SVI Engineering анонсував броньований VW Golf

18:42 11.06.2024
SVI Engineering анонсував броньований VW Golf

Південноафриканська компанія SVI Engineering, яка спеціалізується на виробництві броньовиків та броньованих машин на базі серійних авто, представила власний варіант «зарядженого» хетчбека VW Golf GTI з рівнем захисту В4+.

Особливість новинки полягає в тому, що вона захищає водія та його супутників від стрілецької зброї калібром до 7,62 мм, включаючи популярний у місцевих головорізів автомат АК-47.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений SVI Engineering (@svi_engineering_armour)

Машину підготували для поліціянтів з відділу швидкого реагування. Новинка отримала 3,5-міліметрову броньову сталеву обшивку та куленепробивне скло. Вікно водія можна відкрити наполовину, інші позбавлені цієї опції. У дверях, стійках, даху та спеціальному задньому переборі використана високоякісна броньова сталь.

Крім того, двигун та акумулятор також мають захист від куль. При цьому в порівнянні зі звичайним GTI його броньований побратим став найважче на 340 кг і тепер важить 1770 кг.

На створення такої машини за індивідуальним замовленням потрібно близько трьох місяців, а пакет бронювання додасть до вартості VW Golf GTI майже $35 тисяч.


Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015