Новости за 16.09.2022

Компанія GAC показала надшвидкісного конкурента Tesla RoadsterКомпанія GAC показала надшвидкісного конкурента Tesla Roadster
GAC Aion Hyper SSR - двомісне купе з дверима, що підіймаються вгору, як у Lamborghini і McLaren. Електромобіль оснащений чотирма двигунами сумарною потужністю 1225 к.с.
На українських АЗС дешевшає бензинНа українських АЗС дешевшає бензин
Роздрібні мережі АЗС, що працюють в економ - і середньому сегментах, у період з 9 по 16 вересня зменшили вартість бензинів у межах 0,25-2 грн/л.
Як за час війни в Україні змінилися уподобання покупців автомобілівЯк за час війни в Україні змінилися уподобання покупців автомобілів
Провідні оператори вітчизняного автомобільного ринку розповіли AUTO-Consulting, як під час війни змінилися уподобання українських автомобілістів.
В Америці визначились з претендентами на титул «Автомобіль року»В Америці визначились з претендентами на титул «Автомобіль року»
Організатори конкурсу North American Car, Truck and Utility Vehicle of the Year (NACTOY) обрали півфіналістів у трьох категоріях, серед яких незабаром оберуть переможців.
Представлено екстремальний електрокар Dacia ManifestoПредставлено екстремальний електрокар Dacia Manifesto
Двомісний електрокар Dacia Manifesto створений для подорожей бездоріжжям. Позашляховик оснащений знімною батареєю і може заряджати різні електроприлади.
В Китаї представили доступний електрокар Baojun KiWi EVВ Китаї представили доступний електрокар Baojun KiWi EV
Електромобіль отримав футуристичний дизайн і, за словами розробників, орієнтований насамперед на молодь.
В Україні помітили «військовий» Porsche 911 GT3В Україні помітили «військовий» Porsche 911 GT3
Закамуфльовані пікапи сьогодні вже не привертають уваги, інша справа - «бойові» спорткари.
ABB E-Mobility будує в США новий завод із виробництва зарядних станційABB E-Mobility будує в США новий завод із виробництва зарядних станцій
ABB E-Mobility розширює потужності з виробництва зарядних станцій у США. З цією метою компанія оголосила, що інвестує кілька мільйонів доларів у нове місце у Колумбії, штат Південна Кароліна.
Запас ходу електромобілів BMW у майбутньому не перевищить тисячі кілометрівЗапас ходу електромобілів BMW у майбутньому не перевищить тисячі кілометрів
Томас Альбрехт, голова Efficient Dynamics, анонсував переваги акумуляторів Gen6. За його словами, вони збільшать запас ходу на 30% чи близько того, але не більше ніж 1000 км.
В Європі вперше за 13 місяців зріс попит на нові автомобіліВ Європі вперше за 13 місяців зріс попит на нові автомобілі
На європейському авторинку вперше з липня 2021 року зафіксовано місячний приріст реєстрації нових автомобілів.
Електричний Ferrari зроблять «унікальним»Електричний Ferrari зроблять «унікальним»
Генеральний директор Ferrari Бенедетто Вінья веде компанію до електрифікації.
Концерн GM показав спеціальну версію пікапа Chevrolet SilveradoКонцерн GM показав спеціальну версію пікапа Chevrolet Silverado
Американський концерн General Motors на автосалоні в Детройті представив спеціальну версію пікапа Chevrolet Silverado, яка називається Chevrolet Silverado ZR2 Bison.
У Казахстані збудують завод з випуску відразу кількох брендів китайських автомобілівУ Казахстані збудують завод з випуску відразу кількох брендів китайських автомобілів
Компанія «Астана Моторс» підписала меморандум із трьома китайськими автовиробниками - Chery, Changan та Great Wall Motor.
Американський стартап представив сонячний навіс для зарядки електромобілівАмериканський стартап представив сонячний навіс для зарядки електромобілів
Каліфорнійська компанія Paired Power представила сонячний навіс потужністю 5 кВт із вбудованою функцією зарядки електромобілів.
«Укрзалізниця» нарощує постачання дизпального«Укрзалізниця» нарощує постачання дизпального
Філія «Центр забезпечення виробництва» АТ «Укрзалізниця» в серпні 2022 року імпортувала 18 тис. т дизельного пального, що майже повністю відповідає місячному споживанню залізниці.
