Volkswagen прискорить перехід на електромобілі у Європі

13:15 13.11.2022
Volkswagen прискорить перехід на електромобілі у Європі

Починаючи з 2033 року на європейському ринку продаватимуться лише повністю електричні моделі Volkswagen, заявив виданню Automotive News керівник компанії Томас Шефер. Це означає, що Volkswagen прискорив початкові плани відмови від автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння, наміченого на 2033 - 2035 роки.

За словами Томаса Шефера, до 2026 Volkswagen представить 10 нових електромобілів, включаючи молодші моделі, які коштуватимуть близько 25 тис. євро. Передбачається, що ними стануть хетчбек ID.1 та кросовер ID.2. Крім того, наступного року намічено рестайлінг ID.3, першого серійного електромобіля марки, який стане «значним кроком уперед у тому, що стосується якості, матеріалів обробки та стабільності роботи систем». Паралельно ведеться активна робота над кросоверною версією ID.3.

Глава Volkswagen також зазначив, що найближчим часом весь концерн перегляне виробничу стратегію. Замість випуску моделей різних брендів на різних заводах, Volkswagen Group перейде до платформного мислення, коли технічно близькі автомобілі збираються на одній і тій же фабриці. Паралельно масові марки концерну - Volkswagen, SEAT та Skoda - знизять загальну кількість моделей для якості кожної з них і, як наслідок, підвищення прибутковості, яка повинна зрости на 8% до 2025 року.


Источник: AMPERCAR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015