Toyota Highlander отримав нову версію Nightshade Edition

18:21 29.09.2023
Toyota Highlander отримав нову версію Nightshade Edition

Toyota оптимізувала лінійку Highlander. Кросовер втратив колишню базову версію L. Наразі список комплектацій починається з версії LE, чим і пояснюється здорожчання моделі на 2500 доларів. Цінник Toyota Highlander 2024 року стартує від 39 120 доларів.

Також у новому модельному році кросовер доступний з пакетом Nightshade Edition, але тільки в комплектаціях LE та XLE із гібридною силовою установкою. Такий пакет отримає Corolla Cross 2024 року. Він передбачає безліч чорних елементів на кузові, від радіаторної решітки та бічних дзеркал заднього виду до шильдиків та «акулього плавничка». У комплектації XLE Nightshade у чорний також пофарбовані рейлінги на даху.

У кузовній палітрі чотири кольори: Cement, Wind Chill Pearl, Midnight Black Metallic та Ruby Flare Pearl. При цьому 18,0-дюймові колісні диски із п'ятьма спицями доступні виключно у чорному.

Також пакет Nightshade Edition передбачає особливу оббивку сидінь. У LE - це чорний текстиль, XLE - двокольорове оздоблення Softex зі срібним акцентним рядком та вставками із тисненої тканини. При чому у XLE передні сидіння з підігрівом, водійське з електрорегулюванням (10 позицій). Крім того, у другому ряді встановлені капітанські крісла.

Обидві комплектації Highlander Nightshade стандартно укомплектовані 8,0-дюймовим сенсорним екраном. Опціональний 12,3-дюймовий дисплей доступний лише для XLE. Також вона з конвеєра оснащена електроприводом багажних дверей, дзеркалом заднього виду з автозатемненням, сонцезахисними шторками в задньому ряді та універсальним механізмом відкриття гаражних воріт HomeLink.

У США передньопривідний Toyota Highlander LE Nightshade коштує 41 720 доларів, повнопривідний - 43 320 доларів. Комплектація LE Nightshade - 44 870 та 46 470 доларів відповідно.


Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015