Новости за 29.09.2023

Найдоступніший електрокросовер KIA показали на рендеріНайдоступніший електрокросовер KIA показали на рендері
KIA EV3 - компактний електросовер завдовжки трохи більше 4 метрів. Запас ходу електромобіля становитиме приблизно 400 км.
BMW Motorrad офіційно представив новий R 1300 GSBMW Motorrad офіційно представив новий R 1300 GS
Новий BMW R 1300 GS, який у народі називають «Гусаком», представлено офіційно. Новинка отримала новий дизайн, потужніший опозитний двигун і нову підвіску.
Найбільший і найдорожчий кросовер Lexus надійшов у продажНайбільший і найдорожчий кросовер Lexus надійшов у продаж
Lexus TX - повнорозмірний кросовер завдовжки понад 5 метрів із просторим салоном і великим багажником. Модель зі старту запропонована в бензиновій і гібридній версіях.
У занедбаному сараї знайшли рідкісне раритетне купе Borgward IsabellaУ занедбаному сараї знайшли рідкісне раритетне купе Borgward Isabella
У США у занедбаному сараї автомобільні ентузіасти виявили рідкісний раритетний Borgward Isabella. Точна дата випуску даного екземпляра моделі невідома.
Bentley Continental GT отримав екстравагантний тюнінгBentley Continental GT отримав екстравагантний тюнінг
Розкішний спорткар Bentley Continental GT став ще розкішнішим і швидшим. Тюнери зробили зовнішній вигляд автомобіля ще екстравагантнішим.
Honda та General Motors презентували новий кросовер PrologueHonda та General Motors презентували новий кросовер Prologue
Кросовер Honda Prologue - електричний аналог моделі CR-V із запасом ходу 480 км. У електрокара великий багажник і багате оснащення.
Nissan оновив седан Versa до 2024-го модельного рокуNissan оновив седан Versa до 2024-го модельного року
Вартість автомобіля зросла всього на 150 доларів, завдяки чому Versa зберегла звання найдоступнішої нової машини в США.
Електричний аеромобіль Joby Aviation прийняли на службу до ВПС СШАЕлектричний аеромобіль Joby Aviation прийняли на службу до ВПС США
Розробник eVTOL Joby Aviation починає постачання електричних літальних апаратів Joby військово-повітряним силам США. Сума контракту, підписаного з Міністерством оборони США у квітні цього року, складає 131 мільйон доларів.
Toyota презентувала розкішну версію пікапа TundraToyota презентувала розкішну версію пікапа Tundra
Випустять тільки 1500 пікапів Toyota Tundra 1794 Limited Edition. У авто виразний дизайн і розкішний салон, а ходова підготовлена до бездоріжжя.
Статистика за місяць: як змінилися ціни на пальнеСтатистика за місяць: як змінилися ціни на пальне
За місяць (31 серпня - 29 вересня) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 2,33 грн/л і склала 55,12 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 2,47 грн/л - до 58,07 грн/л, а дизельне пальне - на 2,49 грн/л, до 55,09 грн/л.
Презентовано екстремальний кросовер Lamborghini UrusПрезентовано екстремальний кросовер Lamborghini Urus
Німецьке тюнінг-ательє ABT Sportsline представило проект на базі кросовера Lamborghini Urus. Новинка отримала приставку Scatenato у назві та вийде тиражем у 99 екземплярів.
Nissan презентував оригінальний міський хетчбек DayzNissan презентував оригінальний міський хетчбек Dayz
Nissan Dayz - субкомпактний міський хетчбек завдовжки лише 3,4 метра. Модель запропонована у версіях потужністю 48 і 64 сил.
Новий седан KIA K4 знову помітили під час тестівНовий седан KIA K4 знову помітили під час тестів
Незважаючи на щільний темний кожух на кузові, можна роздивитись декілька дуже цікавих елементів.
KTM і BRABUS знову випустили партію ексклюзивних мотоциклівKTM і BRABUS знову випустили партію ексклюзивних мотоциклів
Співпраця KTM і BRABUS, в результаті якої недавній випуск моделі S 1300 R зі 154 одиниць продали за 2 хвилини, добігає кінця. Однак сюрприз шанувальникам все-таки буде...
Geely готує великий сімейний седан Preface LGeely готує великий сімейний седан Preface L
Седан Geely Preface L змінився зовні, став більшим і отримав повністю новий салон. Автомобіль оснащений гібридною установкою від Volvo.
Презентовано доопрацьований пікап-малюк Ram 1500 TRXПрезентовано доопрацьований пікап-малюк Ram 1500 TRX
У США тюнери презентували унікальний пікап на базі Ram 1500 TRX. Він отримав назву «Baby TRX» і є одним із найяскравіших і найпотужніших бензинових пікапів у світі.
Land Rover Defender перетворили на електромобіль для суперяхтиLand Rover Defender перетворили на електромобіль для суперяхти
Британська компанія Everrati, що спеціалізується на електрифікації класичних автомобілів, представила електричний Land Rover Defender з місцем для зберігання охолодженого шампанського під капотом.
Українець створив незвичайний велосипед на гусеницяхУкраїнець створив незвичайний велосипед на гусеницях
Новий винахід українця без проблем їздить по дорогах і став стійкішим за традиційний велосипед. Блогер показав весь процес складання у своєму ролику.
