Новости за 13.02.2023

У США презентували нового конкурента Tesla CybertruckУ США презентували нового конкурента Tesla Cybertruck
Серійний Ram 1500 REV відрізняється від концепт-кара і виглядає набагато стриманіше. У салоні на передній панелі встановили одразу три дисплеї.
Компанія Haval показала оновлений кросовер H6Компанія Haval показала оновлений кросовер H6
З бази Міністерства промисловості поцупили світлини кросовера Haval H6 четвертого покоління.
В Україну розпочався імпорт американського дизпальногоВ Україну розпочався імпорт американського дизпального
На початку лютого в Україну надійшла партія дизельного пального виробництва США. Це перший в історії українського ринку випадок імпорту американських нафтопродуктів.
В ОАЕ створили незвичні морські суперкариВ ОАЕ створили незвичні морські суперкари
У Дубаї налагодили виробництво оригінальних катерів-суперкарів. За дизайном вони повторюють відомі спортивні моделі відомих брендів.
Для Dacia Duster підготували лімітовану версіюДля Dacia Duster підготували лімітовану версію
Румунська компанія Dacia представила лімітовану версію кросовера Duster. Автомобіль вийде тиражем 695 екземплярів за ціною 26 тисяч євро.
Компанія Subaru ще раз відкликає свій новий електричний кросоверКомпанія Subaru ще раз відкликає свій новий електричний кросовер
Загалом буде відкликано 1182 автомобілі в Північній Америці, і всі вони раніше були відкликані, вимагаючи заміни оригінальних болтів ступиці.
На кордоні з Польщею запрацював пункт пропуску для порожніх вантажівокНа кордоні з Польщею запрацював пункт пропуску для порожніх вантажівок
На кордоні з Польщею відкрили пропускний пункт, де можуть проїхати порожні вантажівки. Він запрацював 13 лютого.
Всі нові автомобілі Rolls-Royce будуть електричними до 2030 рокуВсі нові автомобілі Rolls-Royce будуть електричними до 2030 року
Автовиробники взяли курс на електрифікацію. Не залишиться осторонь і люксовий бренд Rolls-Royce.
Творці гіперкара Praga Bohema випустили ретромотоциклТворці гіперкара Praga Bohema випустили ретромотоцикл
Компанія Praga, яка нещодавно представила гіперкар Bohema, додала у своє портфоліо ретромотоцикл ZS 800, що є сучасною інтерпретацією моделі BD 500 кінця 20-х років минулого століття.
Xiaomi готується до масового виробництва свого електромобіляXiaomi готується до масового виробництва свого електромобіля
Генеральний директор Lei Jun поділився, що половину свого часу та енергії він присвячує автомобільному підрозділу, а чверть - мобільним телефонам компанії, IoT та продуктам преміум-класу.
У вихідні автогаз на АЗС стабільно дешевшавУ вихідні автогаз на АЗС стабільно дешевшав
Ціни на автогаз за останні вихідні зменшились практично так само, як і упродовж попередніх (-18 коп./л): середня ціна на нього із 10 по 13 лютого на автозаправних станціях просіла ще на 19 коп. - до 25,31 грн/л.
У Німеччині виявили унікальний електромобіль ЗАЗ «Таврія»У Німеччині виявили унікальний електромобіль ЗАЗ «Таврія»
Електромобіль «Таврія» планували випускати серійно та продавати на європейському ринку. Хетчбек оснащували двигунами потужністю від 16 до 35 к.с.
У поліції прозвітували про кількість ДТП у 2022 роціУ поліції прозвітували про кількість ДТП у 2022 році
У поліції оприлюднили статистику аварій в Україні за минулий рік. Загалом у країні було зафіксовано понад 18 тисяч ДТП, внаслідок яких загинула 2791 особа.
Для безпілотних автомобілів хочуть ввести четвертий сигнал світлофораДля безпілотних автомобілів хочуть ввести четвертий сигнал світлофора
Вчені з Університету Північної Кароліни запропонували затвердити для безпілотного транспорту четвертий сигнал світлофора - білий.
Опубліковано перший рендер оновленого Renault ClioОпубліковано перший рендер оновленого Renault Clio
Очікується, що оновлений компактнихетчбек французької марки дебютує навесні поточного року і надійде в продаж на початку літа.
У Китаї показали кросовер із запасом ходу 1315 кмУ Китаї показали кросовер із запасом ходу 1315 км
Китайський гібридний кросовер Li Auto L8 Air надійде у продаж за ціною від 50 тисяч доларів. Вже в базовій комплектації пропонується багате обладнання із передовими системами безпеки.
Volkswagen Transporter перетворили на гірський будиночок на колесахVolkswagen Transporter перетворили на гірський будиночок на колесах
Бус від Volkswagen популярний на усіх континентах та часто використовується як платформа для кемпінгу.
Американці визначили найбільш надійні та ненадійні авто сучасностіАмериканці визначили найбільш надійні та ненадійні авто сучасності
Дослідження показало, що надійність машин покращилася, а найбільше проблем виникає з мультимедійними системами. Масові доступні моделі показали себе краще ніж преміальні автомобілі.
Новий Subaru Crosstreck показали у ЧикагоНовий Subaru Crosstreck показали у Чикаго
У рамках автошоу в Чикаго 2023 була представлена ​​оновлена ​​версія моделі Subaru Crosstreck для американського ринку.
Презентовано новий Volkswagen AtlasПрезентовано новий Volkswagen Atlas
Volkswagen Atlas став оригінальнішим на вигляд, а його салон повністю новий. Кросовер відтепер доступний лише з 2,0-літровим турбомотором.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015