Компанія Leoni зосередилась на кабельних рішеннях для електромобілів

22:20 30.04.2023
Компанія Leoni зосередилась на кабельних рішеннях для електромобілів

Завдяки новому підрозділу Charging & Power Solutions (CPS), постачальник автомобільних запчастин Leoni в майбутньому буде більше зосереджуватися на кабельних рішеннях для електромобілів. Вже є сертифікати для європейського, американського, японського та китайського ринків.

Щоб підкреслити реорганізацію, Leoni перейменовує свій колишній бізнес-підрозділ «Кабелі для електроприладів» на «Зарядні та енергетичні рішення». За словами виробника з Нюрнберга, асортимент продукції сімейства брендів Leoni EcoSense охоплює всі актуальні на ринку типи кондуктивної зарядки, тобто однофазну зарядку змінного струму для побутових підключень, трифазну зарядку змінного струму для побутових підключень і громадських зарядних станцій, а також зарядку постійним струмом. Останнім доповненням до асортименту продукції є системи з рідинним охолодженням для зарядки HPC.

Під час розробки Leoni спирається на власний відділ моделювання та тестування.

«Компоненти проектуються віртуально на ранній стадії розробки, а потім тестуються в реальних умовах у тісній співпраці з клієнтом», - пояснює компанія з Нюрнберга.

Зарядні кабелі EcoSense виробляються на підприємствах у Німеччині, Польщі, Китаї та Мексиці. З огляду на швидко зростаючий попит, в останні роки потужності були додатково розширені в усіх регіонах, повідомляють у штаб-квартирі компанії. У найближчі п'ять років Leoni має намір інвестувати в додаткові виробничі потужності по всьому світу, щоб мати можливість задовольнити високий попит на ринку.

Міхаель Вальц, директор з продажу та управління продукцією, коментує реорганізацію наступним чином: «Звичайно, ми продовжимо пропонувати наші добре відомі продукти для побутової техніки, будівельної та освітлювальної галузей. Однак попит на наші рішення для електричних зарядок настільки великий, що ми змінили фокус нашої роботи над розробками. Окрім виробничих потужностей, ми також наростили ресурси у сфері розробки та продажів, щоб мати все необхідне для подальшого зростання нашої міжнародної мережі. Нова назва «Charging & Power Solutions» тепер також зовні відображає зміни останніх років».


Источник: Electrive
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015