За вересень автогаз на АЗС у середньому виріс до 25,75 грн/лЗа вересень автогаз на АЗС у середньому виріс до 25,75 грн/л
Середня ціна на скраплений газ за місяць (із 31 серпня по 29 вересня) у мережах АЗС зросла на 1,76 грн/л - до 25,75 грн/л.
У США подали позов на Tesla за переслідування темношкірих співробітниківУ США подали позов на Tesla за переслідування темношкірих співробітників
28 вересня агентство з цивільних прав США подало до суду на Tesla за жорстокі переслідування темношкірих працівників на своєму флагманському заводі у Фрімонті, Каліфорнія.
Porsche представила нову «іграшку» для любителів трекуPorsche представила нову «іграшку» для любителів треку
Porsche 911 GT3 R Rennsport випустять обмеженим тиражем у 77 екземплярів. Суперкар отримав 620-сильний двигун, який здатний розкручуватися до 9400 об/хв.
Корпорація УкрАВТО змінить форму власностіКорпорація УкрАВТО змінить форму власності
Корпорація УкрАВТО змінює організаційно-правову форму з Приватного Акціонерного Товариства на Товариство з обмеженою відповідальністю.
Toyota Highlander отримав нову версію Nightshade EditionToyota Highlander отримав нову версію Nightshade Edition
Він передбачає безліч чорних елементів на кузові, від радіаторної решітки та бічних дзеркал заднього виду до шильдиків та «акулього плавничка».
За компактним кросовером Jeep Avenger вишикувалися чергиЗа компактним кросовером Jeep Avenger вишикувалися черги
Кросовер Jeep Avenger - найкомпактніша модель у лінійці марки. Його пропонують в електричній і гібридній модифікаціях.
Ілон Маск заявив, що Ford, GM та Stellantis незабаром збанкрутуютьІлон Маск заявив, що Ford, GM та Stellantis незабаром збанкрутують
Ілон Маск припустив, що Ford, General Motors та Stellantis можуть збанкрутувати, якщо виконають вимоги UAW.
Volkswagen призупиняє виробництво електромобілів у Німеччині через низький попитVolkswagen призупиняє виробництво електромобілів у Німеччині через низький попит
Минулого тижня стало відомо, що Volkswagen скорочує виробництво електромобілів на двох німецьких заводах, у Дрездені та Цвіккау. Офіційна причина - падіння попиту.
Литва вимагає від власників авто з російськими номерами вивезти їх з ЄвросоюзуЛитва вимагає від власників авто з російськими номерами вивезти їх з Євросоюзу
Виняток поширюється на російських громадян, які прямують транзитом до Калінінградської області або з неї. Проте існує кілька певних умов.
Поліція Баварії поповнила автопарк МВС УкраїниПоліція Баварії поповнила автопарк МВС України
У Києві відбулась урочиста передача 30 спеціально обладнаних автомобілів та іншого моторно-комунікаційного обладнання, які поліція Баварії подарувала українським колегам.
ДП підозрілого походження з Болгарії заливає південьДП підозрілого походження з Болгарії заливає південь
Постачальники ДП з Болгарії посилили ціновий демпінг на українському ринку. Про це повідомляють трейдери, що оперують в південних регіонах України.
Зірковий футболіст розбив ексклюзивний тюнінгований Rolls-RoyceЗірковий футболіст розбив ексклюзивний тюнінгований Rolls-Royce
Rolls-Royce Wraith Маркуса Решфорда тюнінгували в ательє Mansory. Потужність купе збільшили до 740 сил, а його салон оздобили дорогою шкірою.
Електропікап Tesla Cybertruck «вдягнули» в синій піксельЕлектропікап Tesla Cybertruck «вдягнули» в синій піксель
У Каліфорнії помітили Tesla Cybertruck в синій піксельній упаковці, яка раніше не зустрічалася. Це вже 5-та версія камуфляжу, використана виробником для прототипів довгоочікуваного електричного пікапа.
Художник-аутист перетворив Bentley Bentayga на унікальний арт-карХудожник-аутист перетворив Bentley Bentayga на унікальний арт-кар
Компанія Bentley спільно з відомим британським архітектурним художником Стівеном Уілтширом створили унікальний арт-кар, присвячений інклюзивності та різноманітності.
Старий 35-річний Mercedes-Benz 560SL пішов із молотка за 80 тисяч доларівСтарий 35-річний Mercedes-Benz 560SL пішов із молотка за 80 тисяч доларів
Mercedes-Benz 560SL був одним із найбільш технологічних і розкішніших родстерів свого часу. Спорткар оснащений великим 227-сильним двигуном V8.
Світове автовиробництво збільшилось на 12 відсотківСвітове автовиробництво збільшилось на 12 відсотків
За даними всесвітньої організації автовиробників, впродовж першого півріччя 2023 року глобальне виробництва автотранспорту склало 44,035 млн од.
Дакарівський електромобіль Audi RS Q e-tron вирушив у турне трьома європейськими столицямиДакарівський електромобіль Audi RS Q e-tron вирушив у турне трьома європейськими столицями
Рік тому Audi Sport продемонструвала ралі-кар RS Q e-tron у Гамбурзі. Цього року промо-тур DakarCity Tour включає три європейські столиці, в яких народилися заводські водії Audi. З
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015