Pagani випустила лінійку камуфляжного одягу

01:03 05.12.2022
Pagani випустила лінійку камуфляжного одягу

Автомобілі марки Pagani - одні з найдорожчих та найексклюзивніших серед сучасних суперкарів. Кожна з машин створюється відповідно до побажань конкретного власника в індивідуальному порядку. Але для тих, хто не має кількох мільйонів доларів для покупки шедевра італійського автовиробника, компанія випустила фірмову лінійку одягу. Джерелом натхнення для дизайну послужив родстер Pagani Huayra Roadster BC, який виконаний у фірмовому камуфляжному малюнку японського бренду одягу A Bathing Ape, більш відомої як BAPE.

Покупець 800-сильного родстера є шанувальником творінь Томоакі Нагао, тому свій автомобіль він вирішив оформити фірмовим для японського стрітвір-одягу камуфляжним патерном BAPE CAMO. За мотивами суперкара і було зроблено капсульну колекцію одягу.

Випущена обмеженим тиражем лінійка Huayra Roadster BC by BAPE включає худі за 399 євро, поло за 199 євро, футболку за 135 євро, кросівки за 319 євро, бейсболку за 125 євро і металевий брелок за 39 євро у вигляді стилізованої фігурки та фірмової мавпочки з логотипу A Bathing Ape.

Особливістю одягу стало використання темно-синього кольору як основного та акцентів із біло-синьо-блакитним камуфляжним патерном. Тираж одягу не розкривається, а доступний він стане в другій половині січня 2023 року.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015