Новости за 12.07.2024

Електромобіль Fiat 500e отримав спецверсію на честь Giorgio ArmaniЕлектромобіль Fiat 500e отримав спецверсію на честь Giorgio Armani
Компанія Fiat святкує своє 125-річчя, представивши спеціальне видання електричного хетчбека 500e під назвою Giorgio Armani.
Представлено незвичний 850-сильний Mercedes-Benz G-Class для бездоріжжяПредставлено незвичний 850-сильний Mercedes-Benz G-Class для бездоріжжя
Mercedes-AMG G63 4x4 squared від Mansory отримав карбоновий обвіс, двері в стилі Rolls-Royce та розкішний салон. Потужність його V8 твін-турбо збільшили до 850 сил.
США спрямовує майже два мільярди доларів автовиробникамСША спрямовує майже два мільярди доларів автовиробникам
Міністерство енергетики США виділило гранти у розмірі 1,7 мільярда доларів на збереження 11 проблемних заводів, де невдовзі розпочнуть виробництво електромобілів чи компонентів для них.
За півроку автоперевізники 31 000 разів порушили законодавствоЗа півроку автоперевізники 31 000 разів порушили законодавство
За перше півріччя 2024 року «Укртрансбезпека» оштрафувала автоперевізників на понад 280 мільйонів гривень за понад 31 тисячу порушень законодавства у сфері автомобільного транспорту.
Культовий спорткар з фільму «Викрасти за 60 секунд» кинули просто на вулиціКультовий спорткар з фільму «Викрасти за 60 секунд» кинули просто на вулиці
Shelby GT500 Eleanor - серйозно доопрацьований Ford Mustang 1967 року. Автомобіль створений спеціально для фільму «Викрасти за 60 секунд».
Вздовж кордону з ЄС почали облаштовувати прикордонні дорогиВздовж кордону з ЄС почали облаштовувати прикордонні дороги
Прикордонники почали власними силами облаштування прикордонних доріг з покращеним покриттям вздовж кордону з країнами ЄС.
Кросовер Chevrolet Equinox отримав доступну версіюКросовер Chevrolet Equinox отримав доступну версію
Найдемократичніша комплектація електричного кросовера Chevrolet Equinox EV вийде на ринок восени цього року. Окрім того, відомо, що електромобіль отримає трохи більше потужності.
В Україні почали по-новому оформлювати порушення ПДРВ Україні почали по-новому оформлювати порушення ПДР
Електронний протокол дозволяє автоматизувати робочі процеси та зменшити корупційну складову. До того ж, транспортний засіб перевіряється за поліцейськими базами даних.
Audi опублікувала перше тизерне фото нового A5Audi опублікувала перше тизерне фото нового A5
Абсолютно новий Audi A5 розсекретять за кілька днів. Гендиректор Audi розповів кілька цікавих фактів про майбутній модельний ряд, який готує німецький преміум-бренд.
Jeep готує оновлений Grand CherokeeJeep готує оновлений Grand Cherokee
Нове покоління Jeep Grand Cherokee майже готове до оновлення в середині життєвого циклу. Прототипи моделі виїхали на тести, де й потрапили до уваги фотошпіонів.
В Італії дебютував новий Fiat Grande PandaВ Італії дебютував новий Fiat Grande Panda
Fiat Grande Panda підріс у розмірах та кардинально змінився зовні і всередині. Модель запропонують у гібридній та електричній версіях.
У США аеротаксі на водневому паливі пролетіло 840 кілометрівУ США аеротаксі на водневому паливі пролетіло 840 кілометрів
Це вважається першим польотом на рідкому водні за допомогою електричного повітряного таксі.
Tesla відклала презентацію роботизованого таксіTesla відклала презентацію роботизованого таксі
Компанія Tesla планує відкласти презентацію свого безпілотного автомобіля під неофіційною проектною назвою «Robotaxi» на кілька місяців.
