Новости за 29.06.2023

В Європі стартували продажі спортивного електрокросовера Lotus EletreВ Європі стартували продажі спортивного електрокросовера Lotus Eletre
Британська компанія Lotus Cars Limited оголосила європейські ціни свого електричного кросовера Eletre.
Lexus ES оновився і подорожчавLexus ES оновився і подорожчав
Компанія Lexus осучаснила седан ES. Оновлення Lexus ES вийшло доволі скромним.
BMW готує ребрендинг бренду AlpinaBMW готує ребрендинг бренду Alpina
Заявки на реєстрацію товарних знаків, подані BMW до відомства з патентів та товарних знаків у Німеччині, свідчать про те, що ребрендинг Alpina в даний час перебуває в роботі.
Компанія Infiniti готує чотири нові моделіКомпанія Infiniti готує чотири нові моделі
Infiniti розробляє чотири абсолютно нові моделі. Найближчими роками дебютують кросовер, позашляховик і два електромобілі.
У Таїланді побудують гігантський акумуляторний заводУ Таїланді побудують гігантський акумуляторний завод
Каліфорнійська компанія Rondo Energy та таїландська Siam Cement Group перетворять свій завод у Таїланді на найбільше у світі виробництво акумуляторних блоків.
Toyota анонсувала лімітовану серію GR86Toyota анонсувала лімітовану серію GR86
Toyota присвятила нове купе GR86 культовій моделі «хачіроку» з 1980-х. Спорткар буде випущений обмеженим тиражем.
Ательє Hennessey «розігнало» Cadillac CT5-V до 1000 к.с.Ательє Hennessey «розігнало» Cadillac CT5-V до 1000 к.с.
Американський виробник гіперкарів Hennessey, також відомий тюнінг високопродуктивних автомобілів, презентував «заряджену» версію седана Cadillac CT5-V Blackwing.
Надпотужний Porsche 70-х повернули у виробництвоНадпотужний Porsche 70-х повернули у виробництво
Singer DLS Turbo - сучасна версія знаменитого купе Porsche 934/5. Екстремальний спорткар оснащений 700-сильним турбомотором.
У Британії продовжили дію українських водійських правУ Британії продовжили дію українських водійських прав
У Британії ухвалили закон про продовження терміну дії українських посвідчень водія.
Mercedes-Benz представив фінальну версію G500 з культовим V8Mercedes-Benz представив фінальну версію G500 з культовим V8
Mercedes-Benz поступово відмовляється від потужних двигунів і переходить на економічніші, щоб вписатися в жорсткі норми викидів СО2.
Італійці вдосконалили гібридний Jeep Wrangler 4XEІталійці вдосконалили гібридний Jeep Wrangler 4XE
Італійська компанія Militem, що займається доопрацюванням автомобілів Jeep та Ram, представила розкішну версію Jeep Wrangler 4XE.
Роздрібні ціни на пальне почали зростатиРоздрібні ціни на пальне почали зростати
В Україні розпочалося збільшення роздрібних цін на пальне, 28-29 червня окремі мережі підняли його вартість на 0,6-2 грн/л.
Mansory побудувала 1100-сильний Ferrari SF90 SpiderMansory побудувала 1100-сильний Ferrari SF90 Spider
Німецьке тюнінг-ательє Mansory, відоме своїми доопрацюваннями люксових автомобілів, представило модифікований Ferrari SF90 Spider.
Відома дизайнерка доопрацювала культовий Renault TwingoВідома дизайнерка доопрацювала культовий Renault Twingo
Renault Twingo 1993 року доопрацьований дизайнером Сабіною Марселіс з Нідерландів. Хетчбек отримав електромотор, а його кузовні панелі стали напівпрозорими.
Рада дозволила легально ввозити автомобілі з правим розташуванням керма для потреб ЗСУРада дозволила легально ввозити автомобілі з правим розташуванням керма для потреб ЗСУ
Верховна Рада внесла зміни до закону «Про дорожній рух», які дозволяють військовослужбовцям під час воєнного стану використовувати транспортні засоби з правим розташуванням керма.
Вантажівки Scania робитимуть із екологічно чистої сталіВантажівки Scania робитимуть із екологічно чистої сталі
Компанія Scania нещодавно уклала контракт на постачання екологічно чистої сталі від H2 Green Steel, яка використовуватиметься у виробництві вантажівок.
