Новости за 31.08.2023

Volkswagen представив останній заряджений Golf з «механікою»Volkswagen представив останній заряджений Golf з «механікою»
Volkswagen Golf GTI «380» доступний у кількох комплектаціях. Хетчбек оснащений 245-сильним двигуном і може розвивати швидкість до 250 км/год.
Hyundai вивів на тести оновлений електромобіль IONIQ 5Hyundai вивів на тести оновлений електромобіль IONIQ 5
Корейська компанія Hyundai вивела на дороги новий оновлений IONIQ 5. Але його кузов захований під кожухом, щоб тяжче було роздивитись дизайн.
Новий електрокар BMW засвітився напередодні дебютуНовий електрокар BMW засвітився напередодні дебюту
На автосалоні IAA Mobility у Мюнхені компанія BMW має намір представити концептуальний електрокар Vision Neue Klasse.
Fisker Ronin може спричинити бум попиту через малий тиражFisker Ronin може спричинити бум попиту через малий тираж
На горизонті засвітився рідкісний чотиридверний електричний кабріолет Fisker Ronin, що остаточно перекреслює визнані канони цього сегменту машин.
Hyundai презентував оновлений седан Elantra 2024-го модельного рокуHyundai презентував оновлений седан Elantra 2024-го модельного року
Hyundai оновив бюджетний седан Elantra для 2024 модельного року. Новинку запропонують з бензиновими двигунами та гібридною силовою установкою.
Tesla Cybertruck таки отримає великий двірник на лобове склоTesla Cybertruck таки отримає великий двірник на лобове скло
Нове відео з Tesla Cybertruck показало, як виглядає та працює великий двірник електричного пікапа.
Lotus назвав дату дебюту нового електромобіля EmeyaLotus назвав дату дебюту нового електромобіля Emeya
Електричний седан Lotus, відомий досі як Type 133, вийде на ринок під назвою Emeya. Офіційно свою третю електричну модель Lotus представить 7 вересня.
Британці назвали найкращі електромобілі 2023 рокуБританці назвали найкращі електромобілі 2023 року
Експерти назвали найкращі електромобілі та гібридні автомобілі цього року. Для зручності рейтинг розділили на категорії, для кожної з яких було визначено переможця.
Ще 3 розвідкомплекси «ШАРК» від «ОКО ЗА ОКО» передано аеророзвідникамЩе 3 розвідкомплекси «ШАРК» від «ОКО ЗА ОКО» передано аеророзвідникам
Мережа ОККО та Фонд «Повернись живим» передали ще 3 розвідкомплекси «ШАРК» військовим.
BYD готує розкішний електричний седан YangWangBYD готує розкішний електричний седан YangWang
Новий електричний седан YangWang запропонує багате оснащення та передові технології. Електромобіль оснастять 1180-сильною силовою установкою.
Новий електричний кросовер Renault спіймали на парковціНовий електричний кросовер Renault спіймали на парковці
До офіційного дебюту залишилося не так багато часу, тому виробник не докладає надзусиль із секретністю.
Раритетний автомобіль переобладнали під мотодрезинуРаритетний автомобіль переобладнали під мотодрезину
Між Гайвороном, на Кіровоградщині та Рудницею, що на Вінниччині працює цікава мотодрезина з обслуговування «вузькоколійки».
KIA інвестує мільярди в новий завод електромобілівKIA інвестує мільярди в новий завод електромобілів
KIA інвестує мільярди в новий завод у Нуево-Леоні. На ньому нібито «вироблятимуть дві нові електричні моделі спільно з Hyundai».
Новий кросовер Cupra Formentor помітили під час тестівНовий кросовер Cupra Formentor помітили під час тестів
Cupra Formentor 2024 буде запропоновано з великою кількістю силових установок на вибір. Кросовер стане ще сучаснішим і технологічнішим.
Bentley відкликає 3,5 тис. кросоверів Bentayga через ризик загорянняBentley відкликає 3,5 тис. кросоверів Bentayga через ризик загоряння
Загалом під відкликання потраплять 3527 автомобілів, випущених у період з березня 2016-го по червень 2023 року.
В Україні відновили найстаріший діючий тролейбусВ Україні відновили найстаріший діючий тролейбус
У Рівному відновили перший тролейбус, який планують використовувати як історичну атракцію.
Китайський експорт дизельного пального у вересні зросте до понад 1 млн тоннКитайський експорт дизельного пального у вересні зросте до понад 1 млн тонн
Зі слів трейдерів і аналітиків, китайські нафтопереробники готові збільшити експорт дизельного пального у вересні до понад 1 млн метричних тонн завдяки прибутковій маржі від продажу за кордоном.
Компанія Alfa Romeo показала свій останній бензиновий суперкарКомпанія Alfa Romeo показала свій останній бензиновий суперкар
Alfa Romeo 33 Stradale отримав незвичайний дизайн і буде випущений обмеженим тиражем. Суперкар оснащений турбованим двигуном потужністю понад 620 сил.
