Новости за 13.11.2022

Рідкісне американське авто за $1,5 мільйони понад 30 років іржавіло в старому гаражіРідкісне американське авто за $1,5 мільйони понад 30 років іржавіло в старому гаражі
Plymouth Roadrunner Superbird - раритетна колекційна модель та одне з найдорожчих американських авто. Це одна з перших у світі серійних машин з антикрилом.
Новий кросовер Chery вперше показали зсерединиНовий кросовер Chery вперше показали зсередини
Усередині можна побачити вже звичний блок із двох великих екранів.
У Парижі протестували повітряне безпілотне таксіУ Парижі протестували повітряне безпілотне таксі
Дрон-таксі здійснив перший пробний політ у повітряному просторі біля Парижа.
Tesla дозволить заряджати биті автомобілі у мережі SuperchargerTesla дозволить заряджати биті автомобілі у мережі Supercharger
Хороші новини для тих, хто займається відновленням битих Tesla. Компанія встановлює процес, щоб дозволити їм повернутися до мережі Supercharger.
У Китаї презентовано новий Beijing BJ40 Kekexili EditionУ Китаї презентовано новий Beijing BJ40 Kekexili Edition
Beijing BJ40 своїм дизайном нагадує знаменитий Jeep Wrangler. Автомобіль підготовлений до серйозного бездоріжжя - йому збільшили кліренс, встановили захист днища та величезні шини.
Toyota зменшить свою залежність від китайської електронікиToyota зменшить свою залежність від китайської електроніки
Японські компанії Toyota Motor, NTT, Sony Group, SoftBank створять спільне підприємство з розробки та виробництва напівпровідників наступного покоління.
Subaru Impreza 2024 року показали на новому тизеріSubaru Impreza 2024 року показали на новому тизері
Через тиждень після публікації загадкового тизера Subaru знову нагадала про майбутню презентацію нової Impreza.
Lexus планує відродити Lexus CTLexus планує відродити Lexus CT
Lexus планує відродити Lexus CT, який випускали в 2011-2022 роках. Але це буде не компактний хетчбек, а кросовер.
Mercedes 560 SEL у виконанні AMG виставили на торгиMercedes 560 SEL у виконанні AMG виставили на торги
Цей Mercedes-Benz 560 SEL AMG збудували ще 1989 року. Як відправну точку було взято найдорожчий і найпотужніший варіант S-класу.
Subaru показала недорогий молодіжний кросоверSubaru показала недорогий молодіжний кросовер
Subaru Rex - найменший кросовер японської марки. Чотириметрове авто дебютувало у 87-сильній бензиновій версії, а потім він отримає економічний гібридний варіант.
MG випустила електрокар в стилі Nissan LeafMG випустила електрокар в стилі Nissan Leaf
Китайська компанія MG, яка належить SAIC, представила дві нові модифікації електрокара Mulan під назвами Flagship та Deluxe.
Оновлений Opel Corsa засвітився на тестахОновлений Opel Corsa засвітився на тестах
Прототипи рестайлінгового хетчбека вже виїхали на тести, де були помічені фотошпигунами.
Українцям доведеться більше платити за держреєстрацію авто та водійські праваУкраїнцям доведеться більше платити за держреєстрацію авто та водійські права
В Україні планують збільшити вартість оформлення та видачі посвідчення водія, прийняття іспитів для майбутніх водіїв, а також держреєстрацію та зняття з обліку автомобілів.
В Україні під час війни зростає автовиробництвоВ Україні під час війни зростає автовиробництво
Наразі легкові авто в Україні випускає лише один завод. Йому вдалося наростити обсяги виробництва, порівняно з 2021 роком.
Peugeot представила скутер-кросовер для міста та бездоріжжяPeugeot представила скутер-кросовер для міста та бездоріжжя
Чутки про появу позашляхового скутера в модельній лінійці Peugeot Motocycles ходили давно. Тепер компанія представила свій Peugeot XP400 офіційно.
У 2023 році Volvo випустить новий кросоверУ 2023 році Volvo випустить новий кросовер
У 2023 році Volvo випустить ще один електричний кросовер. Він буде трохи меншим, ніж EX90.
Унікальний Ford F-150 з дизайном стелс-винищувача продали на аукціоніУнікальний Ford F-150 з дизайном стелс-винищувача продали на аукціоні
На найбільшому автомобільному аукціоні США - Barrett Jackson, який нещодавно пройшов у Хюстоні, з молотка пішов унікальний позашляховик.
Джейсон Момоа засвітив свій 90-річний суперкар Bentley за $10 мільйонівДжейсон Момоа засвітив свій 90-річний суперкар Bentley за $10 мільйонів
Усього випущено лише 55 Bentley 4 1/2 Litre Blower і зараз вони дуже цінуються колекціонерами. Потужний 90-річний автомобіль здатний розвинути швидкість понад 200 км/год.
