Новости за 15.01.2023

У США створили робота для зарядки електромобілівУ США створили робота для зарядки електромобілів
Компанія Ram Trucks знає, що її водії не завжди хочуть підключати зарядні пристрої самостійно, тому створили робота для цього.
Lexus представив спортивний електрокросоверLexus представив спортивний електрокросовер
Lexus RZ Sport оснащується потужнішими електромоторами, які видають 402 к.с. Концепт отримав брутальне обважування з деталями із вуглеволокна.
Geely розпочала випуск шестимісного електричного мінівена Zeekr 009Geely розпочала випуск шестимісного електричного мінівена Zeekr 009
Компанія Zeekr, якою володіє китайський автоконцерн Geely, почала виробництво свого електричного мінівена 009. Перша модель зійшла з конвеєра на початку цього тижня.
Найдешевший електромобіль у Європі отримав потужнішу версіюНайдешевший електромобіль у Європі отримав потужнішу версію
Електромобіль Dacia Spring Extreme Electric 65 оснащений новим двигуном. Комплектацію топової версії кросовера розширили.
Автомобіль Tesla тепер можна відчинити за допомогою смарт-годинникаАвтомобіль Tesla тепер можна відчинити за допомогою смарт-годинника
Розумний годинник Apple Watch тепер може розблокувати доступ у Tesla, підключення до Інтернету не потрібне.
Mazda показала недорогий гібридний кросовер з роторним двигуномMazda показала недорогий гібридний кросовер з роторним двигуном
Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV стане першим автомобілем бренду, що отримає новий роторний двигун. Він розроблений з упором на економічність і дозволяє суттєво скоротити витрати палива.
Tata вироблятиме акумуляторні батареї для електромобілів у ЄвропіTata вироблятиме акумуляторні батареї для електромобілів у Європі
Tata Group прагне прискорити перехід Jaguar Land Rover на електромобілі, організувавши виробництво акумуляторних батарей у Європі.
Найдорожча Toyota в історії виставлена на продажНайдорожча Toyota в історії виставлена на продаж
Загалом у 1967-1970 роках випущено лише 337 купе Toyota 2000GT. Елегантний і швидкий спорткар прославив японську марку на весь світ.
Tesla знизила ціни на автомобілі в Європі та СШАTesla знизила ціни на автомобілі в Європі та США
Такий крок знаменує розворот у стратегії Tesla, якої компанія дотримувалася протягом 2022 року, коли попит на електромобілі був сильний, а середні ціни на електромобілі збільшувалися.
Tata готує сімейство недорогих електрокросоверівTata готує сімейство недорогих електрокросоверів
Tata показала відразу три концептуальні електрокросовери. Вони суттєво відрізняються один від одного дизайном і силовими установками.
Українці завезли рекордну кількість «фур»Українці завезли рекордну кількість «фур»
Ринок сідлових тягачів у 2022 році встановив рекорд: попри війну, продажі зросли на 19% у порівнянні з минулим роком.
На європейський ринок виходить недорогий «конкурент» Jeep WranglerНа європейський ринок виходить недорогий «конкурент» Jeep Wrangler
Позашляховик Ickx K2 своїм дизайном нагадує Jeep Wrangler. У нього рамна конструкція, а повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуванням диференціалів.
Volkswagen підтвердив вихід «зарядженого» електробусаVolkswagen підтвердив вихід «зарядженого» електробуса
Концерн Volkswagen анонсував дебют електричного ID.Buzz GTX з повним приводом.
Toyota представила водневу та електричну версії моделі Corolla з 80-хToyota представила водневу та електричну версії моделі Corolla з 80-х
Популярний у 80-х хетчбек отримав друге життя завдяки передовим технологіям Toyota. У компанії показали своє бачення класичних автомобілів у світі.
