Cadillac випустить «заряджений» Lyriq V-Series

21:53 19.03.2023
Cadillac випустить «заряджений» Lyriq V-Series

Перший акумуляторний електромобіль Cadillac, Lyriq, з'явиться у 2023 модельному році. Тим не менш, американський автовиробник не публікував інформацію про те, чи буде колись випущена модель Lyriq V-Series.

Як виявилося, сайт аксесуарів Cadillac дав підказку про появу даної версії, оскільки в якийсь момент показував її, як варіант оздоблення салону моделі Lyriq 2024 року. Він показав меню де були перераховані доступні аксесуари для моделі Lyriq V-Series. Однак автовиробник швидко виправив свій недолік і видалив всю інформацію про новинку із сайту.

У компанії відмовилися коментувати інцидент, назвавши його помилкою. Однак у Cadillac ніколи не виключали можливості виходу Lyriq V-Series, тому є шанс, що він може бути в розробці. Фактично, глобальний віце-президент Cadillac Рорі Харві зазначив у 2021 році під час віртуального інтерв'ю, що модель Lyriq V-Series – це те, що компанія зараз «оцінює».

«Якщо ви дивилися на Cadillac у минулому, спортивні варіанти були частиною нашої спадщини… і це те, на що ми дивимося і оцінюємо в майбутньому», - сказав Харві.

Теоретично Cadillac Lyriq V-Series має розвивати потужність близько 500 к.с. Але поки що невідома навіть приблизна дата його дебюту.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015