Mercedes-Benz C-Class отримав найвищу оцінку за безпекуMercedes-Benz C-Class отримав найвищу оцінку за безпеку
Mercedes-Benz C-Class 2022 модельного року за результатами краш-тестів у США отримав найвищу оцінку за безпеку - Top Safety Pick+ - від Страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS).
На сільгоспвиставці SIMA обрано найкращий самохідний обприскувачНа сільгоспвиставці SIMA обрано найкращий самохідний обприскувач
Ним стала найновіша машина Spectre, представлена ​​Exel Industires - материнською компанією таких відомих виробників як Hardi, Evrard, Berthoud, Tecnoma, Nicolas, Matrot, CMC, Agrifac та Apache.
Honda представила нове покоління AccordHonda представила нове покоління Accord
Honda Accord підросла в розмірах, а її дизайн став суворішим і лаконічнішим. Седан зі старту запропонують у бензиновій та гібридній версіях.
Відомі автобренди звинувачуються у випуску надто великої кількості машинВідомі автобренди звинувачуються у випуску надто великої кількості машин
Автовиробники випустять більше машин, ніж може дозволити так званий «вуглецевий бюджет» на поточний рік 53 гігатон.
Volkswagen прискорить перехід на електромобілі у ЄвропіVolkswagen прискорить перехід на електромобілі у Європі
За словами Томаса Шефера, до 2026 Volkswagen представить 10 нових електромобілів, включаючи молодші моделі, які коштуватимуть близько 25 тис. євро.
Рідкісний Skoda Rapid 1987 року виставили на продажРідкісний Skoda Rapid 1987 року виставили на продаж
Skoda Rapid вийшла на ринок у 1935 році. У різний час вона пропонувалася в кузовах седан, купе та ліфтбек. Але був і ще один варіант, про існування якого багато хто навіть не підозрює.
BMW почала тестувати новий електричний кросоверBMW почала тестувати новий електричний кросовер
Компанія BMW розробляє новий електричний кросовер і вже почала його тестувати на дорогах загального користування.
Mercedes-AMG One став найшвидшою серійною машиною НюрбургрингуMercedes-AMG One став найшвидшою серійною машиною Нюрбургрингу
Дрібносерійний супергібрид Mercedes-AMG One став найшвидшою серійною машиною «Північної петлі» Нюрбургрінга. Гіперкар проїхав довге коло за 6 хвилин 35,183 секунди.
В Україні знову набирають популярності вживані авто зі СШАВ Україні знову набирають популярності вживані авто зі США
Останнім часом понад половину вживаних авто в Україну ввозять зі США. Імпортерам вдалося налагодити постачання машин через європейські порти.
Електромобіль KIA EV6 подорожчав відразу на $7100Електромобіль KIA EV6 подорожчав відразу на $7100
Наблизившись до психологічно важливого рівня $50000 за машину, цей електромобіль втратив статус відносно доступного і при цьому практичного за мірками американських клієнтів.
В електрокарах Tesla можна буде проводити відеоконференції у ZoomВ електрокарах Tesla можна буде проводити відеоконференції у Zoom
Tesla та Zoom оголосили про розробку програмного забезпечення для проведення відеоконференцій через БК електрокара.
На аукціоні продадуть 6.0-літровий двигун від суперкара Ferrari EnzoНа аукціоні продадуть 6.0-літровий двигун від суперкара Ferrari Enzo
10 грудня 2022 на аукціоні Sothebys виставили на продаж 6,0-літровий двигун V12 Tipo F140B (660 к.с.) від суперкара Ferrari Enzo.
Оптовий паливний ринок почав зростатиОптовий паливний ринок почав зростати
Великі постачальники ресурсу синхронно відмічають, що на ринку стає проблематичним знайти вільні партії ресурсу.
Представлено перший шкільний електричний автобус повністю американського виробництваПредставлено перший шкільний електричний автобус повністю американського виробництва
Компанія Lion Electric презентувала перший серійний шкільний автобус класу С, виготовлений повністю у США, включаючи кузов, шасі та батареї.
Renault готують два дорогі спортивні електромобіліRenault готують два дорогі спортивні електромобілі
Підрозділ Renault Alpine перейде на випуск електромобілів із 2026 року. Його модельний ряд поповнять електричні седан та кросовер із запасом ходу до 500 км.
Верховна Рада може значно збільшити штраф водіям за їзду без страховкиВерховна Рада може значно збільшити штраф водіям за їзду без страховки
У Верховній Раді вже зареєстрували відповідний законопроект 8192, свідчать дані сайту українського парламенту.
На Буковині відкрили новий пункт пропуску на кордоні з РумунієюНа Буковині відкрили новий пункт пропуску на кордоні з Румунією
У Чернівецькій області відкрили новий контрольно-пропускний пункт на кордоні з Румунією. КПП «Красноїльск», який будували близько семи років, зможе на добу пропускати 2000 громадян, 10 автобусів та 490 автомобілів. Згодом тут запустять і вантажний напрямо
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015