Geely і Volvo презентували новий електричний кросовер Zeekr 7XGeely і Volvo презентували новий електричний кросовер Zeekr 7X
Електрокросовер Zeekr 7X вирізняється обтічним дизайном та дуже швидко заряджається. Запас ходу автомобіля сягатиме приблизно 700 км.
Genesis анонсував електричний хот-хетч GV60 MagmaGenesis анонсував електричний хот-хетч GV60 Magma
Преміальний бренд Genesis планує вивести на ринок хот-хетч Magma EV наприкінці майбутнього року. Новинка створена на базі моделі GV60 і використовує компоненти електричного Ioniq 5 N.
Ford планує вбудувати радари у свої значки на радіаторах автомобілівFord планує вбудувати радари у свої значки на радіаторах автомобілів
Нещодавно виявлена патентна заявка свідчить про те, що компанія Ford планує вбудувати радари у свої значки.
Новий Volkswagen Golf 2024 виходить на український ринокНовий Volkswagen Golf 2024 виходить на український ринок
Хетчбеку Volkswagen Golf оновили дизайн та салон, а також розширили комплектацію. Модель запропонують із 1,4-літровою турбочетвіркою і 8-ступінчастим автоматом.
Nissan припиняє продажі свого наймасовішого електромобіля на одному з ключових ринківNissan припиняє продажі свого наймасовішого електромобіля на одному з ключових ринків
Після припинення виробництва LEAF у Британії на початку цього року Nissan збирається зупинити продажі електричного хетчбека у Австралії.
Електричний гіперкар Lotus Evija X розбився в ГудвудіЕлектричний гіперкар Lotus Evija X розбився в Гудвуді
На Фестивалі швидкості в Гудвуді 2024 року унікальний гоночний автомобіль Lotus Evija X розбився прямо на стартовій лінії, не доїхавши до першого повороту.
Представлено екстремальний суперкар Mercedes-AMG GT63 ProПредставлено екстремальний суперкар Mercedes-AMG GT63 Pro
Новий Mercedes-AMG GT63 Pro оснащений доопрацьованим V8 твін-турбо на 612 сил та має покращену аеродинаміку. Суперкар здатен розігнатися до сотні за 3,2 с і розвинути 317 км/год.
Lego Technic представив свою версію McLaren P1Lego Technic представив свою версію McLaren P1
McLaren P1 - знакова модель британського виробника, а тепер суперкар доступний у вигляді конструктора Lego в масштабі 1:8.
Tesla планує реанімацію проекту Semi в ЄвропіTesla планує реанімацію проекту Semi в Європі
Компанія підтвердила свою участь у провідній міжнародній виставці комерційних автомобілів та логістики IAA Transportation 2024.
Компанія Red Bull показала екстремальний 1200-сильний суперкарКомпанія Red Bull показала екстремальний 1200-сильний суперкар
Трековий суперкар Red Bull RB17 виготовлений з карбону та важить усього 805 кг. Купе отримало 1200-сильну гібридну установку і здатне розвинути понад 350 км/год.
Заможні покупці змушують Mercedes-Benz більше інвестувати в ДВЗЗаможні покупці змушують Mercedes-Benz більше інвестувати в ДВЗ
Mercedes-Benz не виконує свою обіцянку перейти повністю на випуск електромобілів до 2030 року, натомість спрямовуючи мільйони євро на розробку нових двигунів внутрішнього згоряння.
ОККО разом із клієнтами у 2 кварталі зібрали 46 тонн речей для вимушених переселенців та малозабезпеченихОККО разом із клієнтами у 2 кварталі зібрали 46 тонн речей для вимушених переселенців та малозабезпечених
У другому кварталі клієнти та співробітники мережі залишили 46 тонн допомоги - одяг, взуття, постільна білизна - у спеціальних контейнерах, які розташовані на АЗК мережі у 6 містах.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015