Новости за 02.08.2023

Mitsubishi презентувала позашляховий мінівен Delica D:5Mitsubishi презентувала позашляховий мінівен Delica D:5
Новий Mitsubishi Delica D:5 отримав позашляхову гуму та багажник на дах, а його кліренс збільшено. Мінівен оснащений 170-сильним турбодизелем.
Pininfarina показала концептуальний електромобіль PURA VisionPininfarina показала концептуальний електромобіль PURA Vision
Компанія Pininfarina представила новий електричний концепт-кар під назвою PURA Vision. Він створений, щоб дати споживачам змогу зазирнути в майбутнє розкішних електромобілів бренду.
Компанія Porsche представила ювілейну версію моделі 911 S/TКомпанія Porsche представила ювілейну версію моделі 911 S/T
Німецька Porsche святкує 60-річчя культової моделі 911. До ювілею у компанії підготували спеціальну версію 911 S/T, тираж якої обмежено 1963 авто.
Компанія Hyundai подала патентну заявку для створення летючого автомобіляКомпанія Hyundai подала патентну заявку для створення летючого автомобіля
На думку інженерів, і наземні, і повітряні транспортні засоби мають свої обмеження, а нова розробка їх усуне.
ZF розробляє нові двигуни та інтелектуальну підвіску для електромобілівZF розробляє нові двигуни та інтелектуальну підвіску для електромобілів
Компанія ZF розробляє нову родину потужних і компактних двигунів, високоефективних редукторів та інтелектуальних амортизаторів підвіски, які повинні значно покращити продуктивність наступного покоління електромобілів.
Опубліковано зображення Peugeot 3008 наступного поколінняОпубліковано зображення Peugeot 3008 наступного покоління
У третьому поколінні 3008-й кардинально зміниться зовні, тепер він буде зроблений у так званому стилі крос-купе із заваленими задніми стійками.
Українська армія отримає сімейство вантажівок Oshkosh DefenseУкраїнська армія отримає сімейство вантажівок Oshkosh Defense
На думку західних експертів, в умовах бойових дій буде корисним варіант FMTV A2. Він забезпечує підвищений захист військовослужбовців і має високу вантажопідйомність.
Електромобіль Lucid Air Sapphire іде в серіюЕлектромобіль Lucid Air Sapphire іде в серію
На заводі в Каса-Гранді в Аризоні зібрали перші бета-прототипи Lucid Air Sapphire. Виготовлені вручну, вони призначені для перевірки продукту технічним стандартам та специфікаціям.
У США починають розслідування щодо Tesla Model 3 та Model YУ США починають розслідування щодо Tesla Model 3 та Model Y
NHTSA розпочало нове розслідування стосовно моделей електричних автомобілів Tesla Model 3 і Model Y. Причиною розслідування стали повідомлення про 12 випадків, коли водії втратили контроль над кермом і підсилювачем керма.
Новітній суперкар Ferrari отримав бюджетну масштабну версіюНовітній суперкар Ferrari отримав бюджетну масштабну версію
Створення кожної масштабної моделі Ferrari 296 GTS займає понад 300 робочих годин. Копія в найдрібніших деталях повторює оригінальний італійський суперкар.
Електрохетчбек із ліжком у салоні став бестселером у КитаїЕлектрохетчбек із ліжком у салоні став бестселером у Китаї
Компанія SGMW (SAIC-GM-Wuling) опублікувала дані про продажі свого нового бестселера - електричного хетчбека Wuling Bingo.
Виробник електромобілів VinFast пішов на злиття заради інвестиційВиробник електромобілів VinFast пішов на злиття заради інвестицій
Компанія VinFast готується вийти на біржу в Сполучених Штатах шляхом злиття з компанією зі спеціального придбання Black Spade Acquisition Co.
BMW знімає з виробництва модель 6 Series Gran TurismoBMW знімає з виробництва модель 6 Series Gran Turismo
BMW 6 Series Gran Turismo не став бестселером бренду, навіть попри оновлення у 2021 році. Ліфтбек не буде запропонований в асортименті бренду у 2024 році.
Які авто українці привозили з-за кордону у липні?Які авто українці привозили з-за кордону у липні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у липні.
У США розпочались продажі електричного кросовера Chevrolet BlazerУ США розпочались продажі електричного кросовера Chevrolet Blazer
Chevrolet опублікувала ціни на новий електричний кросовер Blazer EV. Відомо, що новинка почне надходити до дилерів протягом наступних 30 днів.
На аукціон виставили рідкісний 51-річний суперкар Ferrari легенди рок-н-ролуНа аукціон виставили рідкісний 51-річний суперкар Ferrari легенди рок-н-ролу
Ferrari Dino 246 GT належав гітаристу The Rolling Stones Кіту Річардсу. Суперкар оснащений 195-сильним V6 і розвиває 235 км/год.
На продаж виставили останній суперкар Ferrari, створений за життя Енцо ФерраріНа продаж виставили останній суперкар Ferrari, створений за життя Енцо Феррарі
Суперкар Ferrari F40 - остання модель, створена за життя Енцо Феррарі. Презентацію дводверної берлінети приурочили до 40-річчя бренду.
