Xiaomi готується до масового виробництва свого електромобіля

21:45 13.02.2023
Xiaomi готується до масового виробництва свого електромобіля

Генеральний директор Lei Jun поділився, що половину свого часу та енергії він присвячує автомобільному підрозділу, а чверть - мобільним телефонам компанії, IoT та продуктам преміум-класу.

Команда розробників Xiaomi Cars зросла до більш ніж 2300 чоловік і невпинно працює над тим, щоб офіційно дебютувати у масовому виробництві у 1 кварталі 2024 року. Їхній прогрес перевершив очікування: автомобіль з зійшов з конвеєра у вересні минулого року, а зимові випробування почалися наприкінці грудня.

Лей Цзюнь підкреслив, що автономне керування є найважливішим аспектом просування Xiaomi в автомобільну промисловість. Понад 140 транспортних засобів планується протестувати по всій країні в рамках першого етапу їхньої ініціативи з автономного водіння. Мета полягає в тому, щоб утвердитися як лідер у галузі до 2024 року.

Що стосується прибутковості, Лей Цзюнь заявив, що Xiaomi приділяє пріоритетну увагу прибутку від програмного забезпечення, аналогічно їхньому підходу до своїх мобільних телефонів. Майбутнє автомобілів відкриває захоплюючі можливості для інтеграції різних сервісів, що виходять за межі продажу та післяпродажного обслуговування.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015