Jeep готує оновлений Grand Cherokee

19:53 12.07.2024
Jeep готує оновлений Grand Cherokee

П'яте покоління Jeep Grand Cherokee майже готове до оновлення в середині життєвого циклу. Прототипи моделі виїхали на тести, де й потрапили до об'єктивів фотошпіонів.

Легкою маскувальною плівкою покрита лише їхня передня частина. Тобто, всі візуальні зміни будуть зосереджені саме тут. Крізь камуфляж можна побачити нові вертикальні ДХО, перероблені повітрозабірники та фари з іншою графікою. Також зміниться графіка задніх ліхтарів та дизайн бамперів, а датчики ADAS трохи змістяться.

Ще шпигунам вдалося заглянути до салону моделі. Передня панель прихована, але можна припустити, що в оснащення салону включать нову мультимедійну систему з великим екраном. Зміщені датчики вказують на потенційні покращення в активних функціях безпеки Grand Cherokee.

Інформація про механічні зміни моделі наразі відсутня. Але за даними інсайдерів, оновлений Jeep Grand Cherokee може втратити мотори V6 і V8, а натомість отримати 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун від більшого Wagoneer. Презентувати новинку мають намір у 2025 році і тоді ж вона надійде у продаж.


Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015