Південна залізниця отримала сучасне пожежне авто з Німеччини

18:33 02.08.2023
Південна залізниця отримала сучасне пожежне авто з Німеччини

У Харкові відбулась передача Харківському загону філії «Відомча воєнізована охорона» АТ «Укрзалізниця» пожежного автомобіля марки IVEKO MAGIRUS AG. Про це повідомляє регіональна філія «Південна залізниця» АТ УЗ.

Це допомога благодійного фонду «Харків з тобою», його партнерів - волонтерської організації Help Army та волонтерської організації з Німеччини Viele Hande fur die Hoffnung Lennestadt Е.V

«Це перше пожежне авто на «Укрзалізниці» європейського зразка. Пожежне авто, яке виготовлене у Східній Німеччині, - маневрове та швидкісне, майже вдвічі економічніше за авто, які є в парку пожежників. Також автомобіль можливо використовувати при проведенні занять із членами ДПО, виставлення пожежних постів на заходах з масовим перебуванням людей, надання послуг, пов'язаних із забезпеченням пожежної безпеки у підрозділах УЗ», - йдеться в повідомленні.

Це вже не перша допомога залізничникам від благодійних організацій. У червні 2023 року особовий склад пожежних поїздів філії «Відомча воєнізована охорона» АТ УЗ, розташований у межах регіональної філії «Південна залізниця», отримав від мальтійської служби допомоги 9 бензинових генераторів.


Источник: ЦТС
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015