Mercedes-AMG SL 63 отримав оновлення від ManhartMercedes-AMG SL 63 отримав оновлення від Manhart
Якщо ви не задоволені стандартним SL 63, який є найпотужнішою серійною версією моделі, у Manhart є новий пакет тюнінгу, який додає ще більше шарму до цього потужного авто.
Вилучені ДБР російські автозапчастини направлять на потреби ЗСУВилучені ДБР російські автозапчастини направлять на потреби ЗСУ
Працівники ДБР за сприяння співробітників Хмельницької митниці ДМС України на початку березня цього року виявили 2 вантажівки із російським товаром загальною вартістю 26 млн 102 тис. грн.
Volkswagen скоротить виробництво електромобілів через низький попитVolkswagen скоротить виробництво електромобілів через низький попит
Торік Volkswagen оголосив, що інвестує близько 1,1 мільярда доларів у переобладнання заводу в Емдені для виробництва електромобілів на платформі MEB. Але, схоже, плани компанії дещо змінились.
Alfa Romeo Tonale прийняли на службу до поліції ІталіїAlfa Romeo Tonale прийняли на службу до поліції Італії
Перший кросовер уже передано поліцейським, а до кінця 2024 автопарк карабінерів поповнять 400 гібридів Alfa Romeo Tonale.
Експерти IIHS розповіли, для кого небезпечні середньорозмірні пікапиЕксперти IIHS розповіли, для кого небезпечні середньорозмірні пікапи
Нові краш-тести, проведені в США Страховим інститутом безпеки дорожнього руху (IIHS), показали, що при дорожніх аваріях на серйозний ризик наражаються задні пасажири.
Toyota та Hyundai заборонили рекламувати нові моделі в БританіїToyota та Hyundai заборонили рекламувати нові моделі в Британії
Британський орган із нагляду за рекламою заборонив рекламу електромобілів Toyota та Hyundai, яка вводила в оману.
Ще не випущений спорткар Dodge пішов з молотка за 700 000 доларівЩе не випущений спорткар Dodge пішов з молотка за 700 000 доларів
Dodge Challenger SRT Demon 170 - фінальна версія знаменитої моделі. Спорткар оснащений 1039-сильним V8 і розганяється до 100 км/год лише за 1,66 с і розвиває 346 км/год.
BMW побудує «батарейний» завод у Південній КаролініBMW побудує «батарейний» завод у Південній Кароліні
Баварський концерн заклав основу для нового заводу зі збирання високовольтних акумуляторів у Південній Кароліні, де створять понад 300 робочих місць.
Triumph показав новенькі байки Speed 400 та Scrambler 400 XTriumph показав новенькі байки Speed 400 та Scrambler 400 X
Британський виробник мотоциклів Triumph Motorcycles нарешті організував у Лондоні обіцяний світовий дебют двох нових байків, розроблених у альянсі з індійським партнером Bajaj і виготовлених на його виробничих потужностях.
Словацький сервіс таксі Hopin повернувся до Києва після шестирічної перервиСловацький сервіс таксі Hopin повернувся до Києва після шестирічної перерви
Словацький сервіс виклику таксі «Пурпур» (ТМ Hopin) повернувся до Києва після шестирічної перерви.
Виявлено колекцію дуже рідкісних і дорогих ретроавто зі СШАВиявлено колекцію дуже рідкісних і дорогих ретроавто зі США
У колекції зібрані потужні лімітовані американські спорткари Dodge, Ford, Mercury та Plymouth. Вартість деяких автомобілів сягає мільйона доларів.
Оновлений Hyundai Tucson виїхав на тестиОновлений Hyundai Tucson виїхав на тести
Фотошпигунам вдалося зробити кілька знімків тестових Hyundai Tucson у щільному камуфляжі.
Інноваційні літій-керамічні батареї для електромобілів вироблятимуть у ФранціїІнноваційні літій-керамічні батареї для електромобілів вироблятимуть у Франції
До кінця нинішнього року європейські автовиробники отримають для тестування твердотільні кремнієві акумулятори, що мають у недалекій перспективі замінити літій-іонні та їм подібні батареї.
Опубліковано перші шпигунські фото нового електричного Renault ScenicОпубліковано перші шпигунські фото нового електричного Renault Scenic
Новий електрокар буде виглядати як концепт 2022 року Renault Scenic Vision.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015