Оприлюднено безпечний маршрут з Харкова до звільнених Балаклії та ІзюмуОприлюднено безпечний маршрут з Харкова до звільнених Балаклії та Ізюму
Фахівці «Укравтодор» розробили безпечний маршрут з Харкова до звільнених міст Харківської області.
На продаж виставили унікальний прототип Porsche 959 S 1985 рокуНа продаж виставили унікальний прототип Porsche 959 S 1985 року
Британський дилер екзотичних автомобілів Girardo виставив на продаж один із найрідкісніших екземплярів суперкару Porsche 959 - передсерійний прототип 959 S 1985 року.
Купеподібний кросовер Fiat Fastback повністю розсекреченоКупеподібний кросовер Fiat Fastback повністю розсекречено
Бюджетний купе-кросовер Fiat Fastback відрізняється стрімким дизайном та багатим оснащенням. Модель комплектують турбомоторами потужністю до 180 к.с.
Ford Electric SuperVan сфотографували на трасі НюрбургрингFord Electric SuperVan сфотографували на трасі Нюрбургринг
Цілі цих заїздів поки що залишаються загадкою - дуже сумнівно, що Ford готує електрокар для виходу на ринок.
Нові вантажівки MAN TGM освоїли ще одну професію в УкраїніНові вантажівки MAN TGM освоїли ще одну професію в Україні
Завод комунальної та дорожньої техніки «Спецбудмаш» нещодавно випустив нову модель вакуумного (асенізаційного) автомобіля на тривісному шасі MAN TGM 26.320.
Франція передасть Україні шість мостівФранція передасть Україні шість мостів
Їх встановлять в Чернігівській області замість зруйнованих під час війни.
OPEL перезапускає спортивний суббренд GSе виключно для електромобілівOPEL перезапускає спортивний суббренд GSе виключно для електромобілів
GSe - три літери з дуже простим змістом для клієнтів та фанатів Бренду OPEL - відмінно укомплектовані, спортивні автомобілі.
Представлено 500-сильний Ford Mustang Dark HorseПредставлено 500-сильний Ford Mustang Dark Horse
Особливістю Ford Mustang Dark Horse є його унікальний 5-літровий двигун Coyote V8.
Пікап Ram 1500 позбудеться дизеля і стане електромобілемПікап Ram 1500 позбудеться дизеля і стане електромобілем
Виробництво версій Ram 1500 з двигунами на «важкому паливі» завершиться у січні наступного року.
Електричний Mercedes-Benz випробують з мегаватною зарядкоюЕлектричний Mercedes-Benz випробують з мегаватною зарядкою
Тягач у складі 40-тонного автопоїзда отримає запас ходу до 500 км. А ємні літій-залізо-фосфатні батареї (LFP) можна буде зарядити від 20 до 80% ємності всього за 30 хвилин.
Honda розкрила зовнішність нового PilotHonda розкрила зовнішність нового Pilot
Новий Honda Pilot зміниться зовні та повернеться до рубаного дизайну. Кросовер отримає 10-ступінчасту автоматичну коробку передач і нову двоважільну підвіску.
На скільки подорожчав Volkswagen Golf у Європі?На скільки подорожчав Volkswagen Golf у Європі?
Німецький ресурс ADAC провів дослідження ринку та заявив, що нові автомобілі дорожчають набагато сильніше, ніж очікують покупці.
На Львівській митниці незаконно безкоштовно розмитнювали євробляхиНа Львівській митниці незаконно безкоштовно розмитнювали євробляхи
Деяких співробітників Львівської митниці підозрюють у незаконному розмитненні автомобілів на іноземних номерах за нульовою ставкою після скасування пільгового режиму.
Полтавські рятувальники отримали унікальний бронеавтомобіль КрАЗ Shrek RCVПолтавські рятувальники отримали унікальний бронеавтомобіль КрАЗ Shrek RCV
Бронеавтомобіль має посилений балістичний та протимінний захист класу STANAG 4569 level 2.
В звільненій частині Харківської області запрацювали мобільні сервісні центри МВСВ звільненій частині Харківської області запрацювали мобільні сервісні центри МВС
У деокупованих населених пунктах Харківської області почали працювати мобільні сервісні центри МВС, де можна перереєструвати автомобіль, або отримати «права».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015