Компанія FAW показала великий семимісний мінівен

19:29 19.03.2023
Компанія FAW показала великий семимісний мінівен

У Китаї розсекретили новий великий семимісний мінівен FAW Bestune M9, який має багате оснащення. Про це повідомили на сайті CarNewsChina.

Новий мінівен стане найбільшим автомобілем у лінійці Bestune. Він відрізняється стильним дизайном та просторим інтер'єром.

Спереду розташована масивна решітка радіатора з вузькими фарами, з'єднаними світлодіодною смугою. Позаду розташовані великі задні ліхтарі, між якими розмістилася хромована вставка.

Мінівен отримав незвичайні задні стійки, які створюють ефект підвісного даху. Також збоку є безліч вигинів, які візуально роблять модель «стрункішою».

Габарити FAW Bestune M9:

Усередині мінівену можуть розміститися сім пасажирів. На другому ряді розташовано два капітанські крісла з підставкою для ніг, а на третьому ряді - тримісний диван.

Інтер'єр виконаний зі шкіри та пластику. Задні двері мають розсувний механізм для зручності посадки всередину.

У салоні встановлені 7-дюймова віртуальна панель приладів та 12,3-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей. Під ними розташовані фізичні кнопки для керування функціями автомобіля.

FAW Bestune M9 оснащений 2,0-літровим турбованим двигуном потужністю 245 к.с. Він працює у парі з автоматичною коробкою перемикання передач.

Ціни та дата виходу мінівену поки невідомі. Очікується, що початкова ціна становитиме близько 37 тисяч доларів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015