Premium-сегмент в України встановив рекорд в 2022 роціPremium-сегмент в України встановив рекорд в 2022 році
Продажі нових легкових автомобілів Premium-сегменту в 2022 році встановив рекордні показники, досягнувши позначки в 17,5%. Хоча були місяці, коли доля преміуму навіть перевищувала 20%.
Розкрито зовнішність оновленого кросовера Volkswagen TouaregРозкрито зовнішність оновленого кросовера Volkswagen Touareg
Volkswagen вивів на тести одразу кілька прототипів оновленого Touareg для 2023 модельного року. Кросовер зміниться зовні та отримає нові технології.
Інноваційний міні електрокар Hopper Mobility піде в серійне виробництвоІнноваційний міні електрокар Hopper Mobility піде в серійне виробництво
Німецький стартап Hopper Mobility, який розробляє гібрид електровелосипеда та автомобіля, за три місяці зміг зібрати понад 580 000 євро в рамках нового раунду краудфандингу.
Нова батарея для електромобілів не боїться вологи і заряджається лише за 3 хвилиниНова батарея для електромобілів не боїться вологи і заряджається лише за 3 хвилини
Учені замінили органічний електроліт на солону воду, щоб створити більш безпечний та ефективний акумулятор.
За допомогою нових мобільних майстерень ЗСУ вдалося відремонтували автомобілів на $25 млнЗа допомогою нових мобільних майстерень ЗСУ вдалося відремонтували автомобілів на $25 млн
Шість нових мобільних майстерень (ремонтних станцій), переданих для потреб ЗСУ наприкінці минулого року благодійним фондом «Повернися живим», вже добре себе зарекомендували.
Більшість американців вважає електромобілі надто дорогимиБільшість американців вважає електромобілі надто дорогими
Основний асортимент «батарейних» машин перевищує планку 50 тисяч доларів, тому більшість людей вважають таку покупку недоцільною.
На продаж виставлено знаменитий 90-річний BugattiНа продаж виставлено знаменитий 90-річний Bugatti
Усього випустили лише 38 Bugatti Type 55 Roadster і серед них немає двох однакових авто. В основі кабріолету лежить найуспішніший в історії гоночний автомобіль.
Сплатити за зберігання номерних знаків відтепер можна онлайнСплатити за зберігання номерних знаків відтепер можна онлайн
Від 12 січня в Електронному кабінеті водія можливо сплатити за продовження зберігання номерних знаків без особистого візиту до сервісного центру МВС, де вони знаходяться.
Концерн Volkswagen може зберегти назву Golf для електромобіляКонцерн Volkswagen може зберегти назву Golf для електромобіля
Голова бренду Томас Шефер сказав, що культовий значок може бути нанесений на електромобіль після того, як версії з двигуном внутрішнього згоряння знімуть із виробництва.
Jaguar представив свій останній автомобіль із бензиновим двигуномJaguar представив свій останній автомобіль із бензиновим двигуном
Jaguar F-Type 2024 модельного року стане останнім спортивним автомобілем Jaguar із ДВС. Із 2025 року бренд випускатиме лише електромобілі.
Рада прийняла в першому читанні проект нового закону про автоцивілкуРада прийняла в першому читанні проект нового закону про автоцивілку
Проект нового закону про ОСЦПВ передбачає, зокрема, поступове підвищення розмірів страхових сум (максимальних розмірів страхової виплати) до розмірів, встановлених в країнах Європейського союзу.
Опубліковано фотографії рестайлінгового Porsche Cayenne CoupeОпубліковано фотографії рестайлінгового Porsche Cayenne Coupe
Шпигунське фото рестайлінгового Porsche Cayenne Coupe 2024 вже опублікували в інтернеті. На ньому залишилось дуже мало камуфляжу, а це каже про те, що дебют не за горами.
Моделі Toyota отримали оригінальні ретроверсіїМоделі Toyota отримали оригінальні ретроверсії
Toyota Hiace і Raize доопрацювали в ретростилі. Мінівен і кросовер отримали хромовані бампери, нові фари та решітку радіатора.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015