Новости за 05.12.2022

ТОП-10 найпопулярніших в Україні електромобілів в листопадіТОП-10 найпопулярніших в Україні електромобілів в листопаді
У листопаді українці придбали понад 2,2 тисячі нових та вживаних електромобілів. Це на 33% більше, ніж у листопаді минулого року та на 12,6% менше, ніж у жовтні поточного року.
Шпигуни показали оновлену Tesla Model 3Шпигуни показали оновлену Tesla Model 3
Model 3 тестують у сильно закамуфльованому вигляді. Тобто вона має отримати серйозні оновлення у дизайні.
Раритетний Chevrolet Corvette понад 40 років ховали від поліціїРаритетний Chevrolet Corvette понад 40 років ховали від поліції
Chevrolet Corvette 1968 року оснащений 7,0-літровим 390-сильним мотором і може розвинути 220 км/год. Зараз таке авто у хорошому стані коштує понад 100 000 доларів.
Батареї електромобілів BMW стануть автономнішими та значно дешевшимиБатареї електромобілів BMW стануть автономнішими та значно дешевшими
Дослідницький центр BMW у Мюнхені розробляє тягові акумулятори шостого покоління.
Кабмін готується здешевити покупку нових автомобілівКабмін готується здешевити покупку нових автомобілів
Кабмін готується прийняти низку змін для автолюбителів, які мають полегшити та спростити облік придбаних автомобілів та здешевити оформлення.
Розсекречено новий компактний кросовер Toyota C-HRРозсекречено новий компактний кросовер Toyota C-HR
Нова Toyota C-HR другої генерації стане виразнішою на вигляд. Компактний кросовер отримає силові установки Toyota Prius 2023.
В Австрії планують конфіскувати автівки у лихачівВ Австрії планують конфіскувати автівки у лихачів
В Австрії у водіїв, винних у перевищенні швидкості, будуть конфісковувати автомобілі і продавати їх на аукціоні.
Київ передав Харкову два найсучасніших пожежних автоКиїв передав Харкову два найсучасніших пожежних авто
Столиця продовжує допомагати іншим містам, які чинять супротив ворогу. Відтак до Харкова передали два найсучасніших пожежних авто.
Представлено найдешевший і незвичайний McLarenПредставлено найдешевший і незвичайний McLaren
Електричний самокат Lavoie Series 1 від McLaren важить лише 16,5 кг і легко складається. Заряду батареї вистачає на 50 км пробігу.
Tesla планує скоротити виробництво електричних кросоверів Model YTesla планує скоротити виробництво електричних кросоверів Model Y
Американська Tesla скоротить обсяги виробництва електричних кросоверів Model Y на заводі в Шанхаї на 20%.
Премії на дизпальне продовжують зростатиПремії на дизпальне продовжують зростати
Європейські трейдери й українські імпортери зазначають, що обсяги продукту в регіоні обмежені, а тому ціни зростають.
Українців у Німеччині почали карати за порушення правил паркуванняУкраїнців у Німеччині почали карати за порушення правил паркування
Українців, які нині перебувають на території Німеччини застерегли від порушень правил паркування.
Система ABS спалила новий Ford BroncoСистема ABS спалила новий Ford Bronco
Сучасні автомобілі буквально напхані різними електронними помічниками. Вони повинні робити життя водіїв легшим, а поїздки - комфортнішими та безпечнішими. Але іноді все відбувається з точністю навпаки.
Skoda готує відразу 5-ть електромобілівSkoda готує відразу 5-ть електромобілів
У планах Skoda - електрокросовери та електричні версії Skoda Octavia та Fabia. У розвиток «зелених» технологій інвестують 5,6 млрд євро.
Україні отримала 5 військових автобусів швидкої допомогиУкраїні отримала 5 військових автобусів швидкої допомоги
Норвегія спорядила в Україну 5-ть військових автобусів швидкої допомоги у межах угоди з Євроатлантичним координаційним центром НАТО з реагування на стихійні лиха (EADRCC).
