Новости за 30.04.2023

Опубліковано рендерні зображення нового Renault CapturОпубліковано рендерні зображення нового Renault Captur
Новий Renault Captur зміниться зовні та отримає набір сучасних опцій. Кросовер запропонують у версіях потужністю від 100 до 160 к.с.
Skoda Fabia стане жертвою Євро-7Skoda Fabia стане жертвою Євро-7
Skoda може припинити виробництво Fabia у 2025 році, після набуття чинності екологічних норм Євро-7.
Куди рухається світовий автопром? Головні китайські трендиКуди рухається світовий автопром? Головні китайські тренди
Автовиробники по різному намагалися справити фурор на автосалоні в Шанхаї. Рівень «гравців» теж зростає. Тож світові тренди тепер походять саме звідси.
Новий Porsche Panamera помітили без камуфляжуНовий Porsche Panamera помітили без камуфляжу
Porsche Panamera пройде фейсліфтинг слідом за Cayenne. Автомобіль зміниться зовні та всередині, а також отримає новий двигун.
Bentley представила оновлені Continental GT та GTC AzureBentley представила оновлені Continental GT та GTC Azure
Компанія Bentley трохи оновила сімейство Continental GT Azure. Купе і кабріолетам замінили решітку радіатора - тепер вона така ж, як у довгобазної Bentayga EWB Azure.
Новий Chery Tiggo 9 отримав цінникНовий Chery Tiggo 9 отримав цінник
Chery анонсувала прийом попередніх замовлень на новий середньорозмірний кросовер Tiggo 9. Передпродажі флагмана стартували 29 квітня.
Chery показала недорогий преміальний кросовер Exeed LXChery показала недорогий преміальний кросовер Exeed LX
Exeed LX змінився зовні та отримав нову мультимедійну систему. Лінійка отримала гібридну версію, яка розганяється до 100 км/год за 5 секунд і може проїхати 80 км на електротязі.
Мадрид передав Херсону 32 пасажирських автобуси замість вкрадених росіянамиМадрид передав Херсону 32 пасажирських автобуси замість вкрадених росіянами
Перша партія з 25 автобусів уже прибула в Україну й стала на баланс міста, ще сім очікуються найближчими днями.
Електричний пікап Geely Radar RD6 отримав нову модифікаціюЕлектричний пікап Geely Radar RD6 отримав нову модифікацію
Бренд Radar, що належить китайській Geely, випустив на домашній ринок нову комплектацію свого електричного пікапа RD6. Вона отримала назву Business Edition.
Суперкар Ferrari F8 отримав тюнінг у стилі «жувальної гумки»Суперкар Ferrari F8 отримав тюнінг у стилі «жувальної гумки»
Mansory F8XX Spider виконаний у єдиному екземплярі та сильно відрізняється від стандартного авто. Тюнери також зробили суперкар ще швидшим.
Компанія Leoni зосередилась на кабельних рішеннях для електромобілівКомпанія Leoni зосередилась на кабельних рішеннях для електромобілів
Постачальник автомобільних запчастин Leoni в майбутньому буде більше зосереджуватися на кабельних рішеннях для електромобілів.
Презентовано електричний сіті-кар MG Comet EVПрезентовано електричний сіті-кар MG Comet EV
Британська марка MG, яка належить китайській SAIC Motor, представила крихітний чотиримісний сіті-кар із повністю електричною силовою установкою.
Розсекречено електричного наступника бренду SaabРозсекречено електричного наступника бренду Saab
NEVS Emily GT отримав стильний зовнішній вигляд та великий запас ходу. При проєктуванні моделі інженери надихалися Porsche Panamera та Taycan.
На Херсощині відбудовано ще один міст  завдяки імпортеру BMWНа Херсощині відбудовано ще один міст завдяки імпортеру BMW
Новий міст забезпечить місцевим жителям безпечний проїзд та отримання такої необхідної у цій постраждалій від війни області гуманітарної допомоги.
Daimler запускає у США новий бренд електричних вантажівок середньої вантажопідйомностіDaimler запускає у США новий бренд електричних вантажівок середньої вантажопідйомності
Виробник комерційних автомобілів Daimler Truck у четвер запустив бренд електричних вантажівок середньої вантажопідйомності Rizon для ринку США.
У зруйнованому сараї виявили величезну колекцію ретроавтоУ зруйнованому сараї виявили величезну колекцію ретроавто
Під завалами будівлі у Великій Британії опинилися рідкісні старовинні авто. Вони не виїжджали на дороги щонайменше 40 років.
У нових Ford Bronco та Ranger відвалюються колесаУ нових Ford Bronco та Ranger відвалюються колеса
Для перевірки та ремонту в США відкликають 992 екземпляри Bronco та 442 - Ranger, які зійшли з конвеєра заводу в Мічигані в період з 9 по 13 лютого 2023 року.
Американці почали масово відмовлятися від автомобілів ToyotaАмериканці почали масово відмовлятися від автомобілів Toyota
Дилерська мережа CarMax опублікувала результати свого звіту про споживачів електромобілів за весну 2023 року.
Французький модний дім створив унікальний кабріолет у ретростиліФранцузький модний дім створив унікальний кабріолет у ретростилі
Celine Mini Moke створено для рекламної компанії бренду La Collection de Saint-Tropez. Автомобіль отримав багато нових декоративних елементів.
Перші десятки Volkswagen Transporter від геймерів вже на фронтіПерші десятки Volkswagen Transporter від геймерів вже на фронті
Стало відомо, куди відправились сірі Volkswagen Transporter, які були закуплені на кошти розробників ігор та геймерів.
У кросовера Toyota RAV4 виявили заводський дефектУ кросовера Toyota RAV4 виявили заводський дефект
Власники популярного у США кросовера подають колективний позов, оскільки дилери відмовляють у гарантійному ремонті.
Фотошпигуни розсекретили дизайн нового BMW 5 SeriesФотошпигуни розсекретили дизайн нового BMW 5 Series
Фотошпигунам вдалось сфотографувати задню частину нового BMW 5 Series. Можна помітити безліч змін, порівняно з моделлю поточного покоління.
Audi представила чергову прощальну версію спорткупе TTAudi представила чергову прощальну версію спорткупе TT
Audi анонсувала нове спеціальне видання спортивного купе TT - TT Memorial Edition. Новинка продовжує прощальну серію, якою німецька марка планує завершити виробництво моделі.
На продаж виставили рідкісний спортивний Jaguar зірки «Віднесених вітром»На продаж виставили рідкісний спортивний Jaguar зірки «Віднесених вітром»
Jaguar XK 120 був найшвидшим автомобілем свого часу. Спортивна модель зі 160-сильною шісткою встановила світовий рекорд швидкості - 212 км/год.
Компанія Alpine анонсувала дебют нового електричного хот-хетчу A290 BetaКомпанія Alpine анонсувала дебют нового електричного хот-хетчу A290 Beta
На початку 2021 року Alpine оголосила про плани перетворитися на суто електричний бренд і запропонувати так званий «Гараж мрії», що складається з трьох автомобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015