Експерти E-Katalog назвали найпопулярніший відеореєстратор в Україні

20:12 05.12.2022
Експерти E-Katalog назвали найпопулярніший відеореєстратор в Україні

Відеореєстратор - абсолютно необхідна річ для кожного водія. Окрім безпосередньої фіксації того, що відбувається на дорозі, сучасні реєстратори пропонують низку додаткових корисних функцій: наприклад, контроль смуг та дистанції. За даними порталу порівняння цін E-Katalog, звання найпопулярнішого відеореєстратора в Україні станом на кінець 2022 року належить моделі Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500S. Пропонуємо познайомитися з нею ближче.

Конструкція

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro A500S - компактний реєстратор на лобове скло, що фіксується за допомогою наліпки. Живиться він від автомобільного прикурювача або резервного акумулятора ємністю 500 мАг. Девайс обладнаний яскравим 2-дюймовим дисплеєм IPS з роздільною здатністю 480 x 360p, на якому можна відразу переглянути відзнятий матеріал. На бічній грані розташований відсік для microSD (підтримуються карти пам'яті до 256 ГБ).

Камера

5-мегапіксельна матриця Sony IMX335 з підтримкою технології 3D DNR та розширеного динамічного діапазону WDR забезпечує натуральну передачу кольорів та точну експозицію в кадрі. Функція DeFog покращує видимість за несприятливих погодних умов, у тумані та сутінках.

Широкий кут огляду (140°) дозволяє повністю фіксувати все, що відбувається на сусідніх смугах. Завдяки продуктивному чіпу HiSilicion Hi3556-V200 Confirmed реєстратор записує відео зі звуком у роздільній здатності Quad HD (2592 x 1944 p) зі стабільним фреймрейтом 30 к/сек.

Функціонал

Відеореєстратор 70mai Dash Cam Pro Plus A500S дотримується негласного девізу Xiaomi: запропонувати користувачеві топовий функціонал за свої гроші. По-перше, він обладнаний G-сенсором, що автоматично відстежує удари та струси, зберігаючи відеозаписи даних фрагментів у захищений від перезапису сектор пам’яті. По-друге, тут є вбудований модуль GPS/ГЛОНАСС, що забезпечує точну прив’язку до місцевості та накладення на відеоряд даних про швидкість. По-третє, є корисні функції контролю за дотриманням розмітки (LDWS) та оповіщень про різке зближення з авто попереду (FCWS).

Wi-Fi модуль дозволяє за кілька секунд синхронізувати A500S зі смартфоном або планшетом. Це забезпечує зручний перегляд матеріалу, дозволяє відстежити увесь маршрут на карті та надає доступ до розширених налаштувань реєстратора через фірмову програму.

Розробники передбачили можливість роботи Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500S в режимі двоканального запису, проте для цього знадобиться встановити задню камеру RC06.

Ціна

За даними https://ek.ua/, відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Pro A500S можна замовити у більш ніж у 30 інтернет-магазинах України. Станом на листопад 2022 року вартість моделі коливається в межах від 2150 до 4400 грн. Портал Е-Katalog допоможе порівняти розцінки різних продавців та обрати найвигіднішу пропозицію.


Источник: E-Katalog
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015