Виробник люксових авто Aston Martin залучає 216 млн. фунтів шляхом продажу нових акційВиробник люксових авто Aston Martin залучає 216 млн. фунтів шляхом продажу нових акцій
Компанія розмістила близько 58,2 млн нових звичайних акцій за ціною 371 пенс за штуку.
Американці представили електричний позашляховий пікап Alpha WolfАмериканці представили електричний позашляховий пікап Alpha Wolf
Alpha Wolf отримав рамну конструкцію та підготовлений до бездоріжжя. Електричний пікап буде доступний у кількох версіях потужністю до 568 сил.
У Stellantis назвали найбільшу ваду сучасних автомобілівУ Stellantis назвали найбільшу ваду сучасних автомобілів
Технічний директор Stellantis Нед Курік висловив розчарування з приводу надмірної ваги нових автомобілів.
У Китаї показали «чемпіонський» Chery Tiggo 8 ProУ Китаї показали «чемпіонський» Chery Tiggo 8 Pro
Дилери в Китаї почали отримувати кросовер Chery Tiggo 8 Pro Champion Edition. Початок продажів заплановано на 8 серпня.
Презентовано новий спорткар Nissan Z NismoПрезентовано новий спорткар Nissan Z Nismo
Спорткар Nissan Z Nismo оснащений потужнішим турбомотором на 420 к. с. У купе доопрацьовані ходова і аеродинаміка, а дизайн став яскравішим.
Південна залізниця отримала сучасне пожежне авто з НімеччиниПівденна залізниця отримала сучасне пожежне авто з Німеччини
Пожежне авто IVEKO MAGIRUS AG маневрове та швидкісне, та майже вдвічі економічніше за авто, які є в парку пожежників.
Електробайки Fuell Flow стануть серійнимиЕлектробайки Fuell Flow стануть серійними
Чотири роки тому компанія під назвою Fuell анонсувала виробництво нового електромотоцикла, але пандемія коронавірусу суттєво підкосила плани молодої компанії.
Skoda представила нові Scala та Kamiq 2024-го модельного рокуSkoda представила нові Scala та Kamiq 2024-го модельного року
Skoda Kamiq і Scala вперше оновили після дебюту у 2019 році. Моделі будуть доступні з бензиновими двигунами потужністю від 95 до 150 сил.
Першому посвідченню водія виповнилося 135 роківПершому посвідченню водія виповнилося 135 років
1 серпня 1888 року в окружному управлінні Великого Герцогства Баденського було видано перше у світі посвідчення водія. За сумісництвом воно ще виконувало роль і техпаспорту.
Які вживані легковики купували українці в липні?Які вживані легковики купували українці в липні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у липні.
У Китаї стартували попередні продажі нового Hongqi HS7У Китаї стартували попередні продажі нового Hongqi HS7
Hongqi HS7 доступний у шести- та семимісному виконанні. Кросовер оснащений «м'якою» гібридною силовою установкою потужністю 252 сили та здатний розганятися до сотні за 8,5 секунди.
Ще +1 грн/л: пальне на АЗС продовжує дорожчатиЩе +1 грн/л: пальне на АЗС продовжує дорожчати
У період із 1 по 2 серпня середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 0,48 грн/л і склала 49,38 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,57 грн/л - до 51,62 грн/л, а дизельне пальне - на 0,49 грн/л, до 48,59 грн/л.
Кожні 40 секунд на заводі Tesla збирають один електромобільКожні 40 секунд на заводі Tesla збирають один електромобіль
Tesla заявила, що завод Giga Shanghai останні кілька місяців працює практично на максимальній потужності. Далі нарощувати виробництво у Шанхаї компанія не планує.
BYD показала офіційні фотографії нового електромобіля Song LBYD показала офіційні фотографії нового електромобіля Song L
Китайський автовиробник BYD показав перші офіційні зображення нового електромобіля Song L. Відомо, що новинка покликана конкурувати з KIA EV6 та Hyundai IONIQ 5.
Розсекречено найдоступніший кросовер від MitsubishiРозсекречено найдоступніший кросовер від Mitsubishi
Новий Mitsubishi вирізняється виразним атлетичним дизайном. У кросовера високий кліренс і передбачені режими для різних типів бездоріжжя.
Перший електроседан Lotus помітили на дорогах загального користуванняПерший електроседан Lotus помітили на дорогах загального користування
Седан Lotus Envya під кодовою назвою Type 133 помітили в камуфляжі на дорогах загального користування в Китаї.
Повернення до витоків: Toyota презентує абсолютно новий Land Cruiser PradoПовернення до витоків: Toyota презентує абсолютно новий Land Cruiser Prado
Toyota відкриє попередні продажі нового Land Cruiser Prado для європейських споживачів у четвертому кварталі 2023 року. Старт постачань автомобілів на ринки очікується у першій половині 2024 року.
Запущено новий офіційний сайт Jeep в УкраїніЗапущено новий офіційний сайт Jeep в Україні
Бренд Jeep під керівництвом Концерну Stellantis переживає чи не найбільші зміни та трансформації у власному житті: нові плани та автомобілі, електрифікація силових агрегатів та інші сучасні технології.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015