Новости за 11.06.2024

Ретростиль і 230 к.с.: представлено найнеочікуваніший FiatРетростиль і 230 к.с.: представлено найнеочікуваніший Fiat
Спортивний катер Abarth Offshore зовні нагадує заряджений Fiat 500. Його оснастили 230-сильним двигуном та водометним рушієм.
Mercedes-Benz Zetros 8x8 отримав нову бронекабінуMercedes-Benz Zetros 8x8 отримав нову бронекабіну
Mercedes-Benz Special Trucks розширює позашляxове сімейство Zetros моделлю з колісною формулою 8x8.
Mazda 3 2025 модельного року виявилась дешевшою за попередницюMazda 3 2025 модельного року виявилась дешевшою за попередницю
У США дебютувала оновлена четверта генерація «трійки» від японського автовиробника Mazda. Mazda 3 2025 року тепер доступна у базовій комплектації 2.5 S, яка дешевша за торішню модель майже на 800 доларів.
Кросовер Dacia Bigster засвітився під час тестівКросовер Dacia Bigster засвітився під час тестів
Через три з половиною роки після презентації концепту Dacia Bigster, компанія показала оновлену модель під час тестувань у сонячній Іспанії.
У ДТП розбили дуже рідкісний Dodge Challenger SRT Demon 170У ДТП розбили дуже рідкісний Dodge Challenger SRT Demon 170
Dodge Challenger SRT Demon 170 - рідкісна версія моделі потужністю понад 1000 сил. Спорткар здатен розігнатися до сотні за 1,66 с і розвинути 346 км/год.
SVI Engineering анонсував броньований VW GolfSVI Engineering анонсував броньований VW Golf
Південноафриканська компанія SVI Engineering, яка спеціалізується на виробництві броньовиків та броньованих машин на базі серійних авто, представила власний варіант «зарядженого» хетчбека VW Golf GTI з рівнем захисту В4+.
У Франції створили міський електрокар Aixam e-MinautoУ Франції створили міський електрокар Aixam e-Minauto
Aixam e-Minauto - мініатюрний двомісний електромобіль для міста із пластиковим кузовом. Він здатен розвинути 45 км/год і проїхати 75 км без підзарядки.
Експерти склали рейтинг електромобілів з найшвидшою зарядкоюЕксперти склали рейтинг електромобілів з найшвидшою зарядкою
Електромобіль Lotus Emeya названий автомобілем із найшвидшою зарядкою, здатний зарядити свою батарею ємністю 102 кВт.год з 10 до 80 відсотків лише за 14 хвилин.
Skoda взяла на роботу колишнього дизайнера китайської NioSkoda взяла на роботу колишнього дизайнера китайської Nio
Головою відділу внутрішнього дизайну компанії Skoda призначений колишній стиліст китайської Nio (і не тільки) Чан Парк.
Для автобусів розробили передову систему рекупераціїДля автобусів розробили передову систему рекуперації
Британська компанія Advanced Electric Machines анонсувала систему рекуперації на базі електродвигуна – KERS (Kinetic Energy Recovery System), призначену для автобусів.
Apple розкрила інтерфейс нового CarPlayApple розкрила інтерфейс нового CarPlay
Оновлений Apple CarPlay, попри те, що робота з автовиробниками в сфері розробки нового CarPlay ще триває, заплановане до випуску на цей рік. Презентація ймовірно відбудеться восени під час дебюту нового покоління iPhone.
Електричний кросовер Luxeed R7 показали на перших фотоЕлектричний кросовер Luxeed R7 показали на перших фото
Luxeed R7 - обтічний електричний кросовер довжиною 4,9 м з електронікою від Huawei. Модель запропонують у версіях потужністю 288 і 489 к.с.
Власники Porsche агітують компанію створювати менше електромобілівВласники Porsche агітують компанію створювати менше електромобілів
Акціонери Porsche поставили під сумнів амбітні плани автовиробника щодо переходу на масовий випуск електромобілів через уповільнення попиту на кількох світових ринках.
У США пропонують великі знижки на BMW XMУ США пропонують великі знижки на BMW XM
BMW продала лише 541 автомобіль XM протягом першого кварталу цього року. Зараз на цю модель запропонували значні знижки: 17 500 доларів США для лізингу і 15 000 доларів США для «прямої» покупки.
