Новости за 30.07.2023

Новий KIA Sorento 2024 засвітився на відеоНовий KIA Sorento 2024 засвітився на відео
KIA Sorento 2024 змінився зовні й отримав новий салон. Кросовер буде доступний у бензинових, дизельних і гібридних модифікаціях.
Hyundai вивів оновлений електромобіль IONIQ 5 на тестиHyundai вивів оновлений електромобіль IONIQ 5 на тести
Оновлений Hyundai IONIQ 5 у камуфляжі був помічений у Південній Кореї під час випробувань.
Виявлено 30-річний суперкар Ferrari з пробігом 570 кмВиявлено 30-річний суперкар Ferrari з пробігом 570 км
Ferrari 348 TB простояв 30 років у гаражі в Німеччині і не виїжджав на дороги. Суперкар ідеально зберігся і має вигляд як новий.
Опубліковано нові зображення Toyota Land Cruiser Prado наступного поколінняОпубліковано нові зображення Toyota Land Cruiser Prado наступного покоління
Завдяки опублікованим на днях тизерам секретів щодо зовнішності нового Прадо практично не лишилося.
Зліт власників спортивних Hyundai закінчився масштабною ДТПЗліт власників спортивних Hyundai закінчився масштабною ДТП
Спортивні Hyundai i30 N рухалися по трасі колоною, і їхні водії не дотримувалися безпечної дистанції. В аварії постраждали шестеро людей.
Китайські виробники акумуляторів побудують завод в УгорщиніКитайські виробники акумуляторів побудують завод в Угорщині
Sunwoda Electronic поповнила список китайських виробників акумуляторів для електромобілів, що просуваються на європейський ринок через Угорщину.
Ціни на пальне мають великий потенціал до зростанняЦіни на пальне мають великий потенціал до зростання
Уже в серпні варто очікувати, що ціни на бензини в Україні можуть зрости до 60 грн/л, на дизпальне - до 55 грн/л.
ТОП-10 нових автомобілів, які продають дорожче, ніж рекомендуютьТОП-10 нових автомобілів, які продають дорожче, ніж рекомендують
Експерти американської пошукової системи iSeeCars, проаналізувавши продаж 13 млн нових автомобілів, назвали 10 моделей, які продають за ціною, яка найбільше вища, ніж рекомендують автовиробники.
Рідкісний спорткар Mercedes з 90-х відновили до стану нового автоРідкісний спорткар Mercedes з 90-х відновили до стану нового авто
Майстри почистили кузов та салон Mercedes-Benz SL500. Спорткар оснащений 306-сильним двигуном і може розганятися від 0 до 100 км/год за 6,5 секунди.
Renault та Nissan уклали остаточні угодиRenault та Nissan уклали остаточні угоди
У рамках цієї співпраці компанія Nissan підтвердила свій намір стати стратегічним інвестором Ampere, нового підрозділу Групи Renault, що займається розробкою електромобілів та програмного забезпечення в Європі.
Lamborghini Revuelto розпродано на два роки впередLamborghini Revuelto розпродано на два роки вперед
І хоча обсяг розкуплених авто не вказаний, він явно невеликий і вимірюється швидше сотнями, ніж тисячами.
Унікальний Mercedes-Benz Майкла Джордана продадуть за 23 долараУнікальний Mercedes-Benz Майкла Джордана продадуть за 23 долара
Розкішне купе оцінили в 120 000 доларів, але випадковий щасливчик зможе виграти автомобіль лише за 23 долари. Авто оснащене 394-сильним двигуном і має багате оснащення.
Toyota планує продати акції KDDI для покращення позицій на ринку електромобілівToyota планує продати акції KDDI для покращення позицій на ринку електромобілів
Toyota Motor Corp заявила, що продасть акцій KDDI на суму 1,8 мільярдів доларів. Залучені кошти компанія планує спрямувати на зміцнення своїх позицій на ринку електромобілів.
Опубліковано фото салону позашляховика Stone 01 EREVОпубліковано фото салону позашляховика Stone 01 EREV
Китайське видання CarNewsChina опублікувало шпигунський знімок салону майбутнього позашляховика Stone 01 EREV.
Електромобіль Fiat 500 допрацювали в ательє Carrozeria CastagnaЕлектромобіль Fiat 500 допрацювали в ательє Carrozeria Castagna
Електромобіль Fiat 500 отримає нестандартну версію в кузові кабріолет. Його виставили на терасі одного з готелів на італійському озері Комо.
Опубліковано список європейських авто-бестселерів 2023 рокуОпубліковано список європейських авто-бестселерів 2023 року
За даними Jato Dynamics, з січня по червень у Європі було продано більше 6,5 млн легковиків - це найбільший за цей період обсяг піврічних реєстрацій з часів пандемії Covid-19.
Генпрокуратура Каліфорнії перевірить Tesla через проблеми з автопілотом та рекламуГенпрокуратура Каліфорнії перевірить Tesla через проблеми з автопілотом та рекламу
Генпрокуратура штату Каліфорнія ініціювала перевірку щодо компанії Tesla: увагу відомства привернула функція Autopilot на машинах компанії, а також маркетингова політика автовиробника.
Виявлено культовий Chevrolet Chevelle в ідеальному станіВиявлено культовий Chevrolet Chevelle в ідеальному стані
За 51 рік у Chevrolet Chevelle був тільки один власник, а його пробіг становить лише 36 500 км. Стан авто здивував навіть професійних реставраторів.
Tesla оригінально потролила Ford, вивівши на тести спеціальний CybertruckTesla оригінально потролила Ford, вивівши на тести спеціальний Cybertruck
Виробництво футуристичного електропікапа Tesla Cybertruck вже почалося, причому на дорогах все ще можна зустріти прототипи моделі. Але не всі вони є стандартними.
У США знайшли унікальний фургон VolkswagenУ США знайшли унікальний фургон Volkswagen
Фургон належить американському колекціонеру, який відновив автомобіль до початкового стану. Усередині Volkswagen Type 2 Schulwagen знаходяться ящики з інструментами та двигун.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015