На сільгоспвиставці SIMA обрано найкращий самохідний обприскувач

14:05 13.11.2022
На сільгоспвиставці SIMA обрано найкращий самохідний обприскувач

На ювілейній, 100-й за рахунком сільгоспвиставці SIMA, що проходить у ці дні в Парижі, провідні світові компанії представляють свої передові розробки. Найкращі з найкращих були відзначені спеціальними призами Farm Machine 2023. Так, про переможця серед тракторів у класі 180 - 280 к.с. ми вже писали, а тепер розповімо про найкращий самохідний обприскувач.

Ним стала найновіша машина Spectre, представлена ??Exel Industires - материнською компанією таких відомих виробників як Hardi, Evrard, Berthoud, Tecnoma, Nicolas, Matrot, CMC, Agrifac та Apache.

До стадартного оснащення нових обприскувачів входить кабіна з гідравлічним механізмом підйому-опускання, що помітно полегшило посадку-висадку оператора. Кабіна зібрана компанією Сlaas, а керування всім обладнанням забезпечується за допомогою планшета.

Кліренс регулюється гідравлічно в діапазоні 1,25 - 1,80 м, так само як і колія. Ширина стріли може змінюватись від 28 до 38 м - вона може виготовлятися або зі сталі, або з алюмінію, повідомляє farmersjournal.ie

Тут застосовується нова технологія точкового обприскування - Pulse. Можуть також встановлюватися ультразвукові датчики для контролю висоти, нахилу та зміни геометрії.

Обприскувач Spectre комплектується 6-циліндровим турбодизелем Deutz Stage V потужністю 244 к.с., що працює в парі з гідростатичною трансмісією Bosch Rexroth з мотор-редукторами. Пропонуються три варіанти за швидкістю пересування: 0 - 19 км/год; 0 - 25 км/год та 0 - 40 км/год.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015