Новости за 03.05.2024

Як зрозуміти, що гуму пора міняти. Ознаки зносу і пошкодження покришокЯк зрозуміти, що гуму пора міняти. Ознаки зносу і пошкодження покришок
Шини є життєво важливою частиною системи безпеки вашого автомобіля. Вони оптимізують витрату палива або запас ходу, підтримують центрування, зводять до мінімуму вібрації рульового колеса і збільшують термін служби шин. Крім того, це єдина деталь, яка конт
Електромобілі Volvo нового покоління заряджатимуться втричі швидшеЕлектромобілі Volvo нового покоління заряджатимуться втричі швидше
Volvo стала першим виробником, який застосував фірмову технологію Breathe Charge британської компанії Breathe Battery Technologies.
Volkswagen показав оновлений електромобіль ID.3 Pro SVolkswagen показав оновлений електромобіль ID.3 Pro S
Лише через рік після дебюту оновленого Volkswagen ID.3 автовиробник представив чергову серію оновлень популярного електромобіля.
Ferrari представила надпотужний суперкар 12CilindriFerrari представила надпотужний суперкар 12Cilindri
Суперкар Ferrari 12Cilindri стане останньою моделлю марки з високооборотним атмосферним V12. 819-сильне авто здатне розігнатися до 100 км/год за 2,9 с і розвинути 340 км/год.
Rezvani готує броньований позашляховик ArsenalRezvani готує броньований позашляховик Arsenal
Модель називається Arsenal і її дебют запланований на найближчі тижні. Подейкують, що в основі новинки лежить архітектура від General Motors.
Cadillac не готовий повністю перейти на електромобіліCadillac не готовий повністю перейти на електромобілі
Відповідно до стратегії електрифікації концерну General Motors, Cadillac мав відмовитися від «паливних» моделей до 2030 року. І компанія активно рухалася у цьому напрямі.
Tesla розробляє власний автомобільний голосовий асистентTesla розробляє власний автомобільний голосовий асистент
Згідно з інформацією у вихідному коді останнього оновлення, Tesla готується запустити власний автомобільний голосовий помічник.
Авто із фільму «Назад у майбутнє» повернули у виробництвоАвто із фільму «Назад у майбутнє» повернули у виробництво
Електромобіль DeLorean DMC-12 здатен розігнатися до сотні за 4 с і проїхати 400 км без підзарядки. У салоні купе встановили два великих дисплеї.
Традиційні двигуни домінують на первинному авторинку УкраїниТрадиційні двигуни домінують на первинному авторинку України
Популярність ДВЗ серед українських автомобілістів поступово знижується, але все ще залишається на дуже високому рівні.
Новий KIA Picanto почав продаватись в ЄвропіНовий KIA Picanto почав продаватись в Європі
Найменший в лінійці KIA, хетчбек Picanto, отримав цінник в Європі. У Великобританії новинка продаватиметься за ціною від 15 595 фунтів стерлінгів, що еквівалентно 19 459 доларів США.
Яку малу комерційну техніку купували українці у квітні?Яку малу комерційну техніку купували українці у квітні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у квітні й визначили 20 найпопулярніших моделей малої комерційної техніки у трьох сегментах.
Volkswagen Group планує скоротити персонал у НімеччиніVolkswagen Group планує скоротити персонал у Німеччині
У звіті Volkswagen назвав «зменшення обсягів продажів, несприятливий стан економіки у світі, а також збільшення постійних витрат», як причини скромних результатів за 1 квартал 2024 року.
У Китаї обвалилася швидкісна автомагістральУ Китаї обвалилася швидкісна автомагістраль
На півдні Китаю через сильні зливи стався обвал грунту на швидкісній автомагістралі, яка йде з провінції Гуандун до провінції Фуцзянь.
BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілівBMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів
У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати, оскільки правила викидів в ЄС стають дедалі суворішими.
Hyundai випустили оригінальний комерційний електрокар із футуристичним дизайномHyundai випустили оригінальний комерційний електрокар із футуристичним дизайном
Легкий вантажний електромобіль Hyundai ST1 створено на базі мінівена Staria. Він оснащений 218-сильним мотором і може подолати 300 км без підзарядки.
Ford GT повертаються у вигляді електромобіляFord GT повертаються у вигляді електромобіля
Lynx Motors розробляє електричні версії відомих класичних авто у сучасній інтерпретації. Так, компанія придбала низку активів у Matech Concepts, яка розробляла Ford GT для змагань у Ле-Мані та FIA GT1.
Hertz розпродає ще 10 тисяч електрокарів Tesla зі свого автопаркуHertz розпродає ще 10 тисяч електрокарів Tesla зі свого автопарку
Йдеться про електромобілі Tesla, які Hertz закупила у 2021 році. Тоді вона підписала угоду про купівлю 100 тисяч машин.
Опубліковано перші технічні подробиці про новий Honda PreludeОпубліковано перші технічні подробиці про новий Honda Prelude
Новий звіт Best Car Web надає інформацію про передбачувані деталі трансмісії автомобіля, розміри та ціну в Японії.
Бюджетний сімейний електромобіль від General Motors виходить на глобальний ринокБюджетний сімейний електромобіль від General Motors виходить на глобальний ринок
Електромобіль Wuling Cloud - 4,3-метровий сімейний мінівен із багатим оснащенням. Модель пропонують у версіях із запасом ходу 360 і 460 км.
Ринок електромобілів у квітні: є перші 100 000 у парку!Ринок електромобілів у квітні: є перші 100 000 у парку!
Експерти проаналізували статистику реєстрацій автомобілів з електричними силовими установками й визначили ТОП-20 марок і моделей у трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових електроавто.
Rivian залучив 827 мільйонів доларів на виробництво нового електричного кросовераRivian залучив 827 мільйонів доларів на виробництво нового електричного кросовера
Електричний стартап заявив, що гроші будуть використані для розширення заводу, покращення громадської інфраструктури та навчання робочої сили.
Tatra Trucks анонсувала модель Phoenix нового поколінняTatra Trucks анонсувала модель Phoenix нового покоління
Компанія Tatra Trucks на початку червня проведе презентацію вантажівки Phoenix наступного покоління.
Новий флагман Lancia отримає назву ThemaНовий флагман Lancia отримає назву Thema
Новий флагман Lancia має робочу назву Gamma, але існує ймовірність, що новинку назвуть Thema.
Новий Cadillac Escalade 2025 уперше помітили на дорогахНовий Cadillac Escalade 2025 уперше помітили на дорогах
Новий Cadillac Escalade став виразнішим на вигляд та отримав величезний дисплей у салоні. Позашляховик пропонуватимуть у бензинових та дизельних версіях.
Toyota відкрила у США новий центр впровадження водневих технологійToyota відкрила у США новий центр впровадження водневих технологій
Toyota каже, що її новий науковий центр H2HQ стимулюватиме водневі ініціативи в США, а також допоможе локалізувати водневі технології та продукти.
На Харківщині ремонтують міст через річку ТетлігаНа Харківщині ремонтують міст через річку Тетліга
За час повномасштабного військового вторгнення у Харківській області зруйновано 27 мостів та шляхопроводів. Один із них - міст через річку Тетліга, збудований у 1993 році.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015