Bugatti показала наступника Chiron на тизерах

13:46 11.06.2024
Bugatti показала наступника Chiron на тизерах

Bugatti підігріває інтерес до наступника Chiron, випустивши тизери, що демонструють колеса та бічні повітрозабірники. Відомо, що новий гіперкар, перший за останні десять років, дебютує з гібридним двигуном потужністю понад 1000 кінських сил.

Перший тизер показує алюмінієві колісні диски з потужними гальмами та логотипом Ettore Bugatti, а другий демонструє C-подібні бічні повітрозабірники, обрамлені матовим алюмінієм та синіми і чорними панелями.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений BUGATTI (@bugatti)

Історія Bugatti почалася в 1909 році, коли Етторе Бугатті заснував компанію у Мольсаймі. Після перерв та відроджень бренд став іконою гіперкарів. Нова модель зберігатиме класичний дизайн Bugatti. Офіційна прем'єра призначена на 20 червня, і слоган «Pour L'eternite» натякає на історичний момент.

Нові тизери також показують передню решітку та підсвічену задню емблему Bugatti. Зовнішній вигляд вказує на вужчий передній отвір і електрифіковане «серце» гіперкара. Новий двигун V16 без наддуву обіцяє зацікавити більше покупців. Очікування високі і розчарувань не передбачається.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений BUGATTI (@bugatti)


Источник: MMR
Фото: CarBuzz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015