі оновленого Lincoln Corsair
Ford Motor готує оновлений кросовер Lincoln Corsair. Очевидно, це буде остання версія моделі.
Pagani показала екстремальний 800-сильний суперкарPagani показала екстремальний 800-сильний суперкар
Суперкар заснований на моделі Huayra Roadster BC і пофарбований у темно-бордовий колір. Передні дефлектори пофарбовані кольорами італійського прапора.
У Киргизії відкриється автомобільне виробництвоУ Киргизії відкриється автомобільне виробництво
У Киргизії відкриють автозавод в 50-ти кілометрах від Бішкека, а технологічним партнером стане узбецька автокомпанія «Узавтосаноат».
Cadillac випустить «заряджений» Lyriq V-SeriesCadillac випустить «заряджений» Lyriq V-Series
Cайт аксесуарів Cadillac дав підказку про появу даної версії, оскільки в якийсь момент показував її, як варіант оздоблення салону моделі Lyriq 2024 року.
Skoda випустить 9 нових моделей за 3 рокиSkoda випустить 9 нових моделей за 3 роки
Skoda готує кросовери, міські хетчбеки та наступне покоління флагманського Superb. Більше половини нових моделей будуть електричними.
Оптові ціни на нафтопродукти пішли внизОптові ціни на нафтопродукти пішли вниз
Оптові партії бензину А-95 за тиждень (з 10 по 17 березня) знизилися на 1 грн/л, а вартість дизельного пального просіла на 0,75 грн/л.
Audi оголосила про 20 нових автомобілів у найближчі два рокиAudi оголосила про 20 нових автомобілів у найближчі два роки
Audi «знаходиться на порозі найбільшої продуктової ініціативи» за всю свою довгу історію.
Mercedes-Benz Sprinter перетворили на мобільну кімнату для відеоігорMercedes-Benz Sprinter перетворили на мобільну кімнату для відеоігор
Мобільну кімнату для відеоігор створили разом із компанією Sony. Усередині розмістилися ігрова консоль PlayStation 5 та великий телевізор.
Компанія Bentley повідомила про рекордний прибутокКомпанія Bentley повідомила про рекордний прибуток
Bentley збільшила прибуток на 82 відсотки у 2022 році. Минулий рік став нелегким для багатьох автовиробників, проте люксові бренди один за одним рапортують про рекордні результати.
Tesla отримала колективний позов через проблеми з ремонтомTesla отримала колективний позов через проблеми з ремонтом
На Tesla подали до суду за довгий і дорогий ремонт. Виробника електрокарів звинувачують у монополізації ринку послуг.
Знамениту британську модель відродять у форматі електрокараЗнамениту британську модель відродять у форматі електрокара
Новий Morris JE запропонують із кузовами фургон, мінівен та пікап. Запас ходу електромобіля становитиме близько 400 км.
У Києві за два місяці евакуювали понад 17 тисяч автоУ Києві за два місяці евакуювали понад 17 тисяч авто
У Києві за січень та лютий евакуювали 17 407 автомобілів. Завдяки цьому до місцевого бюджету надійшло понад 12,9 мільйона гривень.
Артилерійським бригадам ЗСУ передали 100 пікапівАртилерійським бригадам ЗСУ передали 100 пікапів
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» закупив для захисників України 100 нових пікапів марок Peugeot та Mitsubishi.
Флагманський кросовер Renault повністю розсекретилиФлагманський кросовер Renault повністю розсекретили
Новий Renault Espace 2023 стане сімейним кросовером із трьома рядами сидінь. Модель запропонують у бензиновій та гібридній версіях.
Volvo Buses припинить виробництво автобусів у ЄвропіVolvo Buses припинить виробництво автобусів у Європі
Volvo Buses оголосила про припинення виробництва автобусів у Європі в рамках нової бізнес-моделі, спрямованої на підвищення прибутковості та забезпечення довгострокової конкурентоспроможності.
Суперкар Maserati MC20 розбили невдовзі після покупкиСуперкар Maserati MC20 розбили невдовзі після покупки
Maserati MC20 - флагманська модель італійського бренду. Суперкар оснащений 620-сильною турбошісткою і здатний розвинути 325 км/год.
В Китаї розпочались продажі «наддешевого» електрофургонаВ Китаї розпочались продажі «наддешевого» електрофургона
Електричний мінівен Matrix 01 створений за підтримки маркетплейсу Alibaba. Ціна авто стартує від 29 800 юанів (4 200 доларів).
Компанія FAW показала великий семимісний мінівенКомпанія FAW показала великий семимісний мінівен
FAW Bestune M9 пропонує просторий та практичний салон з трьома рядами сидінь. У внутрішній обробці використовується шкіра та пластик.
Baidu дозволили запустити сервіс безпілотних таксі без водіяBaidu дозволили запустити сервіс безпілотних таксі без водія
Тестування сервісу в Пекіні розпочалося ще у грудні минулого року, але тепер автоматичним таксі дозволено перевозити пасажирів за плату територією одного з технопарків китайської столиці.
Nissan Leaf перетворили на катафалк для екологічно чистого похоронуNissan Leaf перетворили на катафалк для екологічно чистого похорону
Цей катафалк на базі Nissan Leaf підійде для клієнтів, яким потрібний транспорт із нульовим рівнем викидів. Автомобіль продається в Англії за 24 305 доларів.
Китайський преміальний кросовер Exeed LX оновивсяКитайський преміальний кросовер Exeed LX оновився
Нову версію кросовера Exeed LX днями помітили у Китаї. Це експортна модифікація, що зовні і технічно відрізняється від тих, що призначені для внутрішнього ринку.
На аукціон виставили раритетний Mercedes-Benz заступника ГітлераНа аукціон виставили раритетний Mercedes-Benz заступника Гітлера
Ексклюзивний кабріолет Mercedes-Benz 500 K Offener Tourenwagen випущений тиражем у 5-ть екземплярів. Він оснащений компресорним двигуном і розвиває 160 км/год.
Компанія Porsche продає свої російські активиКомпанія Porsche продає свої російські активи
Porsche збирається остаточно залишити російський ринок і розпродує активи.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015