Новости за 07.01.2023

У США виявлено рідкісний позашляховик Mitsubishi Pajero Junior Flying PugУ США виявлено рідкісний позашляховик Mitsubishi Pajero Junior Flying Pug
Дизайн Mitsubishi Pajero Junior Flying Pug виконаний на кшталт 30-х років. У позашляховика хромована решітка радіатора, круглі фари та розширені крила.
Лінійка Lego поповниться культовими суперкарамиЛінійка Lego поповниться культовими суперкарами
Серед анонсованих суперкарів - дорожні та гоночні моделі родом із США, Великобританії, Німеччини, Франції та Італії.
На аукціон виставили уславлений гоночний Porsche 60-хНа аукціон виставили уславлений гоночний Porsche 60-х
Porsche 904 GTS вважалися одними з найкращих гоночних авто свого часу та здобули перемоги у багатьох престижних змаганнях. Саме цей автомобіль виграв 10 перегонів.
Stellantis налагодить випуск електричних літальних таксіStellantis налагодить випуск електричних літальних таксі
Archer Midnight, літальне таксі, злітає та сідає вертикально й розраховане на 4 пассажирів. Воно може розвивати швидкість до 240 км/год, його запас ходу становить 160 км.
На CES 2023 показали летюче авто розміром із позашляховикНа CES 2023 показали летюче авто розміром із позашляховик
Перший повнофункціональний прототип летючого автомобіля здатна подолати 450 км по землі і повітрі, і займає звичайне місце для паркування.
На аукціон виставили неймовірну колекцію класичних маслкарівНа аукціон виставили неймовірну колекцію класичних маслкарів
Колекціонери Гері та Кеті Едвардс володіють величезною колекцією рідкісних маслкарів Mopar. Серед лотів є неймовірні Dodge Charger Daytona та Plymouth Superbird, ціни на які перевищують сотні тисяч доларів.
Mercedes-AMG E 63 S перетворили на «вбивцю» суперкарівMercedes-AMG E 63 S перетворили на «вбивцю» суперкарів
Модифікований Mansory седан тепер здатний скласти конкуренцію найкращим суперкар планети. Він отримав як зовнішні, так і внутрішні доопрацювання.
З військової вантажівки створили зручний автобудинокЗ військової вантажівки створили зручний автобудинок
Зі списаної військової вантажівки Stewart and Stevenson M1078 всього за шість місяців звели практичний будинок на колесах. Усередині є кухня, невелика «їдальня» та спальне місце.
У США створили шалений родстер з V8 під капотомУ США створили шалений родстер з V8 під капотом
Потужний родстер віддає шану оригінальному Troy Indy Special із 50-х. Сучасна репліка стала набагато потужнішою та швидше.
Раритетний Mercedes в унікальному забарвленні продають за $8000Раритетний Mercedes в унікальному забарвленні продають за $8000
Унікальний арт-кар Mercedes-Benz 500SL створив 33-річний художник Ітан Ліпсіц. Автомобіль чудово зберігся, а вся електроніка працює справно.
На продаж виставили розкішний автобудинок 70-хНа продаж виставили розкішний автобудинок 70-х
Будинок на колесах Ford Camelot Cruiser сягає 16,7 м завдовжки і важить 18 тонн. Усередині обладнані кухня, спальня, вітальня і лаунж-зона.
Бюджетну Honda перетворили на копію рідкісного спорткара PorscheБюджетну Honda перетворили на копію рідкісного спорткара Porsche
Репліка культового спортивного автомобіля побудована на базі Honda City. Кузов автомобіля вже завершено, а двигун та салон вимагають допрацювання.
Культовий суперкар Ferrari подорожчав у 5-ть разів за 20 роківКультовий суперкар Ferrari подорожчав у 5-ть разів за 20 років
Усього випущено лише 400 Ferrari Enzo. Суперкар з 660-сильним V12 розганяється до 350 км/год і був одним із найшвидших авто свого часу.
Блогер придбав китайський електромобіль на Alibaba: що йому привезли насправді?Блогер придбав китайський електромобіль на Alibaba: що йому привезли насправді?
Блогер із YouTube-каналу The Inja несподівано для себе розкрив шахрайську схему, яка використовувалася для продажу фальшивих преміальних автомобілів на китайському сайті Alibaba.
У Британії знайшли незвичайний Volkswagen з оптичною ілюзієюУ Британії знайшли незвичайний Volkswagen з оптичною ілюзією
Фургон «THE GROOVY VAN» здається в оренду для весіль. Він чудово підійде для тих людей, які хочуть привернути якнайбільше уваги.
Опублікована карта вибухонебезпечних територійОпублікована карта вибухонебезпечних територій
Державна служба України з надзвичайних ситуацій створила інтерактивну карту, на якій позначаються потенційно небезпечні місця з мінами чи вибухонебезпечними предметами.
На продаж виставили брутальний шестиколісний Jeep GladiatorНа продаж виставили брутальний шестиколісний Jeep Gladiator
Тюнінгований Jeep Gladiator отримав багато зовнішніх доробок. Підвіску пікапа допрацювали для суворої бездоріжжя, а салон зробили розкішнішим.
Сервісні центри МВС отримали нові авто для практичних іспитівСервісні центри МВС отримали нові авто для практичних іспитів
Сервісні центри МВС у семи областях України отримали нові автомобілі Hyundai i30 для практичних іспитів на отримання кандидатами посвідчень водія.
Британці назвали найбезпечніші автомобілі 2023 рокуБританці назвали найбезпечніші автомобілі 2023 року
У списку найбезпечніших автомобілів 2023 домінують повністю електричні або гібридні моделі. Вони оснащені передовим обладнанням, що підвищує безпеку.
Mercedes-Benz інвестує 1 мільярд доларів у глобальну мережу зарядних станційMercedes-Benz інвестує 1 мільярд доларів у глобальну мережу зарядних станцій
До кінця 2023 року перші станції будуть побудовані в США та Канаді, після чого вона розшириться на інші ринки, включаючи Європу та Китай.
У Нідерландах готують недорогий електрокар, який можна не заряджатиУ Нідерландах готують недорогий електрокар, який можна не заряджати
Капот та дах електрокара Lightyear 2 покриті сонячними батареями. У ясну погоду вони забезпечують запас ходу до 70 км на день.
У компанії Volvo розповіли, скільки випустили машин у 2022 роціУ компанії Volvo розповіли, скільки випустили машин у 2022 році
Особливістю минулого року стало триразове збільшення частки повністю електричних моделей Volvo в загальному обсязі продажів компанії.
Представлено один із найрозкішніших будинків на колесахПредставлено один із найрозкішніших будинків на колесах
Найрозкішніша модель Tiffin Motorhomes може похвалитися просторим салоном і дорогим внутрішнім оздобленням. Існує майже сотня варіантів персоналізації автобудинку.
Названі три найбільш продавані маслкари 2022 рокуНазвані три найбільш продавані маслкари 2022 року
Згідно з рейтингом видання Motor1, легендарні Мустанги поступилися першим рядком.
PEUGEOT презентує бачення свого майбутнього через новітній концепт PEUGEOT INCEPTIONPEUGEOT презентує бачення свого майбутнього через новітній концепт PEUGEOT INCEPTION
Приголомшливий PEUGEOT INCEPTION CONCEPT проголошує нову еру та втілює бачення Бренду щодо електромобілів майбутнього.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015