Новий електрокар BMW засвітився напередодні дебюту

19:35 31.08.2023
Новий електрокар BMW засвітився напередодні дебюту

На автосалоні IAA Mobility у Мюнхені компанія BMW має намір представити концептуальний електрокар Vision Neue Klasse. Напередодні дебюту виробник опублікував короткий тизер моделі.

На відео показано передню частину електричного шоу-кара. Традиційна решітка радіатора з плоскими вертикальними ламелями та стильний логотип марки між цими «ніздрями» нагадують концепт iVision Dee, показаний у січні цього року.

У BMW Group зазначили, що решітка нового електрокара отримали унікальне підсвічування, що імітує дихання. Виробництво Neue Klasse розпочнеться у 2025 році в Угорщині.

Повідомляється, що новинка стане основою для шести інших електричних моделей, які представлять із різницею у 24 місяці, починаючи з 2025 року. Електрокари на цій платформі пропонуватимуть потужність від 268 до 1314 к.с. Вони можуть підтримувати батареї ємністю від 75 до 150 кВтг.

Inhale innovation, exhale transformation.

As we make individual mobility more human, intelligent & responsible, we’re excited to launch our BMW Vision Neue Klasse, a symbol of an inspiring future, on September 2nd:https://t.co/7a9zNn3KfZ#BMWGroup #NeueKlasse pic.twitter.com/8vWV7hrKTs

— BMW Group (@BMWGroup) August 30, 2023

Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015