Компанія BMW розпочала дрібносерійне виробництво водневої версії позашляховика iX5Компанія BMW розпочала дрібносерійне виробництво водневої версії позашляховика iX5
Концерн BMW Group повідомив про початок дрібносерійного виробництва водневої версії позашляховика iX5. Масштабні демонстрації та випробування машини на водневому паливі розпочнуться наступного року.
Звідки у 22-річного блогера автопарк вартістю понад $600 тисячЗвідки у 22-річного блогера автопарк вартістю понад $600 тисяч
Вже у 21-річному віці молодий українець спромігся заробити на автопарк, якому можуть позаздрити значно старші люди.
Штрафувати за зберігання пального для власних потреб не будутьШтрафувати за зберігання пального для власних потреб не будуть
У період зими штрафи за відсутність ліцензій на зберігання пального для потреб власного споживання накладатися не будуть.
Експерти E-Katalog назвали найпопулярніший відеореєстратор в УкраїніЕксперти E-Katalog назвали найпопулярніший відеореєстратор в Україні
За даними порталу порівняння цін E-Katalog, звання найпопулярнішого відеореєстратора в Україні станом на кінець 2022 року належить моделі Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500S.
Bentley показала перший серійний BaturBentley показала перший серійний Batur
Найпотужніший серійний автомобіль марки буде випущений тиражем 18 одиниць і під кінець року «нульовий» екземпляр вийшов на ходові випробування на дорогах загального користування.
Ательє Mansory показало тюнінгований гідроциклАтельє Mansory показало тюнінгований гідроцикл
Ательє Mansory, відоме своїми незвичайними проектами та радикальними аеродинамічними обвісами, представило один із найнезвичайніших своїх проектів.
Рідкісну Alpina B7 Turbo Coupe/1 виставили на аукціонРідкісну Alpina B7 Turbo Coupe/1 виставили на аукціон
Унікальний спорткар став одни із лотів аукціонного будинку RM Sothebys і доступний для покупки всім шанувальникам класичних німецьких автомобілів.
Felten Motors створив набір для перетворення класичного Porsche 911 на електромобільFelten Motors створив набір для перетворення класичного Porsche 911 на електромобіль
Індустрія рестомодів набирає обертів і одним із популярних варіантів доопрацювання класичних автомобілів на сучасний лад стала конвертація моделей із традиційними двигунами внутрішнього згоряння в електромобілі.
Колекцію автомобілів Datsun виставили на продажКолекцію автомобілів Datsun виставили на продаж
Шанувальники марки Datsun та класичних спорткарів отримали унікальну можливість придбати одразу шість легендарних автомобілів.
Pagani випустила лінійку камуфляжного одягуPagani випустила лінійку камуфляжного одягу
Для тих, хто не має кількох мільйонів доларів для покупки шедевра італійського автовиробника, компанія випустила фірмову лінійку одягу.
BMW відкликає нові 7-Series та i7 через проблеми з електронікоюBMW відкликає нові 7-Series та i7 через проблеми з електронікою
Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) погодило відкликання 169 бензинових та електричних «сімок», випущених у період з 8 вересня по 13 жовтня.
Toyota готує хардкорне купе GRMN86Toyota готує хардкорне купе GRMN86
Toyota готує «трекову» версію GR86 з полегшеними деталями.
GM підтвердив розробку електричного Cadillac EscaladeGM підтвердив розробку електричного Cadillac Escalade
Президент американського концерну Марк Ройсс заявив, що новинка називатиметься Escalade IQ.
Volkswagen побудує в Канаді або США акумуляторний заводVolkswagen побудує в Канаді або США акумуляторний завод
Стало відомо, що Volkswagen Group підшукує ділянку під будівництво в Північній Америці заводу з виробництва акумуляторів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015