Toyota вперше в історії випустить понад 10 млн автомобілів за рікToyota вперше в історії випустить понад 10 млн автомобілів за рік
Автовиробник поставив за мету випустити 10,2 млн машин за 12-місячний період. З них 3,4 млн автомобілів Toyota і Lexus буде вироблено в Японії, а ще 6,8 млн одиниць - на закордонних виробничих майданчиках.
Jeep Wrangler перетнув межу у 5 мільйонів продажівJeep Wrangler перетнув межу у 5 мільйонів продажів
Генеральний директор Jeep North America Джим Моррісон оголосив, що через 37 років зі старту продажів реалізований 5-мільйонний Jeep Wrangler.
Україна та Норвегія домовились про «транспортний безвіз»Україна та Норвегія домовились про «транспортний безвіз»
Україна розширила список країн, з якими діє угода про вантажні перевезення автомобільним транспортом - про транспортний безвіз домовилися із Норвегією, спеціальний режим починає діяти з 1 вересня.
Honda виводить на ринок США Monkey і Super Cub 2024-го модельного рокуHonda виводить на ринок США Monkey і Super Cub 2024-го модельного року
Прихильників квадроциклів для сільськогосподарських робіт чи бажаючих мати класичний мотоцикл для вулиці бренд Honda сповна вдовольнить модельною лінійкою 2024 року.
На фронті у «Сил оборони» помічені модернізовані бронемашини «Козак-2М1»На фронті у «Сил оборони» помічені модернізовані бронемашини «Козак-2М1»
На бронемашині встановлений невідомий бойовий модуль з дистанційним управлінням. Він оснащений великокаліберним кулеметом КПВТ і потужною оптичною системою з кількома каналами спостереження.
На продаж виставили відновлений пікап Jeep J-10 Honcho SportssideНа продаж виставили відновлений пікап Jeep J-10 Honcho Sportsside
Підрозділ JeepHeritage, що спеціалізується на відновленні класичних автомобілів бренду, представив відроджений Jeep J-10 Honcho Sportsside.
У Чехії дозволили їздити зі швидкістю 150 км/годУ Чехії дозволили їздити зі швидкістю 150 км/год
Чеські депутати схвалили збільшення швидкісного режиму на деяких ділянках автошляхів зі 130 до 150 км/год. Нова норма набуде чинності з 1 січня наступного року.
Популярні модели Hyundai та KIA отримають нові системи PHEVПопулярні модели Hyundai та KIA отримають нові системи PHEV
Моделі, включені в новий план розвитку PHEV середнього та великого розміру, включають седан Grandeur, а також моделі Hyundai Santa Fe та KIA Sorento, які є лідерами з продажу Hyundai та KIA.
У вересні на український ринок повернеться дизпальне з Саудівської АравіїУ вересні на український ринок повернеться дизпальне з Саудівської Аравії
Наступного місяця очікується відновлення постачань дизельного пального виробництва Yanbu Aramco Sinopec Refining Company (YASREF) на ринок України.
Презентовано інноваційний кемпер для електромобілівПрезентовано інноваційний кемпер для електромобілів
На виставці караванінгу Caravan Salon 2023 у Дюсельдорфі на стенді компанії Knaus відбувся світовий дебют кемпера Yaseo.
Європейський авторинок зростає 12-й місяць поспільЄвропейський авторинок зростає 12-й місяць поспіль
У липні 2023 року автомобільний ринок ЄС продовжив траєкторію зростання, збільшившись на 15,2% - дванадцятий місяць поспіль.
Маловідома тайванська компанія звинуватила Tesla у плагіатіМаловідома тайванська компанія звинуватила Tesla у плагіаті
Справа в тому що маловідома тайванська фірма Hulumao ще з 2017 року продає аналогічний до тесловського лежак для котів. Більше того, вона отримала нагороду за дизайн.
Розкішний Rolls-Royce Phantom II перетворили на нестандартний електромобільРозкішний Rolls-Royce Phantom II перетворили на нестандартний електромобіль
Rolls-Royce Phantom II перетворили на електромобіль без зовнішніх змін. Електрокар здатний проїхати до 241 км на одному заряді.
Jeep та фанати бренду відзначають 70-річчя підкорення легендарного пригодницького шляху Rubicon TrailJeep та фанати бренду відзначають 70-річчя підкорення легендарного пригодницького шляху Rubicon Trail
Бренд Jeep відзначає 70-річний ювілей Jeep Jamboree Trail Ride: легендарний шлях Rubicon Trail, потужна спільнота фанатів, вражаючі позашляхові можливості автомобілів.
Volkswagen презентував новий PassatVolkswagen презентував новий Passat
Публічний дебют VW Passat 2024 відбудеться наступного тижня на автосалоні IAA у Мюнхені. У продаж новинка надійде у першому кварталі наступного року.
У Києві вводять новий формат перепусток на автівки для пересування під час комендантської годиниУ Києві вводять новий формат перепусток на автівки для пересування під час комендантської години
У Києві з 25 вересня 2023 року планують ввести перепустки нового формату для пересування містом на автомобілі під час комендантської години.
Hyundai представив першу повнопривідну SonataHyundai представив першу повнопривідну Sonata
Це перша повнопривідна Sonata. Вона отримала систему HTRAC (Hyundai TRACtion), яка активно розподіляє потужність спереду або ззаду за необхідності.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015