Новости за 18.11.2022

Toyota почала звільняти робітників на російському заводуToyota почала звільняти робітників на російському заводу
Toyota почала процес звільнення робітників бувшого російського заводу під Санкт-Петербургом.
Peugeot готується до випуску 300-кубового мотоциклуPeugeot готується до випуску 300-кубового мотоциклу
Мотоциклетний підрозділ Peugeot розширює свої горизонти, виходячи за межі сегменту скутерів.
Міністерство промисловості Китаю «злило» в мережу фотографії двох нових CadillacМіністерство промисловості Китаю «злило» в мережу фотографії двох нових Cadillac
Нові кросовери Cadillac GT4 і седан CT6 розсекречено. Обидві моделі мають надійти у виробництво з початку 2023 року.
В Україні планують повернути штрафні бали для водіїв та фантомні поліцейські патруліВ Україні планують повернути штрафні бали для водіїв та фантомні поліцейські патрулі
На українських дорогах у 2022 році загинуло понад 2000 людей. Для зниження аварійності Патрульна поліція планує запровадити нові методи контролю за дотриманням ПДР.
Польща разом з Geely розробляє власний автомобільПольща разом з Geely розробляє власний автомобіль
Китайці нададуть полякам свою платформу, на якій побудують цілу лінійку автомобілів нової польської марки Izera.
GEELY в Україні представляє кросовер Atlas Pro, оголошує ціни і початок замовленьGEELY в Україні представляє кросовер Atlas Pro, оголошує ціни і початок замовлень
Офіційний дистриб’ютор GEELY в Україні, компанія «Гранд Автомотів» (входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО») оголошує вихід на ринок України кросовера GEELY Atlas Pro.
На продаж виставили практично новий BMW M3 E36На продаж виставили практично новий BMW M3 E36
Автомобіль виглядає так, ніби тільки покинув конвеєр.
Розкрито перші подробиці нового Volkswagen Golf 9Розкрито перші подробиці нового Volkswagen Golf 9
Новий Volkswagen Golf вийде на ринок після 2027 року та стане електромобілем. У лінійці залишаться спортивні версії Golf GTI та R.
Honda представила нову зарядну станцію для електробайків зі змінними батареямиHonda представила нову зарядну станцію для електробайків зі змінними батареями
Першими доступ до неї отримали власники електричних мотоциклів у Японії та Індії.
У США назвали фіналістів конкурсу на звання автомобіля рокуУ США назвали фіналістів конкурсу на звання автомобіля року
Організатори регулярного конкурсу «Північноамериканський автомобіль, позашляховик та пікап року» (NACTOY) оголосили півфіналістів премії.
Які автомобілі найчастіше експортують з України?Які автомобілі найчастіше експортують з України?
Найчастіше автомобілі з України експортують до країн Європи. Здебільшого вивозять бюджетні моделі, дорогі позашляховики та вантажівки.
Електрокар Tesla Model S отримав найвищу оцінку за безпекуЕлектрокар Tesla Model S отримав найвищу оцінку за безпеку
Експерти оцінили захист дорослих у 94%, а дітей - у 91%. Системи допомоги водієві, що забезпечують безпечне керування електромобілем, отримали дуже високі 98%, а 85% машині присудили за підсумками тесту.
У перший день негоди на дорогах України працювало понад 100 одиниць спецтехнікиУ перший день негоди на дорогах України працювало понад 100 одиниць спецтехніки
З першими опадами, які огорнули країну через проходження циклону, для забезпечення безперебійного руху автотранспорту на дорогах державного значення працює дорожня техніка.
Презентовано надпотужний і надшвидкий кросовер Drako DragonПрезентовано надпотужний і надшвидкий кросовер Drako Dragon
Електромобіль Drako Dragon оснащений чотирма моторами та розвиває швидкість понад 320 км/год. Запас ходу кросовера складає 675 км.
BYD випустила три мільйони автомобілів на «нових джерелах енергії»BYD випустила три мільйони автомобілів на «нових джерелах енергії»
Днями китайська компанія BYD виробила свій тримільйонний автомобіль на «нових джерелах енергії» (NEV). Ним виявився спортивний електричний седан Seal.
Daimler Truck випробувує водневий автопоїздDaimler Truck випробувує водневий автопоїзд
Завершилися перші ходові випробування водневого сідлового тягача Mercedes-Benz GenH2 Truck по високогірних районах.
Subaru Impreza шостого покоління показали у Лос-АнджелесіSubaru Impreza шостого покоління показали у Лос-Анджелесі
Нова Subaru Impreza буде доступна лише у кузові хетчбек. Палітру моделі розширила спортивна версія RS.
На новому заводі в Казахстані будуть збирати Changan, Chery та HavalНа новому заводі в Казахстані будуть збирати Changan, Chery та Haval
Компанія Astana Motors розпочала будівництво мультибрендового автомобільного заводу в Казахстані - в офіційній церемонії взяв участь президент Касим-Жомарт Токаєв.
Volkswagen передав замовнику перші фургони ID.Buzz CargoVolkswagen передав замовнику перші фургони ID.Buzz Cargo
Днями 5-ть електричних фургонів Volkswagen ID. Buzz Cargo були передані відомому виробнику побутової техніки - компанії Miele.
Tesla схвалила дизайн свого фірмового «штекеру», який планує зробити стандартом зарядки в Північній АмериціTesla схвалила дизайн свого фірмового «штекеру», який планує зробити стандартом зарядки в Північній Америці
В майбутньому компанія пропонує виробникам електромобілів та операторам зарядних мереж використовувати ці вилки та розетки для нагнітачів. Компанія хоче зробити свою систему стандартом зарядки в Північній Америці.
Розсекречено новий електрокросовер SmartРозсекречено новий електрокросовер Smart
Купе-кросовер Smart #3 - найбільша модель в історії німецької марки. Електромобіль запропонують у версіях потужністю 272 та 428 к. с., а його запас ходу складе від 400 до 440 км.
Українці зможуть обміняти посвідчення водія у двох містах ПольщіУкраїнці зможуть обміняти посвідчення водія у двох містах Польщі
Завдяки співпраці Головного сервісного центру МВС та Державної міграційної служби України географія надання послуг розширюється.
Компанія JAC оновила «близнюка» Mercedes-Benz SprinterКомпанія JAC оновила «близнюка» Mercedes-Benz Sprinter
Китайський виробник JAC представив розвізний автомобіль Sunray наступної генерації.
Які штрафи за порушення ПДР діють у ЧехіїЯкі штрафи за порушення ПДР діють у Чехії
З початком війни чимало українців знайшли прихисток у Чехії. Багато хто вже пристосувався тамтешнього життя та встиг сісти за кермо.
Презентовано кросовер Porsche 911 DakarПрезентовано кросовер Porsche 911 Dakar
Porsche 911 Dakar отримав пластиковий обвіс та позашляхову гуму. Кліренс спортивного кросовера виконаний регульованим та може досягати 205 мм.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015