Стара 29-річна Toyota пішла з молотка за 162 000 доларівСтара 29-річна Toyota пішла з молотка за 162 000 доларів
Toyota Supra четвертого покоління - культова спортивна модель 90-х. Купе із 320-сильною турбошісткою здатне розігнатися до 100 км/год за 5 с і розвинути 250 км/год.
Ринок мотоциклів: що купували українці у травні?Ринок мотоциклів: що купували українці у травні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у травні та визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах.
Американські підлітки відмовляються від водійських прав на користь електровелосипедівАмериканські підлітки відмовляються від водійських прав на користь електровелосипедів
Американські підлітки віддають переваги електричним велосипедам, відмовляюсь від скутерів та мотоциклів, на які потрібні водійські права.
Ексклюзивний Spyker C8 Laviolette оцінений у 500 тисяч доларівЕксклюзивний Spyker C8 Laviolette оцінений у 500 тисяч доларів
Ексклюзивний екземпляр суперкара Spyker представили в експозиції музею Petersen Automotive Museum у Лос-Анджелесі.
Volkswagen завершив розробку компактного електромобіляVolkswagen завершив розробку компактного електромобіля
Розробку доступного електромобіля Volkswagen ID.2all повністю завершено. Німецький автовиробник готується продемонструвати новинку до кінця року, гарантуючи, що він «навіть кращий», ніж концепт.
Bugatti показала наступника Chiron на тизерахBugatti показала наступника Chiron на тизерах
Bugatti підігріває інтерес до наступника Chiron, випустивши тизери, що демонструють колеса та бічні повітрозабірники.
Туреччина впроваджує мита на китайські автомобіліТуреччина впроваджує мита на китайські автомобілі
Туреччина запровадить мито у розмірі 40 відсотків на імпорт автомобілів з Китаю, щоб захистити тамтешніх автовиробників, повідомило міністерство торгівлі країни.
Mercedes-Benz готує оновлений GLE CoupeMercedes-Benz готує оновлений GLE Coupe
Середньорозмірний кросовер Mercedes-Benz GLE Coupe пройшов плановий рестайлінг півтора року тому, но в компанії вже працюють над його більш сучасною версією.
Відомий польський виробник автопричепів зазнає збитківВідомий польський виробник автопричепів зазнає збитків
Провідний європейський виробник напівпричепів і причепів Wielton з польського міста Велюнь переживає не найкращі часи: падіння збуту виявилося набагато гіршим від очікуваного.
Компактний електромобіль Hyundai Inster показали на тизерахКомпактний електромобіль Hyundai Inster показали на тизерах
Бюджетний електромобіль Hyundai Inster сягає всього 3,6 м у довжину. Компактний кросовер зможе подолати до 355 км без підзарядки.
Опубліковано перші живі фото кросовера Avatr 07Опубліковано перші живі фото кросовера Avatr 07
Новий автомобіль Avatr 07 від Changan, CATL та Huawei, який позиціонується як прямий конкурент Tesla Model Y, показали всередині та зовні на шпигунських знімках.
Ford Maverick отримав нове обличчяFord Maverick отримав нове обличчя
Ford Maverick отримав оновлений вигляд, і завдяки шпигунським фотографіям ми можемо побачити його до офіційного дебюту.
Пошкоджену військову німецьку техніку ремонтуватимуть в УкраїнПошкоджену військову німецьку техніку ремонтуватимуть в Україн
Відтепер Україна має змогу ремонтувати іноземну бойову техніку на своїй території: став до ладу цех з ремонту та виробництва бронетехніки Укроборонпрому і Rheinmetall.
Виявлено Volkswagen T1 для руху залізничними коліямиВиявлено Volkswagen T1 для руху залізничними коліями
Експерти відділу класичних автомобілів Volkswagen Commercial Vehicles (VWNO) нещодавно виявили унікальний рейковий автобус Klv-20, збудований у 1955 році на базі Volkswagen T1 Kombі.
Протягом тижня ціни на пальне в роздробі не зазнали суттєвих змінПротягом тижня ціни на пальне в роздробі не зазнали суттєвих змін
Незважаючи, на низхідну динаміку на гуртовому ринку мережі не поспішали змінювати цифри на стелах, тим самим покращуючи рентабельність продажів.
У Китаї створили недорогий дім на колесах для серйозного бездоріжжяУ Китаї створили недорогий дім на колесах для серйозного бездоріжжя
Автодім Maxus Explorer пристосований до важкого бездоріжжя. У його жилому модулі встановили широке ліжко, стіл, невелику кухню та санвузол.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015