Tesla оригінально потролила Ford, вивівши на тести спеціальний Cybertruck

17:44 30.07.2023
Tesla оригінально потролила Ford, вивівши на тести спеціальний Cybertruck

Виробництво футуристичного електропікапа Tesla Cybertruck вже почалося, причому на дорогах все ще можна зустріти прототипи моделі. Але не всі вони є стандартними.

Наприклад, на дороги Каліфорнії виїхали пікапи Cybertruck, які обклеїли плівкою, надавши їм вигляду Ford F-150 Lightning. На маскування нанесені дверні ручки, ліхтарі та навіть виштампування, характерні для моделі-конкурента. Таким чином, Tesla відповіла на критику з боку Ford.

Тролінг із боку Tesla пов'язаний зі словами генерального директора Ford Motor Company Джима Фарлі. Він розкритикував Cybertruck, заявивши, що той не може бути робочим пікапам. За його словами, у F-150 є рама і тому він надійніший.

Однак інженери Tesla Cybertruck у відповідь акцентували увагу на тому, що у їх пікапа кузов зроблений з високоміцної сталі, тому рамна конструкція йому не потрібна. Але тільки словами вони, судячи з фото з інтернету, не обмежилися. Тролінг вийшов знатним.

EXCLUSIVE: Pictures of one of the rarest cars in the world... the $TSLA Cybertruck --- in the wild! pic.twitter.com/NRWzlOLRkF

— Last Call (@LastCallCNBC) July 26, 2023

Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015