Новости за 09.12.2022

У США стартували продажі оновленого Subaru OutbackУ США стартували продажі оновленого Subaru Outback
Крос-універсал 2023 модельного року пережив «підтяжку обличчя» і надійшов у продаж у США
В інтернет випадково потрапили зображення нового Chevrolet CorvetteВ інтернет випадково потрапили зображення нового Chevrolet Corvette
Chevrolet Corvette E-Ray стане першою версією моделі з гібридною установкою та повним приводом. Спорткар оснастять 6,2-літровим V8 та двома електромоторами.
Кабмін спростив встановлення спецсигналів на автоКабмін спростив встановлення спецсигналів на авто
Уряд вніс зміни до Правил дорожнього руху, які дозволяють встановлення та використання проблискових маячків помаранчевого кольору на автомобілях.
У мережі опублікували шпигунські фото салону Porsche Macan EVУ мережі опублікували шпигунські фото салону Porsche Macan EV
Салон електричного позашляховика не надто відрізняється від його «брата» із ДВЗ. Щоправда, кілька цікавих деталей все ж таки варто відзначити.
Дизайн нового електропозашляховика Chery створять фанати брендуДизайн нового електропозашляховика Chery створять фанати бренду
Chery Automobile опублікувала тизер нового електричного позашляховика із кодовим позначенням S56, до розробки дизайну якого планує залучити своїх фанатів у Китаї.
Представлено абсолютно новий Chevrolet AveoПредставлено абсолютно новий Chevrolet Aveo
Виробник заявляє про новий дизайн, а також підвищений комфорт і безпеку.
Бюджетний кросовер Buick Encore GX  уперше помітили на дорогахБюджетний кросовер Buick Encore GX уперше помітили на дорогах
У США та Китаї під час тестів зняли новий Buick Encore GX 2023.
ChargeX представила унікальну систему двонаправленої зарядки «електромобіль-електромобіль»ChargeX представила унікальну систему двонаправленої зарядки «електромобіль-електромобіль»
Мюнхенська компанія з виробництва електричних транспортних засобів ChargeX представила модуль розподілу електроенергії Aqueduct, що забезпечує двонаправлену зарядку.
Автогаз уроздріб за тиждень здорожчав ще на 55 коп./лАвтогаз уроздріб за тиждень здорожчав ще на 55 коп./л
Середня ціна на скраплений газ за тиждень (2-9 грудня) у мережах АЗС виросла на 0,55 грн/л - до 29,39 грн/л.
На російському заводі Nissan випускатимуть «Жигулі»На російському заводі Nissan випускатимуть «Жигулі»
Колишнє підприємство бренду Nissan перейшло під управління АвтоВАЗу. В РФ підтвердили, що потужності японської компанії перейшли російському виробнику.
Презентовано найшвидший і найдорожчий Ford в історіїПрезентовано найшвидший і найдорожчий Ford в історії
Новий Ford GT Mk IV обладнаний 800-сильним турбомотором та розвиває швидкість понад 350 км/год. Суперкар вартістю 1,7 мільйона доларів випустять лімітованою серією.
АвтоКрАЗ отримав нового гендиректораАвтоКрАЗ отримав нового гендиректора
Новим генеральним директором заводу «АвтоКрАЗ», який вилучили у державну власність на час воєнного стану, передавши Міністерству оборони, замість Романа Черняка став Володимир Носов.
Volkswagen ID.Buzz розбили в краш-тесті Euro NCAPVolkswagen ID.Buzz розбили в краш-тесті Euro NCAP
Електрокар піддали низці випробувань, за допомогою яких перевірили безпеку водія та пасажирів, захист пішоходів, бічне та фронтальне перекриття, стійкість до перевороту, міцність даху та ухилення від лобового зіткнення.
Mazda6 оновилася і стала потужнішоюMazda6 оновилася і стала потужнішою
У Японії дебютувало оновлене сімейство Mazda6: модель отримала покращений двигун більшої потужності, нові відтінки кузова та розширений список допоміжних систем.
В Японії назвали найкращі авто рокуВ Японії назвали найкращі авто року
Уперше в історії премії Car of the Year Japan переможцями стали одразу дві моделі. Серед номінантів переважають електромобілі.
Французи випустили велосипед із «ГБО»Французи випустили велосипед із «ГБО»
Французька компанія Pragma Mobility презентувала інноваційний електричний велосипед під назвою Alpha Neo.
Китайці готуються випустити новий надпотужний електричний седанКитайці готуються випустити новий надпотужний електричний седан
Марка Voyah, що належить китайському автогіганту Dongfeng Motor, анонсувала появу нової моделі.
Ford Bronco у 2029 році стане електромобілемFord Bronco у 2029 році стане електромобілем
Компанія Ford випустить у 2029 році Ford Bronco нового покоління і одна з його версій отримає електричну силову установку.
Які виклики доведеться долати вітчизняному авторинку у 2023 році?Які виклики доведеться долати вітчизняному авторинку у 2023 році?
Провідні оператори вітчизняного авторинку поділилися своїми думками, щодо викликів наступного року, яких нам варто очікувати та бути до них готовими.
У Китаї анонсували вихід на ринок нового автовиробникаУ Китаї анонсували вихід на ринок нового автовиробника
Китайський автогігант BYD запустив новий суббренд Yangwang. Нова марка вже представила свій логотип та анонсувала вихід першого автомобіля.
Італія назвала нерозумною відмову від машин з ДВЗ з 2035 рокуІталія назвала нерозумною відмову від машин з ДВЗ з 2035 року
В Італії висловилися проти запланованої Євросоюзом заборони на продаж автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння з 2035 року.
Водій Haval H6 проїхав 500 кілометрів на швидкості 100 км/год через збій круїз-контролюВодій Haval H6 проїхав 500 кілометрів на швидкості 100 км/год через збій круїз-контролю
У кросовера стався збій у роботі круїз-контролю. Через несправність системи водію довелося проїхати понад 500 кілометрів нічною трасою на швидкості близько ста кілометрів на годину.
Бізнесу дозволять зберігати до 2 тон пального без ліцензіїБізнесу дозволять зберігати до 2 тон пального без ліцензії
Верховна Рада до кінця року хоче ухвалити закон, який дозволить бізнесу зберігати до 2 тон пального без потреби отримувати ліцензію.
VW побудує електричний позашляховик із великим запасом ходуVW побудує електричний позашляховик із великим запасом ходу
Позашляховик розміром з Tiguan використовуватиме розроблену автовиробником електричну платформу MEB, яка забезпечить більш високу швидкість заряджання та більший запас ходу.
У Європі тестують електричний Mercedes-Benz EQGУ Європі тестують електричний Mercedes-Benz EQG
Компанія Mercedes-Benz почала тестувати на дорогах загального користування електричний позашляховик Mercedes-Benz EQG.
RAM готує електричний пікап 1500 RevolutionRAM готує електричний пікап 1500 Revolution
Опубліковано перший рендер, який докладно розкриває зовнішність електропікапу.
Новий мікрокар Wuling Air EV став на конвеєрНовий мікрокар Wuling Air EV став на конвеєр
Це вже третій електричний мікрокар у гамі бренду Wuling, що належить китайському спільному підприємству концернів General Motors та SAIC.
Китайські виробники автомобілів захоплюють ринок РосіїКитайські виробники автомобілів захоплюють ринок Росії
Китайські бренди заполонили майже третину автомобільного ринку Росії.
Tesla скорочує зміни на заводі в Шанхаї і відкладає найм нових співробітниківTesla скорочує зміни на заводі в Шанхаї і відкладає найм нових співробітників
Автовиробник Tesla скоротить виробничі зміни на своєму заводі в Шанхаї вже в понеділок і відклала прийом на роботу деяких нових співробітників - попит на електромобілі компанії в Китаї не відповідає очікуванням.
Китайський автогігант BYD побудує в Європі заводКитайський автогігант BYD побудує в Європі завод
Щоб більш ефективно просувати свою продукцію в Європі, BYD має намір побудувати в регіоні одне або два підприємства зі збирання електромобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015